free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

27/08/2021

Δίκαιη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ριέκα

Δίκαιη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ριέκα

EUROPA CONFERENCE LEAGUE PLAY OFF

ΡΙΕΚΑ – ΠΑΟΚ 0-2 (1-1)

ΓΗΠΕΔΟ: Stadion HNK Rijeka (Rijeka)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέρχι Μπόικο

Ο ΠΑΟΚ στη ρεβανς του 1-1 της Τούμπας, επικράτησε με 0-2 στην Κροατία της Ριέκα και πήρε την πρόκριση για τους Ομίλους του Europa Conference League. Ελ Καντουρί(11′) και Μουργκ(80′) τα γκολ. Τρία δοκάρια είχε η ομάδα του Λουτσέσκου (6′, 41′ Ελ Καντουρί και στο 6′ ο Σβαμπ)

Η Ριέκα μπήκε πολύ χαλαρή στο ματς. Άφηνε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φτάσουν ως την περιοχή του Πρσκάλο και οι Θεσσαλονικείς σε 40 λεπτά αγώνα είχαν τρία δοκάρια και ένα γκολ από τέτοιες φάσεις. Η αρχή έγινε στο 6′. Σβαμπ και Ελ Καντουρί με δυνατά σουτ σημάδεψαν τα δοκάρια των γηπεδούχων. Στο 11′ ο Σβαμπ έφτασε ανενόχλητος μέχρι την περιοχή των Κροατών και με ωραία κάθετη έβγαλε τετ-α-τετ τον Ελ Καντουρί ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν. Πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο, πάτησαν και την περιοχή του Πασχαλάκη χάνοντας στο 32′ μεγάλη ευκαιρία με τον Τόμετσακ από πλεονεκτική θέση. Στο ξεκίνημα της φάσης οι Κροάτες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Σβαμπ. Στο 41′ ο Ελ Καντουρί με σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε ξανά το δοκάρι του Πρσκάλο με σουτ εκτός περιοχής στην τελευταία καλή στιγμή του α’ μέρους.

Στο β’ μέρος η Σλόβαν δεν πάτησε με αξιώσεις την περιοχή του Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ. Το ματς πήγε στην δύναμη με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, αρκετές διακοπές στην ροή του και τον Ζίβκοβιτς στο 64′ να μην μπορεί να τελειώσει καλά την φάση αν και ανενόχλητος μέσα στην περιοχή του Πρσκάλο. Στο 80′ ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” την υπόθεση νίκη-πρόκριση. Ο Ζίβκοβιτς κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ στο 79′ έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Σβιντέρσκι, αυτός στον Μουργκ που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2. Διαδικαστικο χαρακτήρα είχαν τα τελευταία λεπτά με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση.

Ριέκα: Πρσκάλο, Τόμετσακ, Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς(71′ Βούτσκιτς), Βούκσεβιτς(46′ Σελάχι), Πάβιτσιτς, Λεπινίτσα(46′ Τσέριν), Ισάχ, Άμπεμ, Ντρμιτς(85′ Ομπρεγκόν)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λούκας Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς(74′ Εσίτι), Σβαμπ(90+3′ Αουγκούστο), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ(74′ Καγκάβα), Ελ Καντουρί(67′ Μουργκ), Σβιντέρσκι


Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα (21+) πηγή: aek365.com

Original article: Δίκαιη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ριέκα.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Ψέκασε, σκούπισε, πέρασε!

Ψέκασε, σκούπισε, πέρασε!

Πειστικός ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-2 της Ριέκα και βρίσκεται στους ομίλους του Europa Conference League

Απόλυτα αποφασισμένος και συγκεντρωμένος παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ στην Κροατία, έτσι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, επικράτησε με 0-2 της Ριέκα και πήρε -σε συνδυασμό με το 1-1 της Τούμπας- την πρόκριση για τους ομίλους του Europa Conference League. Τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο για τον Δικέφαλο που δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους γηπεδούχους.

Χωρίς εκπλήξεις ήταν η αρχική ενδεκάδα που παράταξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα και Τέιλορ η τετράδα της άμυνας, οι Σβαμπ και Κούρτιτς στα χαφ, μπροστά τους ο Ελ Καντουρί, στις πλευρές οι Ζίβκοβιτς και Μπίσεσβαρ, και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι. Από την πλευρά του, ο Γκόραν Τόμιτς προτίμησε και πάλι το 5-4-1 με τον Ντρμιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με γρήγορο κι έντονο ρυθμό, και τον ΠΑΟΚ να βρίσκει αρκετούς χώρους για να εκμεταλλευτεί την ποιότητα των παικτών του. Οι πρώτες σπουδαίες ευκαιρίες δεν άργησαν να έρθουν. Μόλις στο 6ο λεπτό, και σε ένα διάστημα λίγων δευτερολέπτων, ο Δικέφαλος έφτασε δυο φορές πολύ κοντά στο γκολ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Πρώτα το σουτ του Σβαμπ και λίγο μετά το πλασέ του Ελ Καντουρί κατέληξαν περίπου στο ίδιο σημείο των δοκαριών!

Μετά τις… προειδοποιήσεις, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τελικά στον στόχο τους. Στο 10’, ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Σβαμπ, ο Ελ Καντουρί με προβολή έκανε το 0-1. Η κυριαρχία των παικτών του Λουτσέσκου μέσα στο γήπεδο συνεχίστηκε, απλά μετά το πρώτο 20λεπτο ο ρυθμός σεταρίστηκε κάπως και είχε μεγαλύτερες δόσεις διαχείρισης του σκορ και κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι Κροάτες, πέρα από 1-2 μακρινά σουτ, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα πριν το 37’, εκεί που ο Τόμετσακ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Πασχαλάκη αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 41’, ο ΠΑΟΚ απάντησε με νέο δοκάρι (!) σε δυνατό σουτ του Ελ Καντουρί και καθοριστική επαφή του Πρσκάλο με την μπάλα. Στην επαναφορά μάλιστα, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Έτσι, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Χωρίς αλλαγές για τον Δικέφαλο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, την ώρα που ο Τόμιτς πέρασε στο ματς τους Σελάχι-Τσερίν και μετέτρεψε το σύστημα της Ριέκα σε 5-3-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, όμως δυσκολεύονταν να βρουν χώρους για να δημιουργήσουν κάποια καθαρή φάση.

Ευκαιρίες με μακρινά σουτ χάθηκαν εκατέρωθεν, ενώ στο 67’ ο τραυματισμός του Ελ Καντουρί έφερε τον Μουργκ στο ματς και τον Μπίσεσβαρ στον άξονα. Όσο τα λεπτά κυλούσαν, ο ΠΑΟΚ έδινε μεγαλύτερη έμφαση στην αμυντική του ισορροπία, ψάχνοντας με αντεπιθέσεις ένα δεύτερο γκολ που θα τον εξασφάλιζε ολοκληρωτικά.

Ο Λουτσέσκου φρέσκαρε ακόμα περισσότερο την ομάδα του στο 75’ περνώντας στο παιχνίδι τους Καγκάβα-Εσίτι αντί των Μπίσεσβαρ-Κούρτιτς. Στο 80’ ήταν η στιγμή για τον Δικέφαλο να “τελειώσει” το ματς. Ο Ζίβκοβιτς έκλεψε την μπάλα, ο Σφιντέρσκι έδωσε στον Μουργκ, και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ στη γωνία έκανε το 0-2.

Το τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης αποτέλεσε μια τυπική διαδικασία, ο ΠΑΟΚ κράτησε την μπάλα στα πόδια του και τελικά πήρε τη νίκη με σκορ 0-2.

Γκολ: Ελ Καντουρί 10’ (σουτ), Μουργκ 80’ (σουτ)
Δοκάρι: Σβαμπ 6’ (σουτ), Ελ Καντουρί 6’ (σουτ), Ελ Καντουρί 41’ (σουτ)
Κίτρινες: Αμπάς 14’, Γκάλοβιτς 50’, Ντρμιτς 74’ / Τέιλορ 16’, Σφιντέρσκι 60’, Μουργκ 89’
Κόκκινη:
Ριέκα:  Πρσκαλο, Βούκσεβιτς (Τσερίν 46’), Γκάλοβιτς (Βούτσκιτς 71’), Κρέσιτς, Εσκοβάλ, Τόμετσακ (Μπούσνια 81’), Αμπέμ, Λεπίνιτσα (Σελάχι 46’), Πάβιτσιτς, Αμπάς, Ντρμιτς (Όμπρεγκον 84’).
ΠΑΟΚ:  Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (Εσίτι 75′), Σβαμπ (Αουγκούστο 93′), Ελ Καντουρί (Μουργκ 67’), Μπίσεσβαρ (Καγκάβα 75′), Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.
Διαιτητής: Μπόικο (Ουκρανία)
Βoηθοί: Βισότσκι (Ουκρανία), Ζαποροζένκο (Ουκρανία)
Θεατές: 8.000

πηγή: inpaok.com

Original article: Ψέκασε, σκούπισε, πέρασε!.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Ζητούν τον Λούντκβιστ στη Νικαράγουα!

Ζητούν τον Λούντκβιστ στη Νικαράγουα!
<!– Ζητούν τον Λούντκβιστ στη Νικαράγουα! • NewsPAO

Διακαής πόθος στη Νικαράγουα είναι η ένταξη του Ραμόν Λούντκβιστ στο ρόστερ της ενόψει των επόμενων εθνικών υποχρεώσεων.

Ο Λούντκβιστ κατάγεται από τη Σουηδία, έχει παίξει στις μικρότερες ηλικιακά ομάδες της χώρας, ενώ έχει και ρίζες από τη Νικαράγουα.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η χώρα της κεντρικής Αμερικής εδώ και καιρό έχει εκφράσει την επιθυμία της να τον καλέσει και να αγωνιστεί σε αυτή. Καθώς διατηρεί αυτό το δικαίωμα.

Το νεότερο απόκτημα του Παναθηναϊκού δεν έχει ξεκαθαρίσει τα σχέδια του. Το ρίσκο θα είναι μεγάλο για εκείνον, αν επιλέξει να αγωνιστεί στη Νικαράγουα, διότι δεν θα έχει την ευκαιρία να παίξει ποτέ στην ομάδα ανδρών της Σουηδίας, που είναι άλλο μέγεθος!

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Ζητούν τον Λούντκβιστ στη Νικαράγουα!.

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Υπό το βλέμμα του Μουσλίμοβιτς (pic)

Υπό το βλέμμα του Μουσλίμοβιτς (pic)

Το «Αλάνι» βλέπει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το INPAOK (δείτε εδώ), ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δίνει το παρών στο γήπεδο της Ριέκα προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ απέναντι στην κροατική ομάδα.

Το «Αλάνι» παρακολουθεί από τις εξέδρες του «Ρουγεβίτσα» με την δική του αγωνία την αναμέτρηση, στέλνοντας την θετική του ενέργεια στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Ο Μουσλίμοβιτς, άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ την μεγάλη αγάπη που τρέφει για τον ΠΑΟΚ, με το «Αλάνι» να επιλέγει και μια ιδιαίτερα συμβολική ημέρα για να δει τον Δικέφαλο, αφού σαν σήμερα σημείωσε το ιστορικό γκολ απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

πηγή: inpaok.com

Original article: Υπό το βλέμμα του Μουσλίμοβιτς (pic).



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Πιτίνο: «Μου άρεσε η αμυντική δουλειά του Πρίφτη – Θα γίνει τρομερός ο Παναθηναϊκός» (pic)

Πιτίνο: «Μου άρεσε η αμυντική δουλειά του Πρίφτη – Θα γίνει τρομερός ο Παναθηναϊκός» (pic)

Ο Ρικ Πιτίνο έσταξε… μέλι για τον Δημήτρη Πρίφτη!

Ο Αμερικανός πρώην προπονητής του «τριφυλλιού» και της Εθνικής Ομάδας λίγες ώρες μετά το φιλικό στο ΟΑΚΑ έγραψε στο Twitter του:

«Μου άρεσε πραγματικά αυτό που είδα να κάνει αμυντικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης. Με πίεση σε όλο το γήπεδο και καλό ρυθμό στην επίθεση. Όταν προστεθούν ο Νέντοβιτς, ο Ουάιτ και ο Έβανς η ομάδα θα γίνει τρομερή στην Euroleague».

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Πιτίνο: «Μου άρεσε η αμυντική δουλειά του Πρίφτη – Θα γίνει τρομερός ο Παναθηναϊκός» (pic).



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Αρχηγός στην ΑΕΚ ο Νίκος Παππάς!

Αρχηγός στην ΑΕΚ ο Νίκος Παππάς!
<!– Αρχηγός στην ΑΕΚ ο Νίκος Παππάς! • NewsPAO

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία έχρισε ως αρχηγό της τον Νίκο Παππά, παρά τις παναθηναϊκές δηλώσεις του τελευταίου.

Ο «3P» είναι ένα φαινόμενο, όχι μόνο του μπάσκετ, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η «Ένωση» έδωσε τα… σκήπτρα στον Νίκο Παππά για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Έλληνα γκαρντ να ψάχνει μια γεμάτη σεζόν στην Basketleague, προκειμένου να δικαιώσει τον κόουτς Δέδα που τον επέλεξε.

Δείτε παρακάτω:

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Αρχηγός στην ΑΕΚ ο Νίκος Παππάς!.

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

26/08/2021

Τα κατάφερε: Στο Champions League ο Κολοβός!

Τα κατάφερε: Στο Champions League ο Κολοβός!
<!– Τα κατάφερε: Στο Champions League ο Κολοβός! • NewsPAO

Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι έτοιμος να ζήσει ο Δημήτρης Κολοβός!

Μετά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, άλλος ένας πρώην «πράσινος» θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά στα… αστέρια!

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η Σέριφ Τίρασπολ του Δημήτρη Κολοβού έφερε λευκή ισοπαλία στο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντιναμό και πέρασε άνετα με το 3-0 του πρώτου αγώνα της Μολδαβίας, στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Ο Έλληνας άσος αγωνίστηκε για 74 λεπτά στο ματς του Ζάγκρεμπ και είχε θετική παρουσία στην ενδεκάδα της Σέριφ. Θυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα είχε πετύχει ένα υπέροχο τέρμα, ύστερα από βολέ στα όρια της περιοχής των Κροατών.

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Τα κατάφερε: Στο Champions League ο Κολοβός!.

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Βρέμη-Μπάγερν 0-12! (videos)

Βρέμη-Μπάγερν 0-12! (videos)

Δεν λυπήθηκαν κανέναν οι Βαυαροί

Η Μπάγερν δεν έδειξε κανένα… έλεος στην Βρέμη SV την οποία διέλυσε για το Κϋπελλο Γερμανίας με το εκπληκτικό 12-0!

Το πάρτι για τους Βαυαρούς ξεκίνησε στο 8ο λεπτό με τον Τσούπο Μότινγκ να κάνει το 0-1, ενώ ο Μουσιάλα έκανε το 0-2 στο 16ο λεπτό.

Ο Βαρμ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 0-3 στο 27ο λεπτό ενώ ο Τσούπο Μότινγκ με δύο γκολ στο 28ο και στο 35ο έκανε το 0-5 που ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Η Μπάγερν δεν πάτησε… φρένο μιας και πέτυχε άλλα επτά γκολ στο δεύτερο μέρος.

Ο Τίλμαν έκανε το 0-6 στο 47ο, ο Μουσιάλα πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο 48ο για το 0-7, ο Σανέ το 0-8 στο 65ο λεπτό, ενώ η Βρέμη έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 76ο λόγω αποβολής του Νόμπιλ.

Ο Κουλσάνσε σκόραρε για το 0-9, ο Τσούπο Μότινγκ πέτυχε το τέταρτο γκολ του για το 0-11 στο 82ο, ο Σαρ έκανε το 0-11 στο 86ο και ο Τολισό διαμόρφωσε το τελικό 0-12 στο 88ο λεπτό.

πηγή: inpaok.com

Original article: Βρέμη-Μπάγερν 0-12! (videos).



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Ματέους Βιτάλ: Η τραγωδία, η «χρυσή γενιά» και οι προσδοκίες που παλεύει να δικαιώσει!

Ματέους Βιτάλ: Η τραγωδία, η «χρυσή γενιά» και οι προσδοκίες που παλεύει να δικαιώσει!

Από την τραγωδία, στις προβλέψεις για λαμπρό μέλλον και στην αλλαγή των συνηθειών για να κάνει το άλμα

Τα πάντα για τον Ματέους Βιτάλ που έρχεται στον Παναθηναϊκό για να κερδίσει ένα μεγάλο προσωπικό του στοίχημα.

Στην ακαδημία της Βάσκο ντα Γκάμα είχαν μάτια μόνο για τρεις παίκτες. Τον Ντάγκλας Λουΐζ, τον Παουλίνιο και τον… Ματέους Βιτάλ. Στα 19 τους τότε ο Ντάγκλας Λουΐζ κι ο Ματέους Βιτάλ, στα 17 του ο Παουλίνιο. Στον σύλλογο ήξεραν πως περισσότερο κι από το αθλητικό μέλλον του κλαμπ, οι τρεις τους θα έδιναν λύση στα οικονομικά προβλήματα. Δεν πέρασε πολύς καιρός ώστε να γεμίσουν τα ταμεία με εκατομμύρια. Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε 12 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντάγκλας Λουΐζ το καλοκαίρι του 2017. Τα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής ανέφεραν πως εκτός από τον κεντρικό μέσο ο παρατηρητής των «σίτιζενς» παρακολουθούσε και τον Ματέους Βιτάλ. Εκείνος, τελικά, πήρε μεταγραφή στην Κορίνθιανς τον Ιανουάριο του 2018 για δύο εκατομμύρια ευρώ. Μερικούς μήνες μετά, ο Παουλίνιο πήγε στην Λεβερκούζεν για 18,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το ταλέντο υπάρχει. Όπως και στη Βάσκο ντα Γκάμα έτσι και στην Κορίνθιανς ήταν σίγουροι γι’ αυτό. Το καλοκαίρι του 2019 ο σύλλογος έβαλε πάνω από το άμεσο αγωνιστικό συμφέρον του το… οικονομικό. Επέτρεψε στον Ματέους Βιτάλ να λάβει μέρος στο Τουρνουά της Τουλόν, τη διάσημη διοργάνωση στη Γαλλία για ομάδες από Κ-22 μέχρι και Κ-18. Ουσιαστικά, ένα… φεστιβάλ όπου δείχνουν τις ικανότητές τους οι πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές. Ο Βιτάλ τα πήγε πολύ καλά φορώντας το «10» της «σελεσάο». Είχε στο πλάι του τον Παουλίνιο και τον Ντάγκλας Λουΐζ, αλλά και τον Άντονι (Άγιαξ), τον Ματέους Κούνια (Λειψία, Χέρτα Βερολίνου ενώ τώρα οδεύει προς την Ατλέτικο Μαδρίτης) και άλλους που αγωνίζονται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (Έμερσον – Μπαρτσελόνα, Λιάνκο – Τορίνο, Πεδρίνιο – Σαχτάρ Ντόνετσκ, μεταξύ άλλων).

Οπότε το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν άνοιξαν νωρίτερα οι πόρτες της Ευρώπης για τον Ματέους Βιτάλ; Το παιχνίδι του το είδαν εκατοντάδες ζευγάρια μάτια ως μέλος μιας από της πιο ελπιδοφόρας φουρνιάς Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια. Αφενός γιατί η Κορίνθιανς ποτέ δεν ικανοποιήθηκε με τις προτάσεις που έφτασαν για εκείνον. Ορισμένες δεν τις έλαβαν καν υπόψη τους. Η τελευταία προσφορά ήταν από την Ρεάλ Σολτ Λέικ του MLS. Τον περασμένο Μάρτιο τον ήθελε δανεικό με οψιόν αγοράς για περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ. Η Κορίνθιανς ήθελε πέντε εκατομμύρια. Συνάμα, ήταν χρήσιμος στην ομάδα στις κατακτήσεις των πολιτειακών πρωταθλημάτων Παουλίστα του 2018 και του 2019. Αφετέρου, ήταν η θέση του. Κομψός στο παιχνίδι του μεν, αλλά κάτι ανάμεσα σε… δεκάρι και αριστερό χαφ-εξτρέμ. Με λίγα λόγια δεν εξειδικεύθηκε σε μια θέση. Διότι δεν έχει τις αρετές ενός οργανωτή, μα ούτε και εκείνες ενός ακραίου επιθετικού. Με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν εγκαταλείψει το 4-2-3-1 ή να χρησιμοποιούν διαφορετικά προφίλ παικτών για το ρόλο του επιτελικού μέσου, ο Βιτάλ θα έπρεπε να προσαρμοστεί και ν’ αλλάξει το παιχνίδι του. Διότι ναι μεν ξεχωρίζει η ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός, αλλά ως επί το πλείστον οι τελικές επιλογές του δεν είναι, ως επί το πλείστον, ουσιαστικές.

Ο προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε καλύτερα στην Κορίνθιανς, ο Βάγκνερ Μαντσίνι, του ζήτησε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βιτάλ σε συνέντευξή του: «να βελτιωθώ στην ολοκλήρωση των φάσεων, όταν φτάνω στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου να σουτάρω περισσότερο. Μου έλεγε “έχεις τεχνική και είσαι ταλαντούχος, σούταρε καλά, χρειάζομαι από εσένα να το κάνεις περισσότερο αυτό. Να φτάνεις περισσότερο στο γκολ, να τελειώνεις φάσεις, να πατάς περισσότερο περιοχή». Όταν πήγε ο Σιλβίνιο στην Κορίνθιανς τον περασμένο Μάιο, ο Ματέους Βιτάλ, έχοντας επανέλθει από αρθροσκόπηση, άρχισε βασικός, αλλά παίζοντας στα αριστερά της μεσαίας γραμμής και ενίοτε ως δεύτερος επιθετικός. Από τα τέλη Ιουλίου είναι αναπληρωματικός. Σε 16 συμμετοχές στην Serie A της Βραζιλίας δεν έχει γκολ. Προηγουμένως, όμως, μετρούσε πέντε τέρματα. Αυτή είναι η πιο παραγωγική σεζόν του με την Κορίνθιανς. Έχει δώσει και τρεις ασίστ.

Σαφώς παρατηρείται ωρίμανση στο παιχνίδι του. Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «Spor TV», τόνισε πως άλλαξε τις συνήθειες του. Προσέλαβε προσωπικό γυμναστή και έδωσε μεγαλύτερη σημασία στη διατροφή του προκειμένου να δυναμώσει, ν’ αποκτήσει μεγαλύτερη αντοχή ώστε να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Επίσης δήλωσε πως είναι πιο συγκεντρωμένος. «Σαφώς και η βελτίωσή μου οφείλεται στο ότι είμαι πιο συγκεντρωμένος. Σταμάτησα και σκέφτηκα τί έπρεπε να κάνω για να γίνω καλύτερος, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά εκτός αυτού. Έτσι, άρχισα να δουλεύω περισσότερο με τους φυσιοθεραπευτές, να χρησιμοποιώ περισσότερο το γυμναστήριο. Έχω, πλέον, και κάποιον που με βοηθάει σ’ αυτό και άρχισα ν’ ακολουθώ πιστά τις συμβουλές της διαιτολόγου της ομάδας. Όλα αυτά μαζί με βοήθησαν».

Συγκρίσεις και… εμπνεύσεις

Ο Βιτάλ από πολύ νωρίς έπρεπε να ζήσει με τις συγκρίσεις. Στη Βάσκο ντα Γκάμα θεωρούσαν πως το στιλ του παιχνιδιού του έχει πολλά κοινά στοιχεία μ’ εκείνο του Ντέγιαν Πέτκοβιτς, ενός εκ των σύγχρονων θρύλων του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Το παρατσούκλι του για χρόνια ήταν «Pet». Αργότερα, μπήκε κι ο Φιλίπ Κοουτίνιο στην εξίσωση, λόγω και του πεδίου δράσης στα αριστερά και προς το κέντρο. «Τον θαυμάζω πολύ και νομίζω πως έχω παρόμοια χαρακτηριστικά μ’ εκείνον. Τον είδα να παίζει από πολύ μικρή ηλικία στη Βάσκο ντα Γκάμα και πάντοτε μου άρεσε. Με έχει εμπνεύσει πολύ, όπως κι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι», τόνισε.

Το κενό και η αγάπη

Ο Ματέους Βιτάλ σε ηλικία εννιά ετών, απασχόλησε όλη τη Βραζιλία. Βρέθηκε στο επίκεντρο μιας τραγωδίας που τον επηρέασε βαθύτατα έκτοτε. Βγαίνοντας από προπόνηση ποδοσφαίρου σάλας στα βόρεια προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο, ληστές επιτέθηκαν στη μητέρα του Βιβιάνε, που προσπάθησε να μιλήσει μαζί τους και να τους εξηγήσει πως βρίσκονταν μικρά παιδιά μαζί της. Εκείνη την στιγμή περνούσε ένα περιπολικό. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Η Βιβιάνε δέχθηκε μια σφαίρα στο λαιμό και έχασε τη ζωή της. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν ο Ματέους, πατέρας του Ζορζ, ο αδερφός του κι ένας φίλος τους.

«Το κενό της δεν θα το αναπληρώσω ποτέ. Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω και ποτέ», παραδέχθηκε αργότερα ο Βιτάλ. Αυτο το κενό αγάπης που ένιωθε πάντοτε, σιγά σιγά το αναπλήρωσε η δίχρονη κόρη του Αντονέλα. «Κατά κάποιο τρόπο είναι ένα δώρο του Θεού για να γεμίσω την καρδιά μου. Η γέννησή της είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είμαι περισσότερο χαρούμενος», ανέφερε.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Ματέους Βιτάλ: Η τραγωδία, η «χρυσή γενιά» και οι προσδοκίες που παλεύει να δικαιώσει!.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Η τελευταία πριν τη μάχη (video)

Η τελευταία πριν τη μάχη (video)

Όσα έγιναν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κροατία, καθώς την Πέμπτη 26/8 αντιμετωπίζει την Ριέκα στον επαναληπτικό αγώνα των δύο για τα Play Off του Conference League.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης 25/8 στο στάδιο της Τούμπας και στη συνέχεια το απόγευμα της ίδιας ημέρας πέταξε για την Κροατία.

Δείτε στο παρακάτω video όσα έγιναν στην προπόνηση του Δικεφάλου:

πηγή: inpaok.com

Original article: Η τελευταία πριν τη μάχη (video).



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

«Κλείδωσαν» οι συμμετέχοντες στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος!

«Κλείδωσαν» οι συμμετέχοντες στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος!
<!– «Κλείδωσαν» οι συμμετέχοντες στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος! • NewsPAO

Παρουσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα διεξαχθεί κανονικά το «Παύλος Γιαννακόπουλος» με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να προχωράει σε ανακοινώσεις για τις ημερομηνίες και τα εισιτήρια του τουρνουά.

«Κλείδωσαν» οι συμμετέχοντες στο τουρνουά του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου με τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Εφές και Παρτιζάν να τιμούν τον ιστορικό ηγέτη του «Εξάστερου»!

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sports.walla, η Μακάμπι πήρε την άδεια και θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα για το τουρνουά.

Το μόνο που απομένει, είναι να γίνουν οι ανακοινώσεις από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πότε θα διεξαχθεί το τουρνουά, καθώς και για τις σχετικές ενημερώσεις αναφορικά με τα εισιτήρια.

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

«Κλείδωσαν» οι συμμετέχοντες στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος!.

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Θλιβερή επιβεβαίωση: «Ο Ντράζεν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό»…

Θλιβερή επιβεβαίωση: «Ο Ντράζεν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό»…

Δυο νέες μαρτυρίες, από τον ατζέντη του, αλλά και τον Ζέλικο Παβλίσεβιτς για τη μεγαλύτερη μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ: «Ο Ντράζεν θα γύριζε στην Ευρώπη και ήταν πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό».

Κανείς δεν έχει ξεχάσει πόσο νωρίς και πόσο άδικα, «χάθηκε» ο Ντράζεν Πέτροβιτς. Το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Νυρεμβέργης-Μονάχου έδωσε τέλος στη ζωή του, ωστόσο ο «μύθος» του από τότε, δεν έχει πεθάνει.

Στο βιβλίο του Φερνάντο Μαρτίν, υπάρχουν δύο νέες μαρτυρίες, για την εποχή εκείνη, που λεγόταν ότι ο «Μότσαρτ» είχε πάρει την απόφαση να φύγει από το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Η μία ήταν του Ισπανού ατζέντη του, Χοσέ Αντόνιο Αριθάγκα, ο οποίος είπε: «Πριν πεθάνει τον Ιούνιο του 1993, όταν ήταν με την εθνική ομάδα της Κροατίας στην Τενερίφη πριν το Eurobasket μου είπε: «Θέλεις να υπογράψω με την εταιρεία σου ξανά;» Του απάντησα όχι και πως δε θα με ξεγελούσε. Μου είπε: «Μιλάω σοβαρά, θέλω να γίνεις ξανά ο ατζέντης μου.

Μου είπε να του φέρω τα χαρτιά κατά τη διάρκεια του τουρνουά και θα τα υπέγραψε για μένα. Μία από τις προσφορές που σκεφτόμουν ότι θα του φέρω ήταν του Παναθηναϊκού, γιατί ήμουν πολύ φίλος με τον ιδιοκτήτη του. Του πρόσφεραν πολλά χρήματα. Όταν έπαιζε για τους Νετς, με κάλεσε και θυμάμαι ότι μου είχε πει: «Σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ευρώπη».

Παβλίσεβιτς: «Είχε πρόταση με διπλά λεφτά από το ΝΒΑ από τον Παναθηναϊκό»

Στο ίδιο βιβλίο, ακολουθεί η μαρτυρία του τότε προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Παβλίσεβιτς: «Λίγες μέρες πριν το δυστύχημα, ήταν πολύ κοντά στην υπογραφή με τον Παναθηναϊκό, που ήμουν τότε προπονητής. Η ελληνική προσφορά ήταν πολύ καλύτερη από αυτή των Νετς, η διπλή από όσα θα έπαιρνε στο ΝΒΑ. Αλλά δυστυχώς, δεν ήμουν αρκετά τυχερός για να δουλέψω ξανά με τον Ντράζεν» είπε ο Παβλίσεβιτς, που είχε τον «Μότσαρτ» στη Τσιμπόνα.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Θλιβερή επιβεβαίωση: «Ο Ντράζεν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό»….



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

«Ο Πέτροβιτς θα έπαιρνε τα διπλά χρήματα στον Παναθηναϊκό από ότι στο NBA!»

«Ο Πέτροβιτς θα έπαιρνε τα διπλά χρήματα στον Παναθηναϊκό από ότι στο NBA!»

Μία από τις πιο θλιβερές ιστορίες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι η μη μεταγραφή του τεράστιου Ντράζεν Πέτροβιτς στον Παναθηναϊκό.

Στο βιβλίο του Φερνάντο Μάρτιν αποτυπώνεται ξεκάθαρα η πρόθεση του εκλιπόντα να έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, γεγονός που αναδεικνύει και το μεγαλείο της διοίκησης του Παύλου Γιαννακόπουλου! Αναλυτικότερα, οι δύο μαρτυρίες…

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η μία ήταν του Ισπανού ατζέντη του, Χοσέ Αντόνιο Αριθάγκα, ο οποίος είπε: «Πριν πεθάνει τον Ιούνιο του 1993, όταν ήταν με την εθνική ομάδα της Κροατίας στην Τενερίφη πριν το Eurobasket μου είπε: «Θέλεις να υπογράψω με την εταιρεία σου ξανά;» Του απάντησα όχι και πως δε θα με ξεγελούσε. Μου είπε: «Μιλάω σοβαρά, θέλω να γίνεις ξανά ο ατζέντης μου.

Μου είπε να του φέρω τα χαρτιά κατά τη διάρκεια του τουρνουά και θα τα υπέγραψε για μένα. Μία από τις προσφορές που σκεφτόμουν ότι θα του φέρω ήταν του Παναθηναϊκού, γιατί ήμουν πολύ φίλος με τον ιδιοκτήτη του. Του πρόσφεραν πολλά χρήματα. Όταν έπαιζε για τους Νετς, με κάλεσε και θυμάμαι ότι μου είχε πει: «Σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ευρώπη».

Στο ίδιο βιβλίο, ακολουθεί η μαρτυρία του τότε προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Παβλίσεβιτς: «Λίγες μέρες πριν το δυστύχημα, ήταν πολύ κοντά στην υπογραφή με τον Παναθηναϊκό, που ήμουν τότε προπονητής. Η ελληνική προσφορά ήταν πολύ καλύτερη από αυτή των Νετς, η διπλή από όσα θα έπαιρνε στο ΝΒΑ. Αλλά δυστυχώς, δεν ήμουν αρκετά τυχερός για να δουλέψω ξανά με τον Ντράζεν» είπε ο Παβλίσεβιτς, που είχε τον «Μότσαρτ» στη Τσιμπόνα.

πηγή: newspao.gr

Original article: «Ο Πέτροβιτς θα έπαιρνε τα διπλά χρήματα στον Παναθηναϊκό από ότι στο NBA!».



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Στη Ρωσία ο ατζέντης του Μάικ Τζέιμς – Ξεδιαλύνεται το τοπίο!

Στη Ρωσία ο ατζέντης του Μάικ Τζέιμς – Ξεδιαλύνεται το τοπίο!
<!– Στη Ρωσία ο ατζέντης του Μάικ Τζέιμς – Ξεδιαλύνεται το τοπίο! • NewsPAO

Το γόρδιο δεσμό Μάικ Τζέιμς – ΤΣΣΚΑ Μόσχας καλείται να λύσει ο εκπρόσωπος του Αμερικανού γκαρντ, Αλέξανδρος Κατσαρός, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα βρεθεί στη Ρωσία για να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Ο Τζέιμς συμπεριφέρεται ως ελεύθερος, προπονείται ατομικά στη Ρωσία και περιμένει να δει τι θα συμβεί από τη συνάντηση του Έλληνα ατζέντη του με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεσμεύεται με την ΤΣΣΚΑ μέχρι το 2023, ενώ είναι να εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Η ρωγμή στις σχέσεις του Τζέιμς με τον Δημήτρη Ιτούδη δημιουργεί το πρόβλημα, με τον Αλέξανδρο Κατσαρό να έχει την αποστολή να ξεδιαλύνει το τοπίο γύρω από αυτήν την ανακατωσούρα.

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Στη Ρωσία ο ατζέντης του Μάικ Τζέιμς – Ξεδιαλύνεται το τοπίο!.

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Πόκερ Ρεάλ-Παρί για Εμπαπέ

Πόκερ Ρεάλ-Παρί για Εμπαπέ

Οι «μερένχες» παλεύουν για το μεγάλο μπαμ

Το φετινό καλοκαίρι έχει πολλά σίριαλ, όπου άλλα ολοκληρώθηκαν και άλλα είναι ακόμη σε εξέλιξη. Σε ένα από αυτά πρωταγωνιστεί ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, δείχνοντας μάλιστα και προτίμηση στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βασίλισσα» χτύπησε για πρώτη φορά την… πόρτα των Παριζιάνων καταθέτοντας πρόταση ύψους 160 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς Γάλλου φορ, αλλά οι τελευταίοι απάντησαν αρνητικά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Parisien» το ποσό που ικανοποιεί την Παρί για να παραχωρήσει τον Εμπαπέ είναι τα 220 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι πρωτευουσιάνοι δεν θέλουν να έχουν… χασούρα από τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος τους έχει κοστίσει συνολικά 215 εκατ. ευρώ όταν τον απέκτησαν από τη Μονακό το 2017.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει έντονη φημολογία πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταθέσει τη νέα βελτιωμένη της πρόταση στην Παρί για τον Εμπαπέ, μέσα στα επόμενα 24ωρα.

πηγή: inpaok.com

Original article: Πόκερ Ρεάλ-Παρί για Εμπαπέ.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν άλλα δικαστήρια για να κάνει ο Ολυμπιακός προσφυγή…

Δεν υπάρχουν άλλα δικαστήρια για να κάνει ο Ολυμπιακός προσφυγή…

Ο… κύκλος της επιμονής έκλεισε με νέα ήττα των Πειραιωτών, τη στιγμή που στο CAS θα ακούνε… Ολυμπιακός και θα αποφασίζουν χωρίς να δουν την υπόθεση.

Τρία χρόνια ο Ολυμπιακός προσπαθούσε για κάτι. «Πάλευε» για να οδηγηθεί στο ίδιο αποτέλεσμα με το #Mexritelous. Μάταιη διαδικασία που αφήνει ακόμη μια «πληγή» και τίποτα περισσότερο. Ηθικά και ουσιαστικά δικαιώνει τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν τα ματάκια τους.

Με το χέρι στην καρδιά, όταν διαβάσατε  για την απόφαση του CAS, πόσοι από εσάς θυμηθήκατε χωρίς να μπείτε στο κείμενο περί τίνους πρόκειται; Αυτό το γεγονός και μόνο, καταδεικνύει το λάθος του Ολυμπιακού που κυνηγούσε ανέμους για να θερίσει τελικά θύελλες. Σε ηθικό επίπεδο, καθώς το προσωπείο του δικομανούς σωματείου, δεν είναι τιμή για τους Πειραιώτες.

Δεν έγινε στην Ελλάδα. Δεν έγινε στα αρμόδια όργανα της Euroleague. Δεν έγινε ούτε στο CAS. Ευτυχώς δεν υπάρχει άλλο δικαστήριο για να πάει κι εκεί ο Ολυμπιακός. Αγωγές σε ομάδες, πρόσωπα, δημοσιογράφους, χαμός. Τελικά, τι Λωζάνη, τι Κοζάνη η φάση. Με το που περνά τα Ευρωπαϊκά σύνορα διεκδικώντας το δίκιο του, καθώς εντός αυτών δεν εμπιστεύεται κανέναν λόγω των… φαντασμάτων που βλέπει (ΕΟΚ) θεωρώντας πως πάντα κάποιος τον κυνηγά, ένα αόρατο δικαστικό χέρι έρχεται να τον προσγειώσει!

Με τον τρόπο αυτό το σωματείο του Πειραιά έχει γίνει θέμα συζήτησης στο CAS. Ίσως και να σκέφτονται να θεσπίσουν νομικά κατοχυρωμένο το άδικο των «ερυθρόλευκων». Στο ποδόσφαιρο με την υπόθεση των κωμικών καταγγελιών μέσω ΕΕΑ κατά του ΠΑΟΚ, στο μπάσκετ τώρα. Βαρέθηκαν να διαβάζουν το όνομα του Ολυμπιακού. Κουράστηκαν.

Παρότι με κάθε υπόθεση βγάζουν λεφτά, απεχθάνονται πλέον να διακρίνουν πως διαρκώς η ίδια πλευρά «παίζει» με τη νοημοσύνη τους. Κάτι που φυσικά επηρεάζει και την Ελλάδα, η αθλητική δικαιοσύνη και η ΕΕΑ της οποίας, ρεζιλεύτηκαν στο μέγιστο βαθμό με την απόφαση για τον ΠΑΟΚ! Θέμα που έφτασε στο CAS λόγω Ολυμπιακού φυσικά!

Για να τραβήξεις μέχρι τέλους μια υπόθεση, πρέπει να ξέρεις πως έχεις δίκιο. Όπως συνέβη με τους Θεσσαλονικείς. Στο μπάσκετ, ήθελαν να το κυνηγήσουν; Δικαίωμά τους. Έγινε μία εντός συνόρων. «Έφαγαν» τα μούτρα τους. Συνέχισαν στην Euroleague. Κι εκεί το ίδιο. Φρένο παιδιά. Η Euroleague που ψάχνει γωνία στο δεκάρικο όταν αφορά τιμωρία του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, λέτε να έχανε ευκαιρία αν είχαν το παραμικρό δίκιο; Οδηγήθηκαν και στο CASκαι τρία χρόνια μετά το περιβόητο ματς, ήρθε η απόφαση να «σφραγίσει» το θέμα και την ήττα των Πειραιωτών.

Το εμμονικό της υπόθεσης φαίνεται κι απ’ την εκπληκτική επιλογή της ΚΑΕ Ολυμπιακός να πληρώσει τον δικηγόρο της Μάντσεστερ Σίτι! Πρώτα απ’ όλα ποιος ο λόγος αφού υπήρχαν τα στοιχεία και θεωρούσαν πως είχαν δίκιο. Δικαίωμά τους, λεφτά δικά τους στο κάτω-κάτω. Αλλά ηθικά μιλάμε για ήττα. Τεράστια ήττα. Απέναντι στον ίδιο τον κόσμο τους που με αυτές τις ιστορίες περιμένει έστω και μία ηθική δικαίωση. Τελικά, βλέπουν τις αστοχίες και τις σπασμωδικές κινήσεις να φέρνουν μόνο αιτίες για καζούρα απ’ τους… απέναντι.

Δεν πρέπει να αποτελεί μάθημα για την ΚΑΕ, η ρητορική και η επικοινωνία της ΠΑΕ. Η λογική του «πες, πες, κάτι θα μείνει», είναι απλά η λάσπη στον ανεμιστήρα. Μια λάσπη που επιστράφηκε ποδοσφαιρικά μην μπορώντας να λερώσει τον ΠΑΟΚ. Μέσω CASφυσικά. Γιατί οι «ερυθρόλευκες» δικαιώσεις είναι συνήθως τα δημοσιεύματα και τα γραφόμενα φιλικών χεριών που «πυροβολούν» στα πληκτρολόγια. Αυτή η γάγγραινα περνά σιγά-σιγά και στο μπάσκετ. Υπάρχει χρόνος να σωθεί. Αρκεί να το θέλουν, επειδή φοβόμαστε τους έχουν πείσει πως το σωστό είναι το προπαγανδιστικό. Έχεις άδικο, λες πως έχεις δίκιο και όλα καλά. Έλα όμως που στο CAS αυτά δεν περνούν.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός ας κοιτάξει την ουσία. Ας πάψει επιτέλους να κυνηγά φαντάσματα κι εχθρούς. Ειδικά όταν αυτό γίνεται μετά από παταγώδεις αγωνιστικές αποτυχίες, δεν πείθει κιόλας. Το μέχρι τέλους άρχισε μετά από το 40-25 στο ημίχρονο, στο ματς της Euroleague τον Νοέμβριο του 2018 απ’ το οποίο ξεκίνησε η δικαστική προσπάθεια δικαίωσης για συκοφαντική δυσφήμιση, πάλι ήττα. Σαν το βοσκό με τον λύκο. Στο τέλος θα γίνει κάτι σοβαρό που θα έχει απόλυτο δίκιο ο Ολυμπιακός και δε θα τον πιστεύει ούτε ο κόσμος του!

Μην γίνει η ΚΑΕ των «ερυθρόλευκων» όπως ο Ερασιτέχνης και η στάση που κράτησε στο θέμα της Χατζηνικολάου. Εκεί που η σφαλιάρα από ΑΣΕΑΔ μεριά ακόμη ακούγεται. Προσπάθεια απλά να πάει πιο πίσω η απονομή του Παναθηναϊκού που πήγε και του πήρε το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ. Άρχισαν μετά τις δικαιολογίες, θίγοντας μια γυναίκα, κυνηγώντας μια αθλήτρια που συνέβαλε τα μέγιστα στη μικρή τους ιστορία (ως τμήμα μπάσκετ γυναικών), εμπλέκοντας πάλι και την ΕΟΚ. Λες και στα πέντε σερί πρωταθλήματα που κατέκτησαν ήταν άλλη Ομοσπονδία και επανήλθε τώρα για να τους αδικήσει! Μια τρέλα για το σόου και μόνο. Για να μην πουν «παιδιά αποτύχαμε».

Όσο είναι καιρός, ας σταματήσει εδώ αυτή η τρέλα. Εντός κι εκτός Ελλάδας ο Ολυμπιακός είδε τη δικαιοσύνη να απονέμεται. Σε κάθε της βαθμό. Με κάθε τρόπο. Φτάνει. Ειδικά τώρα που δείχνει να στρώνει το πράγμα και σε αγωνιστικό επίπεδο (λόγω ρόστερ) ασχοληθείτε με αυτό που έχει ουσία. Κανείς πρόεδρος δικαστηρίου δε βάζει τρίποντα και κανείς δικηγόρος όσο «βαρύ» όνομα κι αν έχει, δεν μοιράζει ασίστ σαν τον Τζέισον Ουίλιαμς.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Δεν υπάρχουν άλλα δικαστήρια για να κάνει ο Ολυμπιακός προσφυγή….



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

25/08/2021

Ανάλυση: Ο Βιτάλ είναι δημιουργός από τα αριστερά και δεκάρι

Ανάλυση: Ο Βιτάλ είναι δημιουργός από τα αριστερά και δεκάρι

Ανεβάζει το ταβάνι του ο Παναθηναϊκός!

Πολλές φορές στην ζωή οι σφαλιάρες είναι ευεργετικές. Αυτή που έδωσε ο Παναιτωλικός το περασμένο Σάββατο στον Παναθηναϊκό έκανε τους πάντες να καταλάβουν πως χρειάζεται να κινηθούν γρήγορα για να κλείσουν δυνατές μεταγραφές.

Άμεσα λοιπόν ολοκληρώθηκαν οι συμφωνίες με Λούντκβιστ και Βιτάλ, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει γίνει πρόταση για απόκτηση του Σεμπαστιάν Παλάσιος. Είναι ξεκάθαρο πως και η διοίκηση κατάλαβε πως πρέπει να “τρέξει” τις μεταγραφές και πως δεν φθάνει μόνο η δουλειά του Γιοβάνοβιτς και λίγες προσθήκες για να βγει η χρονιά. Επίσης και ο προπονητής, συμπληρώνοντας 7 φιλικά δίχως νίκη, συνειδητοποίησε πως, αν πάει με αυτό το ρόστερ, θα φάει τα μούτρα του.

Δημιουργός από τα αριστερά και δεκάρι

Το γεγονός πως μετά τον Λούντκβιστ ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε και την συμφωνία για τον Βιτάλ δημιούργησε σε πολλούς έκπληξη στη λογική πως πρόκειται για δύο δημιουργικούς ποδοσφαιριστές. Όποιος όμως γνωρίζει το ποδόσφαιρο του Γιοβάνοβιτς και τη θέση που έχει μονιμοποιηθεί από το περσινό πρωτάθλημα ο Βιτάλ, καταλαβαίνει και πώς θα χωρέσουν, αλλά και για ποιον χτυπάει η καμπάνα.

Όπως έγραψα την ημέρα που έκλεισε η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πρόκειται για έναν προπονητή που δουλεύει το 4-2-3-1 και αρέσκεται να φέρνει δημιουργούς από τα άκρα.

Πασάρει με 90% ευστοχία, καλός στην πρώτη ντρίπλα

Ο Βιτάλ άρχισε στη Βάσκο ως καθαρό δεκάρι, πηγαίνοντας στην Κορίνθιανς άλλαζε θέσεις, παίρνοντας χώρο και χρόνο και στους τρεις ρόλους πίσω από τον επιθετικό. Από το περσινό πρωτάθλημα καθιερώθηκε στα αριστερά με ανάποδο πόδι, σε έναν ρόλο που συνολικά έχει παίξει και τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του. Πασάρει με 90% ευστοχία, τεράστιο ποσοστό για τη θέση του, δίνει 1.3 Key Passes και επίσης είναι καλός στην πρώτη ντρίπλα. Βάζοντας την μέτρηση στο 90λεπτο, ο Βιτάλ δοκιμάζει 3.7 ντρίπλες και έχει επιτυχημένες τις 2.4. Δοκιμάζει 2.1 σουτ το παιχνίδι, το 1.1 εκτός περιοχής.

Μιλώντας με ανθρώπους που εξειδικεύονται στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και εμπιστεύομαι πήρα τις εξής πληροφορίες: έχει αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, τα τελευταία δύο χρόνια καθιερώθηκε με ανάποδο πόδι στα αριστερά και ασφαλώς μπορεί να παίξει άνετα ως δεκάρι.

Έχει καλό κοντρόλ, καλό σουτ και του αρέσει να ανεβάζει παίκτη για το overlap από την πλευρά του. Δηλαδή θα κάνει χαρούμενο τον Χουάνκαρ!

Διαθέτει ωραία ντρίπλα τεχνικής, όμως δεν έχει ξεπέταγμα και γι’ αυτό πασάρει πολύ. Συνηθίζει να προσπαθεί να περάσει τον πρώτο παίκτη και στη συνέχεια να ψάχνει ν’ ανοίξει -με μικρή πάσα και συνεργασία- την αντίπαλη άμυνα Η Κορίνθιανς τον δίνει δανεικό, γιατί αποκτήθηκαν οι Ζιουλιάνο και Ρενάτο Αουγκούστο, ενώ στη θέση του ορισμένα ταλέντα έχουν πάρει τα πάνω τους.

Επιλογές υψηλού επιπέδου πίσω από τον φορ

Η πρόταση που έγινε στον δεξιό εξτρέμ Παλάσιος δείχνει ξεκάθαρα το πώς οραματίζεται την ομάδα του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έχει ληφθεί η απόφαση να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα μπορεί να δημιουργεί και θα έχει ποιότητα στην τελική επιλογή. Έχω γράψει πολλές φορές πως η δουλειά και το που μπορεί να φθάσει ένας προπονητής το κάθε ρόστερ έχουν συγκεκριμένο ταβάνι. Το ταβάνι των δυνατοτήτων της κάθε ομάδας μπορούν να το ανεβάσουν οι ποδοσφαιριστές. Στον Παναθηναϊκό, έστω και αργά, το κατάλαβαν θέλοντας να χτίσουν την ομάδα με μία τετράδα, που για τα ελληνικά δεδομένα θα είναι πραγματικά ποιοτική.

Ο Λούντκβιστ είναι ένας καθαρά δημιουργικός ποδοσφαιριστής, δεδομένα η πρώτη θέση του είναι αυτή μπροστά από δύο κεντρικά χαφ και εκεί έχει αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του. Ο Βιτάλ έχει ποιότητα δεκαριού, παίζει με πολλές μικρές πάσες, αρχίζει από τα αριστερά για να γίνει έξτρα δημιουργός και φυσικά μπορεί να παίξει και σαν δεκάρι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτιμά την ικανότητα του Χατζηγιοβάνη στο ένας με ένας και θα είναι ο καθαρός εξτρέμ στο ρόστερ. O Παλάσιος δεν είναι τόσο καλός στην ντρίπλα και στην ατομική ενέργεια, αλλά διαθέτει σπουδαία ικανότητα στο να γίνεται δεύτερος φορ, αντίληψη στον χώρο που πρέπει να κινηθεί και ψύχραιμη ποιοτική τελική επιλογή.

Μετά από καθυστέρηση, έπειτα από πολλά πίσω- μπρος, σε αυτήν την τετράδα έχει καταλήξει ο Γιοβάνοβιτς για τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Το μόνο που απομένει είναι να έρθει ο Παναθηναϊκός σε συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε για να ολοκληρωθεί το παζλ για τις δημιουργικές θέσεις.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Ανάλυση: Ο Βιτάλ είναι δημιουργός από τα αριστερά και δεκάρι.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Γεμάτο πρωινό στην Τούμπα

Γεμάτο πρωινό στην Τούμπα

Προπόνηση, αποστολή, συνέντευξη Τύπου και ταξίδι για τον ΠΑΟΚ

Αύριο, Πέμπτη (26/8) στις 21:00 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Κροατία την Ριέκα και θέλει τη νίκη ώστε να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Σήμερα, Τετάρτη (25/8) ο Δικέφαλος θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας πριν αναχωρήσει για την Κροατία, ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος αυτής να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Κροατία.

Στις 11:30 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ρουμάνου τεχνικού και ενός εκπροσώπου των παικτών, ενώ στις 18:00 η αποστολή του ΠΑΟΚ θ’ αναχωρήσει για τη Ριέκα.

πηγή: inpaok.com

Original article: Γεμάτο πρωινό στην Τούμπα.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Σήμερα στην Ελλάδα ο Έβανς!

Σήμερα στην Ελλάδα ο Έβανς!

Η ημερομηνία άφιξης του Τζέρεμι Έβανς στην Ελλάδα «κλείδωσε» και ο Αμερικανός έρχεται για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τζέρεμι Έβανς, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, έρχεται στο «τριφύλλι» για να πλαισιώσει τον Οκάρο Ουάιτ στην θέση «4».

Το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ στην Ελλάδα, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ξεκινήσει να προπονείται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Έβανς, λοιπόν, αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σήμερα (25/8) το πρωί και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσει και την φιλική αναμέτρηση των «πράσινων» κόντρα στο Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Σήμερα στην Ελλάδα ο Έβανς!.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Τα πρωτοσέλιδα (25/8, video)

Τα πρωτοσέλιδα (25/8, video)

Όλα όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος της χώρας

Κυκλοφορούν στα περίπτερα της Ελλάδος όλες οι αθλητικές αλλά και πολιτικές εφημερίδες της χώρας.

Διαβάστε όσα γράφουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε με ένα κλικ ΕΔΩ όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

πηγή: inpaok.com

Original article: Τα πρωτοσέλιδα (25/8, video).



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Παροξυσμός των Άγγλων με Τζόλη

Παροξυσμός των Άγγλων με Τζόλη

Τρελάθηκαν οι οπαδοί της Νόριτς

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Νόριτς, το οποίο ήταν βγαλμένο από.. παραμύθι.

Ο διεθνής πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ σκόραρε δύο τέρματα, ενώ έδωσε και δύο ασίστ στην πρώτη του εμφάνιση στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Οι οπαδοί της Νόριτς έχουν πάθει πλάκα μαζί του και τον αποθεώνουν.

Δείτε παρακάτω

πηγή: inpaok.com

Original article: Παροξυσμός των Άγγλων με Τζόλη.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Αποθέωσε τον MVP Τζόλη ο Φάρκε

Αποθέωσε τον MVP Τζόλη ο Φάρκε

Οι δηλώσεις του προπονητή της Νόριτς

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε ένα εκπληκτικό ντεμπούτο με την φανέλα της Νόριτς έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ στο 6-0 επί της Μπόρνμουθ, με τον προπονητή να μιλάει για τον Έλληνα άσο μετά το τέλος του αγώνα.

Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός έκανε ένα «μαγικό» ντεμπούτο και όπως ήταν αναμενόμενο ο Ντάνιελ Φάρκε ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τον ρίξαμε στα κρύα νερά και ανακαλύψαμε ότι μπορούσε να κολυμπήσει».

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Χρήστος Τζόλης βγήκε και MVP του αγώνα!

πηγή: inpaok.com

Original article: Αποθέωσε τον MVP Τζόλη ο Φάρκε.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Βέργης: Εκτός από αυτούς χρειάζονται και άλλες “κανονικές” μεταγραφές !

Βέργης: Εκτός από αυτούς χρειάζονται και άλλες “κανονικές” μεταγραφές !

Ο Βασίλης Βέργης γράφει ότι οι τελευταίες κινήσεις παραπέμπουν σε μεταγραφική «Παναθηναϊκή σοβαρότητα» αλλά χρειάζονται κι άλλες δύο, τουλάχιστον, κομβικής σημασίας.

Η χθεσινή ημέρα υπήρξε αναμφισβήτητα η καλύτερη ειδησεογραφικά έως τώρα για τον Παναθηναϊκό στο καλοκαίρι που διανύουμε. Η απόκτηση του Βιτάλ, η οποία ακολουθεί εκείνη του Λούντκβιστ, και βέβαια η γνωστοποίηση της πρότασης για τον Παλάσιος -που είναι ο εξτρέμ για τον οποίο γράφαμε στο σημείωμα του Σαββάτου ότι οι άνθρωποι του τριφυλλιού λένε πως «παλεύουν για να αποκτήσουν ένα πολύ καλό παίκτη»- δημιούργησαν ένα πρώτο καλό κλίμα στους κόλπους μιας ομάδας η οποία διψάει όπως ο ταξιδιώτης στην έρημο για θετικά νέα.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου και η προσπάθεια απόκτησης του Αργεντινού είναι κινήσεις που παραπέμπουν σε μεταγραφική σοβαρότητα-κανονικότητα μιας ομάδας η οποία έχει ανάγκη να ανεβάσει την ποιότητά της. Προφανώς όλοι οι ποδοσφαιριστές κρίνονται στο γήπεδο, πόσο μάλλον παιδιά που έρχονται από την άλλη άκρη της γης και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.

Όμως πρόκειται δεδομένα για καλούς παίκτες, με στοιχεία που δεν διαθέτει τώρα ο Παναθηναϊκός, και μπορούν να τον βοηθήσουν στη λύση του τεράστιου μεσοεπιθετικού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Βιτάλ ως μέλος του ρόστερ του ουσιαστικά καθώς υπάρχει συμφωνία και αναμένεται στην Αθήνα και ο Παλάσιος αν φυσικά τελικά αποκτηθεί.

Το «κάλλιο αργά παρά ποτέ» ταιριάζει απόλυτα στον Παναθηναϊκό που όλο το καλοκαίρι έκανε ελάχιστα πράγματα. Είναι σημαντικό ότι ο «δύσκολος» Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε το πράσινο φως γι αυτές τις μεταγραφές καθώς και ότι η διοίκηση του κλαμπ προχωράει για δύο περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται σημαντικό κόστος.

Κι αν κάποιος πει «Μα ο Βιτάλ είναι δανεικός», την ίδια στιγμή πρέπει να σκεφτεί (πέρα απ’ το ότι ΟΛΕΣ οι ομάδες παίρνουν δανεικούς, ακόμη κι εκείνες με τριπλάσιο του Παναθηναϊκού μπάτζετ…) ότι η οψιόν αγοράς του 50% ορίστηκε στα 4 εκατ. ευρώ! Και για τον Παλάσιος θα χρειαστούν αρκετά, αν υπολογίσουμε ότι τόσο το καθεστώς των δικαιωμάτων του όσο και η καλή ηλικία του (29) παραπέμπουν σε αυτό. Σημαντικό στοιχείο πάντως που βοηθάει είναι ότι το ερχόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με την Ιντεπετιέντε.

Αν υποθέσουμε ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αργεντινού ο Παναθηναϊκός θα έχει προσθέσει, μέσα σε λίγες ημέρες, τρεις παίκτες στη μεσοεπιθετική του λειτουργία. Πολύ σημαντικό για μία ομάδα η οποία υποφέρει σε αυτό το μισό του γηπέδου.

Αρκούν όμως; Άποψή μου είναι ότι το τριφύλλι, ειδικά ΤΩΡΑ που μπολιάζεται ποιότητα, χρειάζεται οπωσδήποτε ένα σέντερ φορ με ξεκάθαρη ευχέρεια στο γκολ. Έναν κυνηγό με εύκολα τελειώματα –τύπου Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ για να γίνει αντιληπτό τι εννοώ- ο οποίος να μπορεί να στέλνει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα υλοποιώντας τις ασίστ των ταλαντούχων χαφ και εξτρέμ.

Ο Καρλίτος που ήρθε πέρυσι στον Παναθηναϊκό ως τέτοιος φορ δεν έδειξε στο χρόνο που πέρασε πως έχει τις λύσεις. Θα μου πείτε «Μα έπαιζε σε μία ομάδα με τρομερή δημιουργική δυσκοιλιότητα». Σωστά. Αλλά ποιος μπορεί να ρισκάρει ότι φέτος ο Καρλίτος θα γίνει ο φορ που θα λύσει το πρόβλημα του ΠΑΟ στο γκολ;

Ο Μακέντα είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, όχι όμως ο σέντερ φορ των πολλών γκολ σε ένα πρωτάθλημα. Ούτε εκείνος με το εύκολο τελείωμα. Μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά ως περιφερειακός, αλλά η περιοχή δεν είναι το φόρτε του.

Ακούω από το ρεπορτάζ των συναδέλφων ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών για φορ μόνο αν δεχθεί πρόταση για Καρλίτος ή Μακέντα. Εκτιμώ ότι το διαβάζουν λάθος. Είναι σαφώς προτιμότερο να προσθέσουν ένα ακόμη «δυνατό» συμβόλαιο για σέντερ φορ και να δουλέψουν το χρόνο μέχρι τον Ιανουάριο για να παραχωρήσουν τον Ισπανό ή τον Ιταλό, παρά να μην ενισχυθούν ΤΩΡΑ εκεί όπου έχουν ΑΝΑΓΚΗ. Με ένα παίκτη ο οποίος θα μπορέσει να αξιοποιήσει τους καλούς μεσοεπιθετικούς που οι πράσινοι πήραν ή ετοιμάζονται να πάρουν.

Η δεύτερη θέση στην οποία θαρρώ ότι το τριφύλλι ΠΡΕΠΕΙ να ενισχυθεί είναι αυτή του τερματοφύλακα. Για να μην βιαστεί κάποιος: όχι, δεν απαξιώνω τον Σωκράτη Διούδη ούτε μειώνω τη δουλειά που έκανε τα τελευταία χρόνια και την ξεκάθαρη άνοδό του. Είμαι όμως από τους παραδοσιακούς που θεωρούν ότι μια μεγάλη ομάδα πρέπει να ξεκινάει την ανοικοδόμησή της από ένα γκολκίπερ-αναφορά. Έναν Βάντσικ, για να το τιτλοφορήσω και να καταλάβουν οι παλαιότεροι.

Εκτός αυτού όμως, ο (κάθε) Διούδης πρέπει να νοιώθει έντονο συναγωνισμό. Είτε ως βασικός είτε παλεύοντας για τη θέση. Αυτή τη στιγμή ο διεθνής γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό αισθάνεται πως είναι αυτός και οι νεαροί πίσω του οι οποίοι δεν μπορούν να τον «απειλήσουν». Αντίθετα ένας καλός ξένος γκολκίπερ τούτη την ώρα θα απογείωνε τον ανταγωνισμό και μόνο καλό θα έκανε στο τριφύλλι.

Στα ΠΡΕΠΕΙ δεν θα προσθέσω τον κεντρικό αμυντικό-βάση, όχι γιατί πιστεύω το αντίθετο (το έγραφα από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου), αλλά επειδή η απόφαση του Γιοβάνοβιτς είναι να πορευτεί με τους υπάρχοντες. Εκεί όπου εκτιμώ πως κάποια στιγμή θα δούμε τον Δημήτρη Κουρμπέλη…

Όμως ο σέντερ φορ και ο τερματοφύλακας είναι ΠΡΕΠΕΙ τα οποία θα αξιοποιήσουν τις κινήσεις που τώρα γίνονται και θα προσθέσουν ποιότητα και ανταγωνισμό, στοιχεία που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει σιγά σιγά σε ποδοσφαιρική κανονικότητα.

Πηγή: sdna.gr

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Βέργης: Εκτός από αυτούς χρειάζονται και άλλες “κανονικές” μεταγραφές !.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

O Τσόλακ θα παίξει Champions League (videos)

O Τσόλακ θα παίξει Champions League (videos)

Όσα έγιναν στα Play Off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Στην κληρωτίδα και η Μάλμε, η οποία είχε νικήσει 2-0 τη Λουντογκόρετς στο πρώτο ματς στη Σουηδία. Η βουλγαρική ομάδα, η οποία στον τρίτο προκριματικό απέκλεισε τον Ολυμπιακό, άνοιξε το σκορ στη ρεβάνς του Ράζγκραντ με τον Άντον Νεντιάλκοφ.

Η ομάδα του Αντόνιο Τσόλακ (δανεικός από τον ΠΑΟΚ) ισοφάρισε στο 42ο λεπτό με τον Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς.

Η ομάδα της γειτονικής χώρας πήρε προβάδισμα ξανά στο 60ό λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του διεθνή Κύπριου φορ, Πιέρου Σωτηρίου (o TσόλαΚ υπέπεσε σε παράβαση-χέρι). Δεν ήταν αρκετό όμως να της δώσει την πρόκριση.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κράτησε με ηρωικές επεμβάσεις απαραβίαστη την εστία του (0-0) στο Αϊντχόφεν και η Μπενφίκα με το 2-1 του πρώτου ματς στη Λισαβόνα πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Το έργο των Αετών στην Ολλανδία δεν ήταν εύκολο, καθώς από το 32′ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Λούκας Βερίσιμο, με δύο κίτρινες. O Έλληνας διεθνής γκολκίπερ, ωστόσο, με σημαντικές αποκρούσεις χάρισε στους Λουζιτανούς την πρόκριση.

Μετά τη νίκη που πανηγύρισε στη Βέρνη (3-2) στο πρώτο ματς, η Γιουνγκ Μπόις πανηγύρισε και δεύτερη (2-3) επί της Φερεντσβάρος.

Στη Βουδαπέστη οι Βέλγοι προηγήθηκαν στη συνέχεια πήραν θριαμβευτικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Η Φερεντσβάρος πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα σε μια πιο ποιοτική ομάδα.

πηγή: inpaok.com

Original article: O Τσόλακ θα παίξει Champions League (videos).



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Αποκλείστηκε η Λουντογκόρετς – Συνεχίζει στο Europa League!

Αποκλείστηκε η Λουντογκόρετς – Συνεχίζει στο Europa League!
<!– Αποκλείστηκε η Λουντογκόρετς – Συνεχίζει στο Europa League! • NewsPAO

Η Λουντογκόρετς κέρδισε 2-1 τη Μάλμε, αλλά γνώρισε τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League (είχε ηττηθεί 2-0 στη Σουηδία) και θα συνεχίσει στο Europa League.

Στην ίδια διοργάνωση με τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει η Λουντογκόρετς του Σωτηρίου.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Οι Βούλγαροι, που απέκλεισαν τους ερυθρολεύκους στον περασμένο γύρο, θα αγωνιστούν στη δεύτερη σε δυναμικότητα διοργάνωση της UEFA, το Europa League, καθώς δεν κατόρθωσαν να περάσουν το εμπόδιο της Μάλμε (συνολικό σκορ 3-2).

Πλην της Λουντογκόρετς, στο Europa League θα συμμετάσχουν και οι Φερεντσβάρος και Αϊντχόβεν.

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Αποκλείστηκε η Λουντογκόρετς – Συνεχίζει στο Europa League!.

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Στα… αστέρια ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος – Κορυφαίος με Αϊντχόβεν

Στα… αστέρια ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος – Κορυφαίος με Αϊντχόβεν
<!– Στα… αστέρια ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος – Κορυφαίος με Αϊντχόβεν • NewsPAO

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έστειλε την Μπενφίκα στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League με συνολικό 2-1 κόντρα στην ΠΣΒ.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κράτησε όρθιους τους «Αετούς» της Λισαβόνας με 10 ποδοσφαιριστές στη δύσκολη ρεβάνς απέναντι στην Αϊντχόβεν.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Μάλιστα, ο Βλαχοδήμος έκανε μια σημαντική επέμβαση στο 85′ σταματώντας δύο συνεχόμενες προσπάθειες των Ολλανδών.

Κατά αυτόν τον τρόπο, ένας ακόμη «πράσινος», μετά τον Κολοβό που έχει το ισχυρό προβάδισμα με τη Σέριφ απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3-0), θα αγωνιστεί φέτος στο υψηλότερο επίπεδο.

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Στα… αστέρια ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος – Κορυφαίος με Αϊντχόβεν.

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Τα στοιχεία του Παλάσιος που κέρδισαν τον Γιοβάνοβιτς!

Τα στοιχεία του Παλάσιος που κέρδισαν τον Γιοβάνοβιτς!

«Ανοίξαμε» την έκθεση που έχει ο Σέρβος προπονητής για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος που «φλερτάρει» με τον Παναθηναϊκό

Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του 29χρονου παίκτη της Ιντεπεντιέντε

Το ενδιαφέρον σημείο στην υπόθεση του Σεμπάστιαν Παλάσιος θεωρείται η διαπραγμάτευση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ιντεπεντιέντε. Όμως, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, άλλα στοιχεία έπαιξαν ρόλο, ώστε να υποδείξει στη διοίκηση της ΠΑΕ την απόκτηση του 29χρονου Αργεντινού.

Ξεφυλλίσαμε το scouting report που παρέλαβε ο Γιοβάνοβιτς για τον Παλάσιος και σας παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά που διέκρινε ο προπονητής του «τριφυλλιού»:

  • Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι ένας επιθετικός ο οποίος στηρίζεται στην ταχυδύναμη του, στην έκρηξη στο πρώτο βήμα και στο σωματότυπό του, αφού είναι βραχύσωμος και ευκίνητος παίκτης.
  • Ο 29χρονος Αργεντινός έχει τεχνική κατάρτιση, αλλά στις καταστάσεις “ένας με έναν” χρησιμοποιεί κυρίως τα προσόντα του και βασίζεται λιγότερο στη ντρίμπλα, για να ξεφύγει από τον αντίπαλο του.
  • Έχει καλή αίσθηση του χώρου, ξέρει πώς τοποθετείται στην αντίπαλη περιοχή και προσπαθεί να κινηθεί στο κατάλληλο τάιμινγκ, για να βρεθεί σε θέση βολής και να εκτελέσει.
  • Έχει μία ισορροπία ανάμεσα στην εκτέλεση και στη δημιουργία. Ο Παλάσιος δεν είναι ούτε ο πιο δεινός εκτελεστής, ούτε ο καλύτερος δημιουργός, αλλά έχει αξιοπρόσεκτα στατιστικά και στις δύο κατηγορίες.
  • Ο Παλάσιος είναι κλασικός δεξιοπόδαρος και έχει το αριστερό μόνο για να… πατάει στο έδαφος. Όταν παίζει δεξιός εξτρέμ, αρέσκεται να δημιουργεί και όταν παίζει αριστερός εξτρέμ, κυρίως συγκλίνει και εκτελεί.
  • Με ύψος 1,69μ., ο Παλάσιος σπάνια εμπλέκεται σε εναέριες διεκδικήσεις μπάλας. Ο μόνος τρόπος να σκοράρει με κεφαλιά είναι να βρεθεί σε κίνηση και να έχει τη μπάλα μπροστά του.
  • Έχει καλές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις και στη σέντρα εν κινήσει, αλλά δεν είναι ο κλασικός εκτελεστής, ο οποίος θα απειλήσει με απ’ ευθείας χτυπήματα.
  • Δεν χαρακτηρίζεται ως ο φαντεζί ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα ξεσηκώσει την εξέδρα με τις εμπνεύσεις και τις επινοήσεις του.
  • Στην ηλικία των 29 ετών, ο Παλάσιος δεν είναι έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη και τακτικά είναι κάπως απείθαρχος. Η προσαρμογή του σε ένα πιο σκεπτόμενο ποδόσφαιρο θα είναι ένα στοίχημα.
πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Τα στοιχεία του Παλάσιος που κέρδισαν τον Γιοβάνοβιτς!.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Εθνική καλεί Πασχαλάκη

Εθνική καλεί Πασχαλάκη

O Φαν΄τ Σχιπ φαίνεται να τον έχει συμπεριλάβει στις κλήσεις

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ αύριο Τετάρτη 25/8 θα ανακοινώσει τις κλήσεις του στην Εθνική Ελλάδος.

Ο Ολλανδός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας φυσικά έχει καταλήξει στους παίκτες που θα καλέσει για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα του υπάρχει και το όνομα του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρου Πασχαλάκη, για τον οποίο ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καλή άποψη.

πηγή: inpaok.com

Original article: Εθνική καλεί Πασχαλάκη.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Υποψήφιος για Golden Boy της χρονιάς ο Τζολάκης

Υποψήφιος για Golden Boy της χρονιάς ο Τζολάκης

Σε λίστα που βρίσκονται ονόματα όπως οι Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ), Πέδρι (Μπαρτσελόνα) και Νόνι Μαντουέκε (PSV Αϊντχόφεν), υπάρχει και αυτό του Κωνσταντίνου Τζολάκη για το βραβείο του Golden Boy της χρονιάς.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βρίσκεται ανάμεσα στους 60 πιο ταλαντούχους νέους ποδοσφαιριστής της χρονιάς.

Υπενθυμίζεται πως η «Tuttosport» ανακηρύσσει το κορυφαίο ταλέντο στον κόσμο, από το 2003, όταν το είχε κερδίσει ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ.

πηγή: rednews.gr

Original article: Υποψήφιος για Golden Boy της χρονιάς ο Τζολάκης.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Ετοιμος ο Χασάν

Ετοιμος ο Χασάν

Στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τέθηκε ο Αχμέντ Χασάν για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με αντίπαλο την Σλόβαν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και έτσι θα ταξιδεύσει με την ομάδα στη Σλοβακία.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Παπέ Σισέ, ο οποίος ξεπέρασε πιο γρήγορα τον τραυματισμό του και είναι ετοιμοπόλεμος.

Ενοχλήσεις στη γάμπα είχε ο Μασούρας, όμως δεν εκφράζεται ανησυχία για την συμμετοχή του.

πηγή: rednews.gr

Original article: Ετοιμος ο Χασάν.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

24/08/2021

Σήμερα η έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων

Σήμερα η έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων

Σε ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ

Ξεκινούν σήμερα Τρίτη, 24 Αυγούστου οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, με την Τελετή Έναρξης να είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι, σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα διαρκέσουν έως τις 5 Σεπτεμβρίου και η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από 44 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 11 αθλήματα.

Τα αγωνίσματα που θα λάβουν μέρος είναι τα εξής: Στίβος, Κολύμβηση, Άρση Βαρών σε πάγκο, Μπότσια, Ξιφασκία με Αμαξίδιο, Σκοποβολή, Τοξοβολία, Αντισφαίριση με Αμαξίδιο, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Ποδηλασία και  Τζούντο.

πηγή: inpaok.com

Original article: Σήμερα η έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!