free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

26/08/2021

Δεν υπάρχουν άλλα δικαστήρια για να κάνει ο Ολυμπιακός προσφυγή…

Δεν υπάρχουν άλλα δικαστήρια για να κάνει ο Ολυμπιακός προσφυγή…

Ο… κύκλος της επιμονής έκλεισε με νέα ήττα των Πειραιωτών, τη στιγμή που στο CAS θα ακούνε… Ολυμπιακός και θα αποφασίζουν χωρίς να δουν την υπόθεση.

Τρία χρόνια ο Ολυμπιακός προσπαθούσε για κάτι. «Πάλευε» για να οδηγηθεί στο ίδιο αποτέλεσμα με το #Mexritelous. Μάταιη διαδικασία που αφήνει ακόμη μια «πληγή» και τίποτα περισσότερο. Ηθικά και ουσιαστικά δικαιώνει τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν τα ματάκια τους.

Με το χέρι στην καρδιά, όταν διαβάσατε  για την απόφαση του CAS, πόσοι από εσάς θυμηθήκατε χωρίς να μπείτε στο κείμενο περί τίνους πρόκειται; Αυτό το γεγονός και μόνο, καταδεικνύει το λάθος του Ολυμπιακού που κυνηγούσε ανέμους για να θερίσει τελικά θύελλες. Σε ηθικό επίπεδο, καθώς το προσωπείο του δικομανούς σωματείου, δεν είναι τιμή για τους Πειραιώτες.

Δεν έγινε στην Ελλάδα. Δεν έγινε στα αρμόδια όργανα της Euroleague. Δεν έγινε ούτε στο CAS. Ευτυχώς δεν υπάρχει άλλο δικαστήριο για να πάει κι εκεί ο Ολυμπιακός. Αγωγές σε ομάδες, πρόσωπα, δημοσιογράφους, χαμός. Τελικά, τι Λωζάνη, τι Κοζάνη η φάση. Με το που περνά τα Ευρωπαϊκά σύνορα διεκδικώντας το δίκιο του, καθώς εντός αυτών δεν εμπιστεύεται κανέναν λόγω των… φαντασμάτων που βλέπει (ΕΟΚ) θεωρώντας πως πάντα κάποιος τον κυνηγά, ένα αόρατο δικαστικό χέρι έρχεται να τον προσγειώσει!

Με τον τρόπο αυτό το σωματείο του Πειραιά έχει γίνει θέμα συζήτησης στο CAS. Ίσως και να σκέφτονται να θεσπίσουν νομικά κατοχυρωμένο το άδικο των «ερυθρόλευκων». Στο ποδόσφαιρο με την υπόθεση των κωμικών καταγγελιών μέσω ΕΕΑ κατά του ΠΑΟΚ, στο μπάσκετ τώρα. Βαρέθηκαν να διαβάζουν το όνομα του Ολυμπιακού. Κουράστηκαν.

Παρότι με κάθε υπόθεση βγάζουν λεφτά, απεχθάνονται πλέον να διακρίνουν πως διαρκώς η ίδια πλευρά «παίζει» με τη νοημοσύνη τους. Κάτι που φυσικά επηρεάζει και την Ελλάδα, η αθλητική δικαιοσύνη και η ΕΕΑ της οποίας, ρεζιλεύτηκαν στο μέγιστο βαθμό με την απόφαση για τον ΠΑΟΚ! Θέμα που έφτασε στο CAS λόγω Ολυμπιακού φυσικά!

Για να τραβήξεις μέχρι τέλους μια υπόθεση, πρέπει να ξέρεις πως έχεις δίκιο. Όπως συνέβη με τους Θεσσαλονικείς. Στο μπάσκετ, ήθελαν να το κυνηγήσουν; Δικαίωμά τους. Έγινε μία εντός συνόρων. «Έφαγαν» τα μούτρα τους. Συνέχισαν στην Euroleague. Κι εκεί το ίδιο. Φρένο παιδιά. Η Euroleague που ψάχνει γωνία στο δεκάρικο όταν αφορά τιμωρία του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, λέτε να έχανε ευκαιρία αν είχαν το παραμικρό δίκιο; Οδηγήθηκαν και στο CASκαι τρία χρόνια μετά το περιβόητο ματς, ήρθε η απόφαση να «σφραγίσει» το θέμα και την ήττα των Πειραιωτών.

Το εμμονικό της υπόθεσης φαίνεται κι απ’ την εκπληκτική επιλογή της ΚΑΕ Ολυμπιακός να πληρώσει τον δικηγόρο της Μάντσεστερ Σίτι! Πρώτα απ’ όλα ποιος ο λόγος αφού υπήρχαν τα στοιχεία και θεωρούσαν πως είχαν δίκιο. Δικαίωμά τους, λεφτά δικά τους στο κάτω-κάτω. Αλλά ηθικά μιλάμε για ήττα. Τεράστια ήττα. Απέναντι στον ίδιο τον κόσμο τους που με αυτές τις ιστορίες περιμένει έστω και μία ηθική δικαίωση. Τελικά, βλέπουν τις αστοχίες και τις σπασμωδικές κινήσεις να φέρνουν μόνο αιτίες για καζούρα απ’ τους… απέναντι.

Δεν πρέπει να αποτελεί μάθημα για την ΚΑΕ, η ρητορική και η επικοινωνία της ΠΑΕ. Η λογική του «πες, πες, κάτι θα μείνει», είναι απλά η λάσπη στον ανεμιστήρα. Μια λάσπη που επιστράφηκε ποδοσφαιρικά μην μπορώντας να λερώσει τον ΠΑΟΚ. Μέσω CASφυσικά. Γιατί οι «ερυθρόλευκες» δικαιώσεις είναι συνήθως τα δημοσιεύματα και τα γραφόμενα φιλικών χεριών που «πυροβολούν» στα πληκτρολόγια. Αυτή η γάγγραινα περνά σιγά-σιγά και στο μπάσκετ. Υπάρχει χρόνος να σωθεί. Αρκεί να το θέλουν, επειδή φοβόμαστε τους έχουν πείσει πως το σωστό είναι το προπαγανδιστικό. Έχεις άδικο, λες πως έχεις δίκιο και όλα καλά. Έλα όμως που στο CAS αυτά δεν περνούν.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός ας κοιτάξει την ουσία. Ας πάψει επιτέλους να κυνηγά φαντάσματα κι εχθρούς. Ειδικά όταν αυτό γίνεται μετά από παταγώδεις αγωνιστικές αποτυχίες, δεν πείθει κιόλας. Το μέχρι τέλους άρχισε μετά από το 40-25 στο ημίχρονο, στο ματς της Euroleague τον Νοέμβριο του 2018 απ’ το οποίο ξεκίνησε η δικαστική προσπάθεια δικαίωσης για συκοφαντική δυσφήμιση, πάλι ήττα. Σαν το βοσκό με τον λύκο. Στο τέλος θα γίνει κάτι σοβαρό που θα έχει απόλυτο δίκιο ο Ολυμπιακός και δε θα τον πιστεύει ούτε ο κόσμος του!

Μην γίνει η ΚΑΕ των «ερυθρόλευκων» όπως ο Ερασιτέχνης και η στάση που κράτησε στο θέμα της Χατζηνικολάου. Εκεί που η σφαλιάρα από ΑΣΕΑΔ μεριά ακόμη ακούγεται. Προσπάθεια απλά να πάει πιο πίσω η απονομή του Παναθηναϊκού που πήγε και του πήρε το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ. Άρχισαν μετά τις δικαιολογίες, θίγοντας μια γυναίκα, κυνηγώντας μια αθλήτρια που συνέβαλε τα μέγιστα στη μικρή τους ιστορία (ως τμήμα μπάσκετ γυναικών), εμπλέκοντας πάλι και την ΕΟΚ. Λες και στα πέντε σερί πρωταθλήματα που κατέκτησαν ήταν άλλη Ομοσπονδία και επανήλθε τώρα για να τους αδικήσει! Μια τρέλα για το σόου και μόνο. Για να μην πουν «παιδιά αποτύχαμε».

Όσο είναι καιρός, ας σταματήσει εδώ αυτή η τρέλα. Εντός κι εκτός Ελλάδας ο Ολυμπιακός είδε τη δικαιοσύνη να απονέμεται. Σε κάθε της βαθμό. Με κάθε τρόπο. Φτάνει. Ειδικά τώρα που δείχνει να στρώνει το πράγμα και σε αγωνιστικό επίπεδο (λόγω ρόστερ) ασχοληθείτε με αυτό που έχει ουσία. Κανείς πρόεδρος δικαστηρίου δε βάζει τρίποντα και κανείς δικηγόρος όσο «βαρύ» όνομα κι αν έχει, δεν μοιράζει ασίστ σαν τον Τζέισον Ουίλιαμς.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Δεν υπάρχουν άλλα δικαστήρια για να κάνει ο Ολυμπιακός προσφυγή….



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου