free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

20/11/2021

Ταξίδι στο Ντουμπάι

Νυχτερινή θέα στο Dubai Marine

Καλώς ήρθατε στο Ντουμπάι.

Το Ντουμπάι είναι η πόλη ενός ουρανοξύστη που σπάει ρεκόρ, ενός εξωτικού σαφάρι στην έρημο και μιας πολυτελούς πόλης παγκόσμιας κλάσης πόλο έλξης για τον τουρίστα. Το Ντουμπάι φημίζεται για την πολυτέλειά του και το στυλ ζωής του. Το Burj al Khalifa είναι ένα από τα ψηλότερα ξενοδοχεία στον κόσμο που ήταν στο Ντουμπάι.  Οι άνθρωποι της πόλης του Ντουμπάι είναι πολύ φιλικοί με τους τουρίστες και βοηθούν πολύ τον τουρίστα για να επισκεφθεί την πόλη.

Μεγάλο Τζαμί Shaikh Zaid:

Αυτό το τζαμί είναι κυριολεκτικά το πιο όμορφο μέρος για επίσκεψη στην πόλη του Ντουμπάι. Η αρχιτεκτονική και η χειροτεχνία του τζαμιού θα δείτε ποτέ στη ζωή σας. Αυτό το μεγάλο τζαμί κατασκευή και σχεδιαστική μονάδα στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας υλικό από πολλές χώρες όπως η Ιταλία, το Πακιστάν, η Γερμανία, το Μαρόκο, η Τουρκία και άλλα…Μεγάλο Τζαμί του σεΐχη Ζαγιέντ

περισσότεροι από 3000 εργάτες και 38 εταιρείες συμμετέχουν στις εργασίες κατασκευής αυτού του μεγάλου τζαμιού. Το μεγάλο τζαμί του Σάιχ Ζαγιέντ ήταν το ρεκόρ του μεγαλύτερου μονοκόμματος χαλιού στον κόσμο σύμφωνα με το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες. Αυτό το τζαμί έχει τα εκατομμύρια ακριβά μάρμαρα να χτιστεί. Σε αυτό το τζαμί, υπάρχει πολύ ακριβό και ιδιαίτερο υλικό που ήταν εισαγωγή από άλλη χώρα. Το μεγάλο τζαμί είναι ένα από τα καλύτερα τζαμιά στην πόλη του Ντουμπάι.

βρείτε φθηνά αεροπορικά εισητήρια

Σαφάρι στην έρημο:

Ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε στο Ντουμπάι είναι ένα σαφάρι στην έρημο. Το σαφάρι στην έρημο είναι ένα από τα κορυφαία μέρη όπου μπορείτε να ανακαλύψετε την ιστορία της πόλης του Ντουμπάι. επισκεφθείτε το σαφάρι και η βόλτα με το αυτοκίνητο και το ποδήλατο είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σας που το έχετε κάνει ποτέ στο παρελθόν σας. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι η χώρα που έχει πραγματικά μια ιστορία δημιουργού. Ειδικά η ιππασία στην καμήλα είναι η κουλτούρα των Εμιράτων. Το βραδινό δείπνο του σαφάρι είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες για τη ζωή σας. Στο δείπνο σαφάρι στην έρημο μπορείτε να απολαύσετε sheesha, κουζίνα, Hina και μπορείτε να ζητήσετε πολλά περισσότερα για αυτό.Σαφάρι στην έρημο του Ντουμπάι

Μπουρτζ Χαλίφα:

Η Νέα Υόρκη είναι το άγαλμα της ελευθερίας. Το Παρίσι είναι ο πύργος του Άιφελ και τώρα το Ντουμπάι είναι το ψηλότερο τεχνητό κτίριο στον κόσμο. Το Burj Khalifa έχει ύψος 2717 πόδια και 160+ ορόφους. Εάν καταγράψετε όλο αυτό το κτίριο, θα το καταγράψετε μόνο για τρεις ημέρες με ασταμάτητα εργασία στην κορυφή του Μπουρτζ Χαλίφα, θα δείτε μια εκπληκτική θέα σε όλο το Ντουμπάι. Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Μπουρτζ Χαλίφα είναι η ανατολή και η δύση του ηλίου. Κατά μέσο όρο 6000 άτομα επισκέπτονται το Μπουρτζ Χαλίφα την ημέρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει εκ των προτέρων το εισιτήριό σας για το Burj Khalifa μέσω διαδικτύου.

Μπουρτζ Χαλίφα Ντουμπάι

βρείτε ξενοδοχείο για να μείνετε

Night Live:

Η νυχτερινή ζωή του Ντουμπάι είναι καλύτερη από την εμπειρία σας. υπάρχουν πολλά νυχτερινά κέντρα και υπαίθριο μπαρ Huqa όπου μπορείτε να απολαύσετε τη νύχτα σας με τα όνειρά σας. το μπαρ είναι ακόμα ανοιχτό στις 5 το πρωί.

Το dubai είναι η ευκαιρία σας. όπου μπορείτε να απολαύσετε πολλά. 

Στο Ντουμπάι το βράδυ κάθε μέρα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται και λένε ότι ξοδεύουν πολλά χρήματα στο κορίτσι χορεύτρια του μπαρ.


νυχτερινό πάρτι στο ντουμπάι

Dubai Miracle Garden:  

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κήπος με λουλούδια στον κόσμο. 

Οι κυρίες λατρεύουν το λουλούδι για τη λήψη selfie και πολλά άλλα. Λοιπόν κυρία, αυτός ο κήπος είναι για εσάς. 

Αυτός ο κήπος έχει 45 εκατομμύρια διαφορετικούς τύπους λουλουδιών. Μερικά από αυτό το λουλούδι δείχνουν το σχήμα του Μπουρτζ Χαλίφα, του Πύργου του Άιφελ και πολλά άλλα…

Αυτό είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να επισκεφθείτε με την κοπέλα ή τον φίλο σας για να τραβήξετε μια selfie. 

Μερικά από αυτά τα λουλούδια κήπου δείχνουν το σχήμα διάσημων τοποθεσιών στον κόσμο ή μερικά από τα λουλούδια δείχνουν το σχήμα ζώου και πουλιών. Εκεί είναι το καλύτερο μέρος για να τραβήξετε μια selfie με τον φίλο σας ή εννοώ με τους εραστές σας.Dubai Miracle Garden

Αγορά χρυσού:

Στην αγορά χρυσού, έχετε ατελείωτες επιλογές για να αγοράσετε χρυσό, φορέματα και πικάντικο masala. ονομάζεται επίσης η πόλη του χρυσού. 

Το 2016 καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ φτιάχνοντας κρίκους 21 καρατίων και 63 κιλών, το όνομα του οποίου είναι καταχωρημένο και στο βιβλίο παγκόσμιων ρεκόρ gunnies. 

Υπάρχει επίσης ένα φόρεμα από καθαρό χρυσό που εμφανίζεται επίσης σε γυαλί για έκθεση, όχι προς πώληση. 

Υπάρχει πολλή ποιότητα χρυσού και σχεδιασμός που γεμίζει την επιθυμία σας. Υπάρχει επίσης ένα χρυσό παπούτσι, χρυσό μπισκότο, χρυσή αγελάδα και πολλά άλλα από το χρυσό.παζάρι χρυσού Ντουμπάι

Dubai Mall:

Το εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στον κόσμο. 

Σε αυτό το εμπορικό κέντρο, μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τα φορέματα της επιθυμίας σας, τα παπούτσια, τα αρώματα και πολλά άλλα από τη λίστα επιθυμιών σας και έξω από το εμπορικό κέντρο, υπάρχει μια εκπληκτική θέα στο σιντριβάνι που σας εξέπληξε. 

Υπάρχει μια τεράστια ισορροπία ψαριών στην οποία έχουν χιλιάδες ψάρια. 

Το The ice Hockey Ground είναι ένα άλλο διάσημο μέρος για επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι. Υπάρχει ένας καρχαρίας στο Aquarium Underwater Zoo στο εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι.


Burj Al Arab: 

Αυτό είναι το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο. Αυτό το ξενοδοχείο χτίστηκε στο κέντρο της Αραβικής θάλασσας. 

Το συνολικό ύψος του Burj al Arab ήταν 305 μέτρα. Αυτό το ξενοδοχείο ήταν ένα από τα καλύτερα κατασκευασμένα από τον άνθρωπο, επειδή αυτό το ξενοδοχείο έχει 2 ορόφους μέσα στη θάλασσα. 

Όπου μπορείτε να δείτε τα ψάρια και τον καρχαρία μέσα στο ξενοδοχείο. Αυτό το ξενοδοχείο είναι ο καλύτερος σχεδιασμός εσωτερικού και τέχνης μέσα στο ξενοδοχείο. Υπάρχει το πολυτελές αυτοκίνητο που μπορεί να σας παρασύρει στην πόλη. 

Στην κορυφή του ξενοδοχείου υπάρχει ένα ελικοδρόμιο όπου μπορείτε να προσγειώσετε εύκολα το ελικόπτερο σας. 

Όλο το προσωπικό στο ξενοδοχείο ήταν πολύ φιλικό. Η νυχτερινή θέα έξω από το ξενοδοχείο ήταν εκπληκτική με συγκινητικό στυλ ελαφρύ.Εσωτερική άποψη του Burj Al Arab

έτσι ώστε όλα για το Ντουμπάι να υπάρχουν περισσότερα στο Ντουμπάι, αλλά όταν επισκέπτεστε το Ντουμπάι μπορείτε να μάθετε περισσότερα. 

Η ζωή του Ντουμπάι είναι γεμάτη πολυτέλεια και κάθε άτομο ονειρεύεται τη ζωή, οπότε αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το Ντουμπάι, γράψτε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

The post Ταξίδι στο Ντουμπάι appeared first on .



source https://www.ticketswe.gr/taxidi-sto-ntoympai/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου