free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

27/08/2021

Δίκαιη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ριέκα

Δίκαιη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ριέκα

EUROPA CONFERENCE LEAGUE PLAY OFF

ΡΙΕΚΑ – ΠΑΟΚ 0-2 (1-1)

ΓΗΠΕΔΟ: Stadion HNK Rijeka (Rijeka)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέρχι Μπόικο

Ο ΠΑΟΚ στη ρεβανς του 1-1 της Τούμπας, επικράτησε με 0-2 στην Κροατία της Ριέκα και πήρε την πρόκριση για τους Ομίλους του Europa Conference League. Ελ Καντουρί(11′) και Μουργκ(80′) τα γκολ. Τρία δοκάρια είχε η ομάδα του Λουτσέσκου (6′, 41′ Ελ Καντουρί και στο 6′ ο Σβαμπ)

Η Ριέκα μπήκε πολύ χαλαρή στο ματς. Άφηνε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φτάσουν ως την περιοχή του Πρσκάλο και οι Θεσσαλονικείς σε 40 λεπτά αγώνα είχαν τρία δοκάρια και ένα γκολ από τέτοιες φάσεις. Η αρχή έγινε στο 6′. Σβαμπ και Ελ Καντουρί με δυνατά σουτ σημάδεψαν τα δοκάρια των γηπεδούχων. Στο 11′ ο Σβαμπ έφτασε ανενόχλητος μέχρι την περιοχή των Κροατών και με ωραία κάθετη έβγαλε τετ-α-τετ τον Ελ Καντουρί ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν. Πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο, πάτησαν και την περιοχή του Πασχαλάκη χάνοντας στο 32′ μεγάλη ευκαιρία με τον Τόμετσακ από πλεονεκτική θέση. Στο ξεκίνημα της φάσης οι Κροάτες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Σβαμπ. Στο 41′ ο Ελ Καντουρί με σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε ξανά το δοκάρι του Πρσκάλο με σουτ εκτός περιοχής στην τελευταία καλή στιγμή του α’ μέρους.

Στο β’ μέρος η Σλόβαν δεν πάτησε με αξιώσεις την περιοχή του Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ. Το ματς πήγε στην δύναμη με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, αρκετές διακοπές στην ροή του και τον Ζίβκοβιτς στο 64′ να μην μπορεί να τελειώσει καλά την φάση αν και ανενόχλητος μέσα στην περιοχή του Πρσκάλο. Στο 80′ ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” την υπόθεση νίκη-πρόκριση. Ο Ζίβκοβιτς κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ στο 79′ έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Σβιντέρσκι, αυτός στον Μουργκ που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2. Διαδικαστικο χαρακτήρα είχαν τα τελευταία λεπτά με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση.

Ριέκα: Πρσκάλο, Τόμετσακ, Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς(71′ Βούτσκιτς), Βούκσεβιτς(46′ Σελάχι), Πάβιτσιτς, Λεπινίτσα(46′ Τσέριν), Ισάχ, Άμπεμ, Ντρμιτς(85′ Ομπρεγκόν)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λούκας Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς(74′ Εσίτι), Σβαμπ(90+3′ Αουγκούστο), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ(74′ Καγκάβα), Ελ Καντουρί(67′ Μουργκ), Σβιντέρσκι


Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα (21+) πηγή: aek365.com

Original article: Δίκαιη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ριέκα.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου