free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

27/02/2022

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-1: Ασταμάτητο τραίνο!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-1: Ασταμάτητο τραίνο!

Η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει… ξεφύγει ποιοτικά και φαίνεται! Νέο καθαρό τρίποντο με 3-1 σετ, αγκαλιά πλέον με την πρωτιά της κανονικής περιόδου το τριφύλλι.

Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 66 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το τριφύλλι είναι σε απόσταση 6 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους την επόμενη αγωνιστική στο κλειστό του Ρέντη.

Η ΑΕΚ έμεινε στους 49 βαθμούς και την πέμπτη θέση. Την επόμενη αγωνιστική η Ένωση υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας.

Με πέρασμα της Παπαφωτίου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 6-4 στο πρώτο σετ με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει με την Μπράουν. Το τριφύλλι έφτασε και πάλι στο +2 (10-8) με άσο της Γκρόθες αλλά η Ένωση ισοφάρισε και πάλι με την Καββαδία και προσπέρασε με 13-14 με μπλοκ της Λίντσεϊ.

Το τριφύλλι είχε θέματα στην υποδοχή του και η ΑΕΚ προσπέρασε με 14-17 με άσο της Λίντσεϊ και μπλοκ της Καββαδία. Οι γηπεδούχες πλησίασαν στον πόντο με τη Χαντάβα αλλά με επίθεση της Λίντσεϊ από την πάιπ η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη προσπέρασε ξανά με τρεις πόντους για το 16-19. Ο Παναθηναϊκός πλησίασε στον πόντο (20-21) με μπλοκ της Κρος. Με την κεντρική από τον Καναδά να «καθαρίζει» ο Παναθηναϊκός έφτασε στο διπλό σετ μπολ με άσο της Χαντάβα και έκανε το 1-0 με μπλοκ της Γκρόθες.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 5-3 μετά από λάθος επίθεση της Κοσμά. Η Ένωση όμως βρήκε ρυθμό από την γραμμή του σερβίς και με σερί επιθέσεις της Τέρελ από την πάιπ έφτασε στο 6-9 με την ΑΕΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο του σετ. Το τριφύλλι έκανε πολλά λάθη, η Ένωση βρήκε καλές επιθέσεις και έτσι προηγήθηκε με 12-17 με επίθεση της Μπράουν.

Σε εκείνο το σημείο ο Απόστολος Οικονόμου έβαλε την Παπαστεργίου για το σερβίς και την Τσιτσιγιάννη αντί της Στεπανένκο στη διαγώνιο. Με την Ελληνίδα πασαδόρο στη γραμμή των 9 μέτρων ο Παναθηναϊκός μείωσε στον πόντο (16-17) με την Κωνσταντίνου αλλά το τριφύλλι εξακολουθούσε να έχει θέματα στο κομμάτι της υποδοχής με την ΑΕΚ να προσπερνά και πάλι με την Κοσμά στο σερβίς. Η Ένωση έφτασε στο 18-24 και έκλεισε το σετ με επίθεση της Λίντσεϊ.

Με άσο της Παπαφωτίου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 9-6 στο τρίτο σετ. Το τριφύλλι βρήκε πόντους από την Κωνσταντίνου και έφτασε στο 14-7 με τρομερό πλασέ της Παπαφωτίου. Η ΑΕΚ έκανε λάθη, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι και οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 20-12 με μπλοκ άουτ της Στεπανένκο.

Σε εκείνο το σημείο όμως ήρθε η αντίδραση της ΑΕΚ που με τη Γκουντιμένκο στη γραμμή του σερβίς μείωσε σε 20-15 με μπλοκ της Καββαδία οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 22-19 αλλά ο Παναθηναϊκός έκλεισε το σετ με την Κρος.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο τέταρτο σετ. Με σερί επιθέσεις από την Κωνσταντίνου το τριφύλλι έφτασε στο 8-3 με την ΑΕΚ να μειώνει σε 10-7 μετά από λάθος επίθεση της Στεπανένκο. Ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι διαφορά για το 14-9 με επίθεση της Κωνσταντίνου.

Η Ένωση πλησίασε ξανά αλλά τα λάθη της Τέρελ στην επίθεση σε συνδυασμό με το «πράσινο» μπλοκ έφεραν τον Παναθηναϊκό στο 22-14 με την Κρος. Το τριφύλλι έκλεισε το ματς με σχετική άνεση.

Τα σετ 3-1 (25-22, 20-25, 25-21, 25-16)

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-1: Ασταμάτητο τραίνο!.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Στήνουν νέα European Super League;

Στήνουν νέα European Super League;

Κάτι ετοιμάζουν Ρεάλ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προσπάθεια των Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, για τη δημιουργία κλειστής λίγκας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα “Daily Telegraph”, οι τρεις ομάδες έχουν προχωρήσει τις επαφές και έχουν καταλήξει στο πλάνο της νέας λίγκας.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως έχει εγκαταλειφθεί η σκέψη των μόνιμων μελών στη λίγκα, μετά τα όσα έγιναν το περσινό καλοκαίρι. Αρχικά, οι τρεις ομάδες, μαζί με τη Μίλαν θα πάρουν μέρος σε τουρνουά φιλικών αγώνων στις ΗΠΑ, ενώ στη συνέχεια θα εντείνουν τις επαφές τους με τις υποψήφιες ομάδες για την ένταξή τους στη λίγκα.

πηγή: inpaok.com

Original article: Στήνουν νέα European Super League;.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Όταν η πρόκληση πάει σε… άλλο επίπεδο!! (Pics)

Όταν η πρόκληση πάει σε… άλλο επίπεδο!! (Pics)

Οι προκλητικές της καμπύλες και το αισθησιακό της βλέμμα τρελαίνουν τον ανδρικό πληθυσμό.

Η Natasha Yi εκτός από το μόντελινγκ ασχολείται με το ραδιόφωνο και την υποκριτική.
Κατάγεται από την Κορέα και μένει μόνιμα στις ΗΠΑ, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της σκιτσάρει και καβαλάει τη μεγάλου κυβισμού μηχανή της.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Όταν η πρόκληση πάει σε… άλλο επίπεδο!! (Pics).



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Απόλυτη αποθέωση Ζαμπά σε Λουτσέσκου

Απόλυτη αποθέωση Ζαμπά σε Λουτσέσκου

Τρομερές ατάκες από τον Βραζιλιάνο

Ο Λέο Ζαμπά μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό την Κυριακή 27/2.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των «ασπρόμαυρων» αποθέωσε τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ αναφέρθηκε και στο τι άλλαξε μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο

Για το πώς έζησε την πρόκριση επί της Μίνιτλαντ:

«Ήταν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, από τα παιχνίδια που μπορούν να σε μεγαλώσουν. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν να έχουμε φρεσκάδα στην ομάδα, γιατί όλοι μας θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να γίνουμε ξανά πρωταθλητές».

Για την μετάβαση από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα:

«Για εμένα είναι φυσιολογικό, γιατί στην Βραζιλία που ήμουν τον τελευταίο χρόνο τα παιχνίδια ήταν κάθε τρεις ημέρες. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο γιατί υπάρχουν παιχνίδια που έχουν μεγάλη ένταση, πολύ μεγάλη απαίτηση, οπότε πρέπει να κάνεις πολύ καλή αποθεραπεία για να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο επόμενο παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι η οικογένειά μου εδώ. Έχω περάσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές, με τον προπονητή με τους συμπαίκτες μου, η οικογένειά μου είναι εδώ μου αρέσει η πόλη, οπότε είμαι χαρούμενος».

Για το τι άλλαξε για τον ίδιο:

«Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα από όταν ήρθα, πλέον είμαι πιο έμπειρος. Είχα μια πολύ δύσκολη στιγμή με τον τραυματισμό μου και πιστεύω ότι έχω επιστρέψει πιο δυνατός».

Για τον Λουτσέσκου:

«Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη. Επικοινώνησε μαζί μου μετά το τέλος της σεζόν στην Βραζιλία και μου ζήτησε να επιστρέψω. Νομίζω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν έναν τέτοιο προπονητή, να μην μιλάει πολύ αλλά να βοηθάει τους ποδοσφαιριστές του και να προσπαθεί να τους κάνει καλύτερους».

πηγή: inpaok.com

Original article: Απόλυτη αποθέωση Ζαμπά σε Λουτσέσκου.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Αϊτόρ: «Νιώθω καλά στον Παναθηναϊκό»

Αϊτόρ: «Νιώθω καλά στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε στο match programme της αναμέτρησης με την ΑΕΚ:

Η κανονική περίοδος οδεύει προς το φινάλε κι ήρθε η ώρα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είναι ένα ματς γοήτρου αλλά και βαθμολογικής σημασίας καθώς η νίκη είναι απαραίτητη. Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα πριν από αυτό το σημαντικό ματς;

«Νιώθουμε καλά και είμαστε αισιόδοξοι και αποφασισμένοι. Η άποψή μου είναι ότι η ομάδα παίζει καλά. Όταν όμως η μπάλα δεν θέλει να μπει μέσα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Δυστυχώς, δεν τελειώνουμε τα παιχνίδια όπως πρέπει όταν έχουμε τις ευκαιρίες. Πρέπει λοιπόν να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε προκειμένου να σκοράρουμε και να κλείνουμε καλά τους αγώνες μας. Αυτό που είναι ξεκάθαρο όμως, είναι ότι έχουμε πίστη στο παιχνίδι μας και είμαστε αρκετά αισιόδοξοι διότι αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο».

Άρα θεωρείς πως η αναποτελεσματικότητα που παρουσιάζει η ομάδα σε κάποια παιχνίδια σχετίζεται κυρίως με την έλλειψη συγκέντρωσης σε συγκεκριμένες φάσεις είτε σε άμυνα, είτε σε επίθεση;

«Ναι το πιστεύω αυτό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε βέβαια ότι δεν σκοράρουμε εύκολα. Κι αν δεν πετυχαίνεις γκολ, δεν κερδίζεις βαθμούς. Θα πω όμως ότι θα ήμασταν πολύ πιο προβληματισμένοι αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αν δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, αν δεν κυριαρχούσαμε στο παιχνίδι, αν δεν είχαμε την όρεξη για να δώσουμε μάχες μέσα στο γήπεδο. Κι όλα αυτά είναι στοιχεία που βελτιώσαμε εφέτος. Απ’ το πρώτο λεπτό μπαίνουμε στον αγώνα αποφασισμένοι για να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και με στόχο να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες…»

Αναφέρθηκες στην ποδοσφαιρική βελτίωση του Παναθηναϊκού τους τελευταίους μήνες. Δεδομένου ότι διανύεις τη δεύτερη σεζόν στην ομάδα, κι έχοντας βιώσει εκ των έσω την περασμένη αγωνιστική περίοδο, εσύ ως παίκτης, νιώθεις έντονα αυτή τη διαφορά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού;

«Βέβαια, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Πιστεύω ότι εφέτος σε σύγκριση με πέρυσι, πραγματικά έχουμε υπερισχύσει σε όλους τους αγώνες. Είμαστε πολύ καλύτεροι ως ομάδα…»

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς ανώτερος, είχε τις μεγάλες φάσεις αλλά τελικά έχασε. Είναι το παιχνίδι της Λεωφόρου, εκτός των άλλων, και μια ευκαιρία για μια μικρή ρεβάνς;

«Ήμασταν καλύτεροι πράγματι, αλλά δεν πήραμε τίποτα απ’ το παιχνίδι. Τους τρεις βαθμούς, τους κέρδισαν οι αντίπαλοι. Ξέρουμε όμως τι πρέπει να κάνουμε και γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες τους. Πρέπει να ξαναμπούμε στο γήπεδο αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο. Τα ντέρμπι δεν τα παίζεις, τα ντέρμπι τα κερδίζεις…»

Σε εκείνο το ματς είχες μια τεράστια ευκαιρία για να σκοράρεις, αλλά όπως πολλές φορές μας έχει αποδείξει το ποδόσφαιρο, όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Αποτελεί επιπλέον κίνητρο για εσένα εκείνη η φάση, για να αγωνιστείς με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα;

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τα χάνουν ακόμη κι ο Μέσι με τον Κριστιάνο! Άρα όλοι μπορεί να τα χάσουν. Η αλήθεια είναι πως ήταν μια άτυχη στιγμή, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Τώρα θα κοιτάξουμε, κι εγώ προσωπικά, να κάνουμε τα πάντα στο παιχνίδι που έρχεται για να νικήσουμε».

Βλέπουμε ότι όσο περνάει ο καιρός ανεβάζεις την απόδοσή σου, σκοράρεις, μοιράζεις ασίστ, έχεις ενεργητικό ρόλο μέσα στην ομάδα, παίρνεις πρωτοβουλίες. Πώς νιώθει ο Αϊτόρ στο γήπεδο;

«Νιώθω πολύ καλά! Και η ομάδα, πέρα απ’ τα αποτελέσματα, βλέπω ότι έχει κάνει βήματα προόδου στο παιχνίδι της. Πραγματικά αισθάνομαι πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι αυτό είναι ορατό. Φαίνεται! Θεωρώ ότι η τακτική μας και γενικά ο τρόπος που παίζουμε με βοηθάει για να αισθάνομαι καλά και άνετα και ελπίζω να συνεχίσουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο για να πετύχουμε σε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Πού σου αρέσει να παίζεις περισσότερο μέσα στο γήπεδο;

«Μου αρέσει να κινούμαι ανάμεσα στις γραμμές και να είμαι πάντοτε σε επαφή με την μπάλα…»

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν κάπως περίεργο για σένα καθώς υπήρξαν σενάρια περί αποχώρησής σου από την ομάδα. Έμεινες όμως και πλέον έχεις και πρωταγωνιστικό ρόλο. Πώς βίωσες εκείνη την περίοδο αλλά και όσα ακολούθησαν;

«Το καλοκαίρι πέρασε! Όντως όμως, εκείνη την περίοδο δεν ήμουν καλά σε πνευματικό επίπεδο μετά από την προηγούμενη σεζόν που ήταν πολύ κακή και για μένα και για όλους. Ωστόσο, ο προπονητής μας, ο Γιοβάνοβιτς, είναι ένας κόουτς που του αρέσει πολύ να παίζει ποδόσφαιρο, καλό ποδόσφαιρο. Μου άρεσε πολύ η ιδέα που έχει για το παιχνίδι. Και πραγματικά νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ κι είμαι πολύ ευχαριστημένος που παρέμεινα».

Πώς είναι η ζωή σου στην Αθήνα;

«Περνάω όμορφα! Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι με τη γυναίκα μου και με τον σκύλο μου και περνάμε καλά. Ο καιρός είναι ωραίος κι η πόλη πανέμορφη…»

Πώς κυλάει ο ελεύθερος χρόνος σου έξω απ’ το ποδόσφαιρο και μακριά από τις προπονήσεις;

«Μου αρέσει να πηγαίνω βόλτες με τη γυναίκα μου, με τον σκύλο μου. Μου αρέσει να απολαμβάνω την ελληνική ζωή. Να πίνω έναν καφέ έξω στη λιακάδα με φίλους. Γενικά όμως μου αρέσει η ήσυχη ζωή. Είμαι άνθρωπος του σπιτιού. Μου αρέσει να βλέπω ταινίες και να περνάω ήρεμα τις ώρες μου».

Αγαπημένη κουζίνα;

«Η ιταλική!»

Και από ελληνικά φαγητά, τι σου αρέσει περισσότερο;

«Το κριθαράκι…»

Παρακολουθείς άλλα αθλήματα ή προτιμάς μόνο το ποδόσφαιρο;

«Βλέπω αμερικάνικο φούτμπολ! Μου αρέσει πολύ και το μπάσκετ και παρακολουθώ την Euroleague. Γενικά είμαι αθλητικός τύπος, μου αρέσουν όλα τα σπορ».

Στο τέλος της σεζόν ο Αϊτόρ με τι θα είναι ικανοποιημένος σε επίπεδο ομαδικών και ατομικών στόχων;

«Οι προσωπικοί μου στόχοι, είναι οι στόχοι της ομάδας. Προέχει λοιπόν, να πετύχει η ομάδα στους στόχους της απ’ τον προσωπικό στόχο ενός παίκτη. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε έναν βασικό στόχο που είναι η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και στο Κύπελλο όπου βρισκόμαστε ήδη στους ημιτελικούς».

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Αϊτόρ: «Νιώθω καλά στον Παναθηναϊκό».



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Χωρίς Αντρίγια με Ιωνικό

Χωρίς Αντρίγια με Ιωνικό

Δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Αθήνας ο Σέρβος

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής 27/2 κόντρα στον Ιωνικό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός απόστολής.

Θεωρήθηκε καλύτερο ο Σέρβος εξτρέμ να μείνει εκτός αγώνα, άλλωστε στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ πήρε πολλά λεπτά συμμετοχής και έτσι και αλλιώς ο τεχνικός του Δικεφάλου αναμένεται να κάνει ροτέισιον στο ματς με την ομάδα από τη Νίκαια.

πηγή: inpaok.com

Original article: Χωρίς Αντρίγια με Ιωνικό.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

H Mia Khalifa στηρίζει την Ουκρανία και δημοσίευσε οδηγίες για μολότοφ

H Mia Khalifa στηρίζει την Ουκρανία και δημοσίευσε οδηγίες για μολότοφ

Στο πλευρό της Ουκρανίας τάχθηκε η Mia Khalifa, κάνοντας ανάρτηση με οδηγίες για την κατασκευή μολότοφ.

Η χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, με την οποία προέτρεπε τους κατοίκους του Κιέβου να μείνουν σπίτια τους και να φτιάξουν μολότοφ για να αντιμετωπίσουν τους Ρώσους εισβολείς, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.


Widget not in any sidebars

Δεν ήταν εκείνοι που έλεγαν πως μία τέτοια μάχη θα ήταν άνιση λόγω της υπεροπλίας της στρατευμάτων του Βλάντιμιρ Πούτιν, τόσο σε αριθμούς, όσο και σε εξοπλισμό.

Η Mia Khalifa όμως δεν φαίνεται να συμφωνεί και στηρίζει όσους έμειναν για να αντισταθούν.

Πως; Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, με οδηγίες για την κατασκευή μιας τέτοιας βόμβας.


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: H Mia Khalifa στηρίζει την Ουκρανία και δημοσίευσε οδηγίες για μολότοφ.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

26/02/2022

Νέντοβιτς: «Απολαύσαμε το παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη»

Νέντοβιτς: «Απολαύσαμε το παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη»
<!– Νέντοβιτς: «Απολαύσαμε το παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη» • NewsPAO

Χαρούμενος με την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο πράσινος γκαρντ αναφέρθηκε στην νίκη του Εξάστερου αλλά και στην ευστοχία που έχει στα μακρινά σουτ


Widget not in any sidebars

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος γκαρντ:

«Είναι δύσκολο να βγάλεις ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είναι η δουλειά μας και απολαμβάνουμε να κερδίζουμε. Πάντα υπάρχει τρόπος να βρεις ενέργεια. Μας έλειπαν πολλά παιδιά σήμερα. Δείξαμε ότι απολαύσαμε το παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη».

Για την ευστοχία του στα μακρινά σουτ: «Δουλεύω πάνω σ’ αυτό, δεν συμβαίνει τυχαία. Δουλεύω σ’ αυτό, όπως μπορείτε να δείτε και στην προθέρμανση. Μου αρέσει να παίρνω τέτοια σουτ».


Widget not in any sidebars

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Νέντοβιτς: «Απολαύσαμε το παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη».

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 79-73 (Highlights/vid)

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 79-73 (Highlights/vid)
<!– Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 79-73 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 79-73 στο ΟΑΚΑ και έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να πετάει φωτιές αλλά και τον Καββαδά να κάνει εξαιρετική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητης από το ΟΑΚΑ παρά τις πολλές απουσίες.


Widget not in any sidebars

Με αυτή την νίκη οι πράσινοι πέρασαν την Μπασκόνια στην βαθμολογία και ξεκόλλησαν από την 17η θέση της βαθμολογίας.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

[embedded content]


Widget not in any sidebars

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 79-73 (Highlights/vid).



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Παναθηναϊκός – Ερυθρός 79-73: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός – Ερυθρός 79-73: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Επιβραβεύτηκε για την αγνή του πρόθεση να ενισχύσει την Εθνική με τον Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός, καθώς βρήκε έναν Καββαδά να κάνει «όργια» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Το ματς δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής για τον λόγο ότι οι «πράσινοι» έπαιξαν με μισή ομάδα (χωρίς Οκάρο, Γιόβιτς, Παπαπέτρου), ωστόσο, εκείνοι που έμειναν ανενεργοί στον τελικό του Κυπέλλου έδειξαν θετικά στοιχεία.


Widget not in any sidebars

Δημήτρης Πρίφτης (7/10): Θα πρέπει να σκεφτεί ο Έλληνας προπονητής γιατί δεν χρησιμοποίησε στον τελικό του Final Four με τον Ολυμπιακό τους Μαντζούκα, Χουγκάζ και Καββαδά. Έστω και για ένα λεπτό. Και οι τρεις έκαναν ικανοποιητική εμφάνιση σε επίπεδο Ευρωλίγκα. Σωστή διαχείριση με τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα ματς με ασφαλώς (πολύ) λιγότερη πίεση…

Ντάριλ Μέικον (7/10): Δεν είναι ο Μέικον που είδαμε στις αρχές της σεζόν στο κομμάτι του σκορ, όμως, αποτέλεσε – απόντος του Γιόβιτς – χρήσιμο εργαλείο στο κομμάτι της δημιουργίας. Πέτυχε 7 πόντους και 5 ασίστ.

Γιώργος Παπαγιάννης (-): Συγκίνησε κι ας μην έπαιξε ο Big Papa. Ήρθε από τα Λιόσια στο ΟΑΚΑ μετά την Εθνική (έβαλε 14 πόντους με 7/10 δίποντα). Τρέλα!

Λευτέρης Μποχωρίδης (3/10): Λίγα πράγματα από τον Έλληνα γκαρντ που για 2ο διαδοχικό παιχνίδι γνώρισε την φθορά από νωρίς στο ματς με δυο φαουλ.

Βασίλης Καββαδάς (9/10): Η έκπληξη της βραδιάς. Ενδεχομένως, στο κορυφαίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι της καριέρας του ο Καββαδάς σημείωσε 17 πόντους και 6 ριμπάουντ κάνοντας άπαντες να ξεχάσουν την απουσία του Παπαγιάννη.

Λεωνίδας Κασελάκης (5/10): Αγωνίστηκε για 30 λεπτά, έδωσε τις μάχες του, ήταν φρέσκος και έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του στη νίκη του Παναθηναϊκού. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Νεοκλής Αβδάλας (-)

Νεμάνια Νέντοβιτς (10/10): Τι να πει κανείς για αυτόν τον υπερ-αθλητή. Μέχρι και από το λογότυπο το έσταξε. Πρώτος σκόρερ με 25 πόντους απέναντι στην πρώην ομάδα του. Είναι μεγάλη χαρά να τον βλέπει κανείς να αγωνίζεται!

Νίκος Χουγκάζ (6/10): Με το… δεξί έκανε ντεμπούτο ο Χουγκάζ. Αν δουλευτεί σωστά, το Τριφύλλι θα αποκομίσει αρκετά οφέλη από εκείνον. Έβαλε 2 πόντους και 3 ριμπάουντ. Σημαντικό πως μπαίνει στο κλίμα της Ευρωλίγκα.

Τζέρεμι Έβανς (7,5/10): Στα όρια του double double έπαιξε ο Έβανς με 8 πόντους και 9 ριμπάουντ. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αμερικανό.

Λευτέρης Μαντζούκας (7/10): Χαμόγελα για την εμφάνιση του μικρού που δείχνει πιο «ψημένος» και αποφασιστικός. Σε 13 λεπτά συμμετοχής σκόραρε 5 πόντους, ενώ μάζεψε και ένα «σκουπίδι».

Χάουαρντ Σαντ Ρος (7/10): Έβαλε το τρίποντο που άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τον Παναθηναϊκό, ενώ συνεισέφερε σημαντικά και στην άμυνα του Τριφυλλιού.


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Παναθηναϊκός – Ερυθρός 79-73: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Η ιστορική βραδιά του ΠΑΟΚ… αλλιώς (video)

Η ιστορική βραδιά του ΠΑΟΚ… αλλιώς (video)

Το παρασκήνιο της πρόκρισης του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ έζησε μια ιστορική ευρωπαϊκή βραδιά, αφού απέκλεισε τη Μίντιλαντ στα πέναλτι και προκρίθηκε στη φάση των 16 του Conference League.

Στο video που ετοίμασε το PAOK TV ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις του πάγκου κατά την διάρκεια του ματς, τα έξαλλα πανηγύρια στην απίθαν γκολάρα του Βιεϊρίνια, αλλά και η αγωνία στη διάρκεια της παράτασης.

Το τρομερό στιγμιότυπο στην παρακάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι τα εμψυχωτικά λόγια πριν την διαδικασία των πέναλτι. «Πάμε παιδιά, ας γράψουμε ιστορία, εδώ είναι το σπίτι μας», ακούστηκαν λίγο πριν τις εκτελέσεις των πέναλτι.

Μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επικράτησε πανδαιμόνιο, αφού όλοι έπεσαν πάνω στον Πασχαλάκη και τον Κούρτιτς, με τους παίκτες του Δικεφάλου να γίνονται ένα μεγάλο κουβάρι.

Δείτε την παρακάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΔΩ

πηγή: inpaok.com

Original article: Η ιστορική βραδιά του ΠΑΟΚ… αλλιώς (video).



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Βαθμολογία Euroleague: Έφτασε Μπασκόνια ο Παναθηναϊκός!

Βαθμολογία Euroleague: Έφτασε Μπασκόνια ο Παναθηναϊκός!
<!– Βαθμολογία Euroleague: Έφτασε Μπασκόνια ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έφτασε στην νίκη καθώς επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 79-73.

Οι πράσινοι με τον Νέντοβιτς σε τρομερή μέρα πήραν μία πολύ σημαντική νίκη και πλέον συγκατοικούν με την Μπασκόνια στην βαθμολογία.


Widget not in any sidebars

Συγκεκριμέν ο Εξάστερος βρίσκεται στην 16η θέση μετά από αρκετό καιρό με 7 νίκες και 17 ήττες.

Δείτε παρακάτω την βαθμολογία


Widget not in any sidebars

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Βαθμολογία Euroleague: Έφτασε Μπασκόνια ο Παναθηναϊκός!.

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

23/02/2022

Tα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Tα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Τι ισχύει για την είσοδο στο «Σπίτι του Χάντμπολ»

Για την 4η αγωνιστική των Play-Off της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΟΣΦΠ.

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα (50%) των γηπέδων, θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

πηγή: inpaok.com

Original article: Tα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Είναι ζήτημα ζωής και αξιοπρέπειας όλων μας

Είναι ζήτημα ζωής και αξιοπρέπειας όλων μας

Ας ορκιστούμε έστω τώρα, στο όνομα του αδικοχαμένου Άλκη, πως όσοι θέλουμε τους φασίστες, τους μπράβους και όλο το μαφιόζικο συρφετό έξω από τα γήπεδα, θα το κάνουμε πράξη

Από κάθε ομάδα. Από κάθε κερκίδα.
Είναι πια ζήτημα ζωής και αξιοπρέπειας όλων μας. Να μην ξεχάσουμε, να μη λυγίσουμε στο “αυτά γίνονται”.
Να τσακίσουμε τους φασίστες και όσους τους συντηρούν στη ζωή.

Σύνδεσμος φίλων ΑΕΚ “Σπύρος Κοντούλης”


πηγή: aek-live.gr

Original article: Είναι ζήτημα ζωής και αξιοπρέπειας όλων μας.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

«Μπαμ» με Ντιμπάλα η Μπαρτσελόνα;

«Μπαμ» με Ντιμπάλα η Μπαρτσελόνα;

Τι αναφέρουν στη Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την Sport έχει καταφέρει να αποσπάσει το «ναι» του Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός αστέρας το καλοκαίρι ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Γιουβέντους. Οι συνομιλίες του παίκτη με την πλευρά των «μπαινκονέρι» για επέκταση του συμβολαίου έχουν ναυαγήσει.

Αποτέλεσμα ο 28χρονος τις τελευταίες εβδομάδες να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Αυτή όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ του Καταλανών θα είναι η Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με λαμπρά ονόματα ξοδεύοντας παράλληλα όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

πηγή: inpaok.com

Original article: «Μπαμ» με Ντιμπάλα η Μπαρτσελόνα;.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

«Ξανασκότωσε» την Ούνικς ο Μάικ Τζέιμς (vid)

«Ξανασκότωσε» την Ούνικς ο Μάικ Τζέιμς (vid)
<!– «Ξανασκότωσε» την Ούνικς ο Μάικ Τζέιμς (vid) • NewsPAO

Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε την τελευταία επίθεση του αγώνα πάνω του και με το αγαπημένο του step side, ξεμαρκαρίστηκε και έβαλε το σουτ τη βραδιάς, για να δώσει στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη με 79-76.


Widget not in any sidebars


Widget not in any sidebars

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

«Ξανασκότωσε» την Ούνικς ο Μάικ Τζέιμς (vid).

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Ρεμπέτικη πανδαισία με χρώμα ΑΕΚ!

Ρεμπέτικη πανδαισία με χρώμα ΑΕΚ!

Ωραίες εκπομπές θα είναι αυτές: το Πρώτο Πρόγραμμα παρουσιάζει έναν θεματικό κύκλο 13+1 εκπομπών για τους πρόσφυγες και τη ρεμπέτικη μουσική, σε έρευνα και κείμενα του Θωμά Σίδερη

Ο θεματικός αυτός κύκλος έχει γενικό τίτλο «Έλα απόψε στου Θωμά» και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, 10 με 12 το βράδυ, από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022.

Η πρώτη εκπομπή έχει τίτλο «Ένα βαπόρι στο λιμάνι». Η πρώτη προσφυγική εγκατάσταση, οι παραγκουπόλεις, οι συνοικισμοί, οι κοινές προσφυγικές αυλές, ο μόχθος των ξεριζωμένων για μία καινούργια ζωή μακριά από τις πατρογονικές εστίες τους, είναι μερικά από τα θέματα που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Ο Θωμάς Σίδερης έχει πραγματοποιήσει μία πολυετή δημοσιογραφική έρευνα στο ζήτημα της προσφυγικής εγκατάστασης, λαμβάνοντας παράλληλα μαρτυρίες από πρόσφυγες πρώτης γενιάς, αποσπάσματα από τις οποίες θα ακουστούν στις 14 εκπομπές του κύκλου.

Οργάνωση παραγωγής: Μαρία Κόντου

Οι εκπομπές του κύκλου:
Εκπομπή 1η: «Ένα βαπόρι στο λιμάνι»
Εκπομπή 2η: «Οι παραγκουπόλεις»
Εκπομπή 3η: «Η γέφυρα του μάγκα»
Εκπομπή 4η: «Τα σφαγεία»
Εκπομπή 5η: «Τα Βούρλα»
Εκπομπή 6η: «Οι τεκέδες»
Εκπομπή 7η: «Τα Λιπάσματα και άλλα εργοστάσια»
Εκπομπή 8η: «Η Κρεμμυδαρού»
Εκπομπή 9η: «Τα Γερμανικά»
Εκπομπή 10η: «Οι παστρικιές και οι ξενομερίτες»
Εκπομπή 11η: «Η φθίση και άλλες αρρώστιες»
Εκπομπή 12η: «Η Μάντρα και η Τετράς»
Εκπομπή 13η: «Ο γιος της Μαύρης Γάτας»
Εκπομπή 14η: «Η γυναίκα στο ρεμπέτικο»

Πηγή: e-tetradio.gr

  • Ο Θωμάς Σίδερης εκτός από μοναδικός ερευνητής, και ντοκιμαντερίστας είναι και ΑΕΚΑΡΑ!

πηγή: aek-live.gr

Original article: Ρεμπέτικη πανδαισία με χρώμα ΑΕΚ!.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Ώρα για σκληρή δουλειά!

Ώρα για σκληρή δουλειά!

Το κύπελλο χάθηκε αλλά και πολύς δρόμος υπάρχει μπροστά και περιθώρια βελτίωσης για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν θα γινόταν «υπερομάδα» αν κέρδιζε το κύπελλο, ούτε θα άλλαζε τα φετινό ευρωπαϊκό του στάτους ή τη βαθμολογική του θέση στην Ευρωλίγκα. Θα έπαιρνε μια «ψυχολογική ένεση» για τη συνέχεια, θα είχε βάλει έναν τίτλο στην τεράστια συλλογή του αλλά μέχρι εκεί – οφείλει να συνεχίσει να παλεύει για την αξιοπρέπειά του στην Ευρωλίγκα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Αντίστοιχα, δεν έγινε «ομάδα για πέταμα» επειδή έχασε το κύπελλο από τον Ολυμπιακό. Οι αγώνες δεν διαρκούν 30 λεπτά αλλά 40 – στα 30 λεπτά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, αλλά στην τέταρτη περίοδο σκόραρε μόνο 6 βολές και ο Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κερδίσει. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Ολυμπιακό, που βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει, έβαλε μεγάλα σουτ, έπαιξε σκληρά στην άμυνα, μάζεψε τα περισσότερα ριμπάουντ και κέρδισε το κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός, που έχει μάθει εδώ και τόσα χρόνια να κερδίζει και να κερδίζει, πρέπει να ξέρει και να χάνει όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Όχι να ψάχνει για δικαιολογίες, αλλά να «χρησιμοποιήσει» αυτή την ήττα, το πώς ήρθε και το τι έπρεπε να είχε κάνει διαφορετικά, ώστε να γίνει καλύτερος στη συνέχεια.

Στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός για τρία δεκάλεπτα είχε «τρέλα» και «άγνοια κινδύνου». Είχε ενθουσιασμό και ενέργεια, κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια, θωράκισε τη ρακέτα του σε μεγάλο βαθμό, έβαλε κάποια «μεγάλα σουτ». Στρίμωξε τον Ολυμπιακό όσο τουλάχιστον είχε δυνάμεις και καθαρό μυαλό. Διότι στην τελευταίο περίοδο έλειψαν και τα δυο: το comeback του Ολυμπιακού «χάλασε» το μυαλό και του Πρίφτη και των παικτών του, τα σουτ δεν μπήκαν και το «battery low» δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να είναι το ίδιο αποτελεσματικοί στην άμυνα.

Στον Παναθηναϊκό στοίχισε η απουσία του Παπαπέτρου – αμυντικά και επιθετικά και σε επίπεδο ψυχολογίας. Στοίχισε η κούραση του Νέντοβιτς και η προσπάθειά του να πάρει την ομάδα στην πλάτη του, παρότι έβλεπε ότι τα σουτ σταμάτησαν να μπαίνουν. Στοίχισε το ελλειμματικό ρόστερ και ο χαμηλός – ακόμα – βαθμός προσαρμογής του Γιόβιτς. Ό,τι κι αν δοκίμασε ο Πρίφτης σε πρόσωπα και σχήματα, δεν λειτούργησε. Θα μπορούσε να μεγαλώσει το rotation στο τέταρτο δεκάλεπτο και να δώσει χρόνο σε παίκτες που έμειναν καθηλωμένοι στον πάγκο; Μπορεί και ναι – αλλά πάντα, μετά από μια ήττα, οι καλύτεροι παίκτες είναι αυτοί που δεν έπαιξαν. Οπότε κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά αν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τον Μποχωρίδη στο παρκέ, ή με τον Κασελάκη ή με περισσότερο Έβανς – όλα αυτά είναι θεωρίες.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε διότι έχει μια πιο «ακριβή» και πιο ποιοτική ομάδα, που έδωσε τη δυνατότητα στον Μπαρτζώκα να γυρίσει το ματς, έχοντας τον Σλούκα δίπλα του στον πάγκο. Είχε όμως σημαντική βοήθεια από τον Ουόκαπ, είχε μεγάλα καλάθια από τον Ντόρσεϊ, είχε τον Βεζένκοφ να κάνει πολλές δουλειές και στις δυο ρακέτες και τον Μακ Κίσικ με υψηλά επίπεδα ενέργειας στο χρονικό σημείο που ο Παναθηναϊκός δεν είχε σχεδόν καθόλου.

Το πόσο σημαντικός ή καθοριστικός ήταν αυτός ο τίτλος, θα φανεί στην πορεία της χρονιάς. Όταν φτάσουμε δηλαδή στα play-offs της Basket League και όταν ξεκαθαρίσει το πλεονέκτημα έδρας. Τον Ολυμπιακό πάνω – κάτω τον «ξέρουμε», αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που δείχνει πως έχει περιθώρια να παίξει καλύτερα και να αλλάξει την εικόνα του, όταν επιτέλους παίξει πλήρης και χωρίς τραυματισμούς και όταν ο Γιόβιτς θα είναι σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας, που να μπορεί να κουμαντάρει την ομάδα με τον τρόπο που ξέρει και μπορεί.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Ώρα για σκληρή δουλειά!.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ στη Φάρμα

Πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ στη Φάρμα

Στο διάσημο show ο Γιάννης Γιαννούλης

Η Φάρμα είναι ένα από τα show που προβάλλονται στη ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Στο εν λόγω πρόγραμμα κλέβουν συνήθως την παράσταση οι εντάσεις μεταξύ των παικτών για θέματα συμβίωσης και όχι μόνο.

Μάλιστα, πλέον στη Φάρμα συμμετέχει και ένας πρώην μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ!

Ο λόγος γίνεται για τον Γιάννη Γιαννούλη. Ο πρώην αθλητής του Δικεφάλου κατά την είσοδο του στο παιχνίδι δήλωσε ενθουσιασμένος με τους υπόλοιπους παίκτες να τον υποδέχονται θερμά.

πηγή: inpaok.com

Original article: Πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ στη Φάρμα.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Ιγκνάσιο ΜοΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ιγκνάσιο ΜοΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ιγκνάσιο Μόγια Νάτσο Φλορίδο!


Ο 33χρονος (03/11/1988) πλέι μέικερ, ύψους 1,88 μ., υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου έως το καλοκαίρι το 2024, συμπληρώνοντας μία 5ετία με τη φανέλα της ΑΕΚ και αποτελώντας τον ξένο παίκτη με τα περισσότερα χρόνια στην ομάδα.

Ο Ιγκνάσιο Μόγια Νάτσο Φλορίδο έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 1 Κύπελλο Ελλάδος και 1 EHF Cup, ενώ σε 65 επίσημες συμμετοχές έχει σκοράρει 224 τέρματα.

Ιγκνάσιο, καλή επιτυχία και τις επόμενες σεζόν με την ΑΕΚ!


πηγή: aek-live.gr

Original article: Ιγκνάσιο ΜοΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

20/02/2022

Παναθηναϊκός: Τι χρειάζεται για να μην γίνει το… έγκλημα!

Παναθηναϊκός: Τι χρειάζεται για να μην γίνει το… έγκλημα!

Ο Παναιτωλικός κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1, στο Αγρίνιο.


Widget not in any sidebars

Οι πράσινοι, μετά τη συγκεκριμένη ήττα, κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πλέι οφ, με τη μάχη να είναι αμφίρροπη.

Ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει 36 βαθμούς, ενώ απομένουν τα παιχνίδια με ΑΕΚ στη Λεωφόρο και Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε τα παιχνίδια εκτός Λεκανοπεδίου και χρειάζεται μια νίκη για να φτάσει στην «ασφάλεια» των 39 πόντων, από τη στιγμή που ευνοείται στην ισοβαθμία με τον ΠΑΣ.

Αν όμως δεν κερδίσει την ΑΕΚ την ερχόμενη αγωνιστική, θα πάει με μπόλικο άγχος στο Περιστέρι για να τα παίξει όλα για όλα, απέναντι σε μια ομάδα που θα θέλει τους βαθμούς.

Θεωρητικά μπορεί να πάρει και τα δύο ματς, αλλά και να μην πάρει τίποτα και να μείνει εκτός!


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Παναθηναϊκός: Τι χρειάζεται για να μην γίνει το… έγκλημα!.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Εκτός έδρας δεν είναι Παναθηναϊκός…

Εκτός έδρας δεν είναι Παναθηναϊκός…
<!– Εκτός έδρας δεν είναι Παναθηναϊκός… • NewsPAO

Έβγαλε τα μάτια του με τα… χέρια του ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με 1-0από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 24η αγωνιστική της φετινής Super League.


Widget not in any sidebars

Σε ακόμη ένα εκτός έδρας για την ακρίβεια…

Αυτή ήταν η όγδοη φετινή εκτός έδρας ήττα για το «τριφύλλι» σε 12 ματς μακριά από την Λεωφόρο.

Ανεξάρτητα από το πως έχουν έρθει αυτές, ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος και πρέπει να βρεθεί τρόπος να διορθωθεί αυτό και μάλιστα άμεσα, γιατί υπάρχουν κι άλλα ματς εκτός έδρας.


Widget not in any sidebars

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Εκτός έδρας δεν είναι Παναθηναϊκός….

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Με Κούρτιτς πριν τον Άρη (video)

Με Κούρτιτς πριν τον Άρη (video)

Όσα έγιναν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη.

Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν στο στάδιο της Τούμπας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να κάνεις τις τελευταίες δοκιμές πριν τον αγώνα στο Χαριλάου.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Γιάσμιν Κούρτιτς που δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Μίντιλαντ.

πηγή: inpaok.com

Original article: Με Κούρτιτς πριν τον Άρη (video).



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ξέρει τον τρόπο απέναντι στον… πελάτη ο «εξάστερος».

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πράξη τρίτη για την φετινή μπασκετική σεζόν (17:00), μάχη που θα κρίνει και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Στο Ηράκλειο της Κρήτης, λοιπόν, οι δύο «αιώνιοι» θα λύσουν τις διαφορές τους στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη παρά την κακή παρουσία στο πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στον Προμηθέα, σοβαρεύτηκε και πήρε εν τέλει άνετα το εισιτήριο για το ματς που κρίνει το τρόπαιο (85-68).


Widget not in any sidebars

Ο Παναθηναϊκός φτάνει για 26η φορά στην ιστορία του στον τελικό του θεσμού. Στο παρελθόν, σήκωσε το τρόπαιο στις 20 από τις 25, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος της διοργάνωσης. Η πιο πρόσφατη μάχη «αιωνίων» σε τελικό ήταν στις 10 Φεβρουαρίου του 2013, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο κλειστό του Ελληνικού, με το «τριφύλλι» να επικρατεί 81-78 των «ερυθρολεύκων».

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Η εμφάνιση του δευτέρου μέρους δείχνει τις δυνατότητές μας. Πρέπει να είμαστε κοντά σε αυτό που μπορούμε. Είναι σημαντικό να έχουμε 3-4 παίκτες σε καλή επιθετική μέρα και όλη η ομάδα να είναι καλή στην άμυνα. Σήμερα δεν το κάναμε από την αρχή. Πιστεύω πως την Κυριακή θα μπούμε δυνατά από το ξεκίνημα. Έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς που μας δυσκολεύουν στη διαχείριση του ρόστερ, αλλά θα είμαστε αυτοί που είμαστε και σήμερα», τα λόγια του Δημήτρη Πρίφτη μετά την νίκη επί του Προμηθέα.


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Έτοιμος να σηκώσει το 26ο – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να σηκώσει το 26ο – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια ντέρμπι «αιωνίων» στον τελικό Κυπέλλου.


Widget not in any sidebars

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ, στο κλειστό του Ηρακλείου (17:00). Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στην διοργάνωση για πρώτη φορά από το 2013 στον τελικό της διοργάνωσης. Τότε ο «εξάστερος» ήταν ο μεγάλος νικητής με 81-78 και τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη κορυφαίο. 

Συνολικά η σχέση των δύο ομάδων είναι… πελατειακή σε τελικούς, αφού ο Παναθηναϊκός μετράει 7 νίκες έναντι 2 του Ολυμπιακού στα ματς που έκριναν το τρόπαιο. Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» συνάντησαν αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο από τον Προμηθέα, κάνοντας περίπατο στο δεύτερο (85-68). Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν την ΑΕΚ στα ημιτελικά, παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα στην απόδοσή τους (76-70).

Αυτή είναι η 3η φετινή μονομαχία των δύο ομάδων. Για το πρωτάθλημα ο «εξάστερος» έφυγε θριαμβευτής από το ΣΕΦ (81-76), χάρη στο κρεσέντο του Νεμάνια Νέντοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο (24π., 4/8 τρ.). Στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός πήρε το «ροζ φύλλο» στο ΟΑΚΑ (84-65).

Διαβάστε τα όσα είπε ο Ντάριλ Μέικον μετά τη νίκη επί του Προμηθέα.

«Είναι ένα τρομερό συναίσθημα να πηγαίνεις στον τελικό. Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας στο παιχνίδι, αλλά συνεχίσαμε να δουλεύουμε και επιστρέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη βοήθεια του προπονητικού επιτελείου και μείναμε συγκεντρωμένοι. Κάθε ματς είναι δύσκολο και πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό Έπαιξε καλά ο Προμηθέας στο πρώτο ημίχρονο και είπαμε στα αποδυτήρια να επιστρέψουμε και να είμαστε σκληροί και δυνατοί. Είμαστε πού χαρούμενοι που φτάσαμε στη νίκη».


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Έτοιμος να σηκώσει το 26ο – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Καλμαζίδης: «Είμαστε πρώτοι, αλλά»

Καλμαζίδης: «Είμαστε πρώτοι, αλλά»

Όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 σετ επί του Φιλίππου Βέροιας με 3-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League

O Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει δρόμο πολύ το πρωτάθλημα. Είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπου κάθε αντίπαλος θα δυσκολευτεί να μας κερδίσει, ωστόσο υπάρχουν και άλλες τέτοιες δυνατές ομάδες.

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Το μυαλό μας μηδενίζει, και πρέπει βρούμε ενέργεια και τρόπους ώστε να είμαστε δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα δυνατά παιχνίδια. Είναι ένα δεύτερο πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε παιχνίδι».

πηγή: inpaok.com

Original article: Καλμαζίδης: «Είμαστε πρώτοι, αλλά».



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Ιωαννίδης: «Δεν ήξερα καν τον ποδοσφαιριστή Μαλή – Χρησιμοποίησε υβριστικό λεξιλόγιο»

Ιωαννίδης: «Δεν ήξερα καν τον ποδοσφαιριστή Μαλή – Χρησιμοποίησε υβριστικό λεξιλόγιο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης στην Cosmote TV:


Widget not in any sidebars

Για την ήττα: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θα αναλύσουμε τι έφταιξε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες».

Για τη σωστή επιλογή που έλειπε στην τελική ενέργεια: «Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που συμβαίνει καθημερινά. Στην προπόνηση προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε πάνω σε αυτό το κομμάτι».

Για τα ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο που έρχονται: «Σε κάθε ματς θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέρνουμε σε πολλά από αυτά, κάτι που μας ενοχλεί».

Για τη συγγνώμη του Μαλή: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό. Τον παίκτη αυτόν δεν τον ήξερα, δεν το είχα ξανακούσει ποτέ. Τον άκουσα πριν δύο μέρες στην ανάλυση που κάναμε. Εντελώς ξαφνικά χωρίς να με γνωρίζει χρησιμοποίησε ένα υβριστικό λεξιλόγιο. Η συγγνώμη τα λέει όλα».

πηγή: newspao.gr

Original article: Ιωαννίδης: «Δεν ήξερα καν τον ποδοσφαιριστή Μαλή – Χρησιμοποίησε υβριστικό λεξιλόγιο».



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Επίθεση με μαχαίρι σε νεαρό παίκτη της ΑΕΚ

Επίθεση με μαχαίρι σε νεαρό παίκτη της ΑΕΚ

Επί ποδός η Αστυνομία

Την επίθεση με μαχαίρι σε παίκτη της ομάδας Κ15 στην περιοχή της Πεύκης καταγγέλλει η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ, «φορώντας τα ρούχα της ΑΕΚ, αφού μαζί με τους συμπαίκτες του ήταν και αυτός παρών στο ματς της ΑΕΚ Κ17, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δέχτηκε αμέσως μετά στην περιοχή της Πεύκης, έξω από το φροντιστήριο στο οποίο ήταν με τους συμμαθητές του, επίθεση με μαχαίρι από γνωστό στην περιοχή οργανωμένο οπαδό άλλης ομάδας, ο οποίος πρώτα εξύβρισε τον ίδιο και την ΑΕΚ».

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, «ο δράστης επιτέθηκε με το μαχαίρι στον ποδοσφαιριστή μας και έσκισε με αυτό το μπουφάν και τη φόρμα, που φορούσε, χωρίς ευτυχώς να προλάβει να του κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο μπράτσο, αφού ο νεαρός παίκτης κατάφερε να ξεφύγει και να κατευθυνθεί προς το σπίτι του, ενώ ο δράστης τον καταδίωξε με το μαχαίρι.

Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή έκανε από την πρώτη στιγμή καταγγελία του περιστατικού στο ΑΤ Πεύκης. Στη συνέχεια η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στο τμήμα Αθλητικής Βίας. Οι έρευνες έχουν προχωρήσει καθώς τόσο ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ όσο και μάρτυρες έχουν αναγνωρίσει τον δράστη μέσω φωτογραφιών, που τους επέδειξαν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας. Ο δράστης ήδη αναζητείται».

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταγγέλλει ένα ακόμα πρωτοφανές περιστατικό αθλητικής βίας αυτή τη φορά με θύμα νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ15 του συλλόγου μας.

Φορώντας τα ρούχα της ΑΕΚ, αφού μαζί με τους συμπαίκτες του ήταν και αυτός παρών στο ματς της ΑΕΚ Κ17, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δέχτηκε αμέσως μετά στην περιοχή της Πεύκης, έξω από το φροντιστήριο στο οποίο ήταν με τους συμμαθητές του, επίθεση με μαχαίρι από γνωστό στην περιοχή οργανωμένο οπαδό άλλης ομάδας, ο οποίος πρώτα εξύβρισε τον ίδιο και την ΑΕΚ.

Ο δράστης επιτέθηκε με το μαχαίρι στον ποδοσφαιριστή μας και έσκισε με αυτό το μπουφάν και τη φόρμα, που φορούσε, χωρίς ευτυχώς να προλάβει να του κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο μπράτσο, αφού ο νεαρός παίκτης κατάφερε να ξεφύγει και να κατευθυνθεί προς το σπίτι του, ενώ ο δράστης τον καταδίωξε με το μαχαίρι.

Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή έκανε από την πρώτη στιγμή καταγγελία του περιστατικού στο ΑΤ Πεύκης. Στη συνέχεια η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στο τμήμα Αθλητικής Βίας.

Οι έρευνες έχουν προχωρήσει καθώς τόσο ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ όσο και μάρτυρες έχουν αναγνωρίσει τον δράστη μέσω φωτογραφιών, που τους επέδειξαν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας. Ο δράστης ήδη αναζητείται.

Η διοίκηση της ΠΑΕ και οι υπεύθυνοι της κιτρινόμαυρης Ακαδημίας στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή μας και της οικογένειάς του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ παρακολουθεί την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, έχει ήδη προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και απαιτεί την πλήρη διαλεύκανσή της και την άμεση σύλληψη του δράστη.

Η οπαδική βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο.

Τέτοια γεγονότα προκαλούν την αποστροφή όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας και για όσους τα προκαλούν απαιτείται η άμεση και παραδειγματική τιμωρία.

Δεν μπορεί πλέον να υπάρξει η παραμικρή ανοχή!»

πηγή: inpaok.com

Original article: Επίθεση με μαχαίρι σε νεαρό παίκτη της ΑΕΚ.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

18/02/2022

Οι διαιτητές των ημιτελικών του Final Four

Οι διαιτητές των ημιτελικών του Final Four

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τους σημερινούς (18/2) ημιτελικούς στο Final Four του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

Προμηθέας-Παναθηναϊκός 17:00 Φούφης-Παπαπέτρου-Κάρδαρης (αναπληρωματική: Τσαρούχα)

Κομισάριοι: Ευαγγελινός, Μπορμπαντωνάκης

Instant Replay: Κατραχούρας

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 20:00 Κορομηλάς-Γ. Πουρσανίδης-Τσολάκος (αναπληρωματικός: Πιτσίλκας)

Κομισάριοι: Μαγκανάς, Χριστινάκης

Instant Replay: Μαλαμάς

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Οι διαιτητές των ημιτελικών του Final Four.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Απίστευτο: Η Παρί προσφέρει 62 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Μπαπέ!

Απίστευτο: Η Παρί προσφέρει 62 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Μπαπέ!

Πρόταση που θα προκαλέσει… σεισμό, ετοιμάζει η Παρί!

Η Παρί τρελάθηκε και είναι έτοιμη να κάνει πρόταση σοκ στον Μπαπέ για να κλείσει τα αυτιά του στους «σειρήνες» της Ρεάλ και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.

Επί της ουσίας η προσφορά της Παρί θα προκαλέσει σεισμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Όπως αποκαλύπτει την Πέμπτη (17/2) η εφημερίδα «The Independent», ο γαλλικός σύλλογος συνειδητοποιώντας τη σημασία που έχει για τον σύλλογο και την ομάδα, ο 23χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός, εξετάζει μια νέα πρόταση για να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, προσφέροντας ένα συμβόλαιο που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην ιστορία.

Έτσι, προκειμένου να τον πείσει να αγνοήσει την προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης, θα του προσφέρει ετήσιες αποδοχές 62 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σχεδόν περισσότερο από 5 εκατομμύρια το μήνα.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Απίστευτο: Η Παρί προσφέρει 62 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Μπαπέ!.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

16/02/2022

Συνεχίζει στον δρόμο των νικών – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει στον δρόμο των νικών – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Είκοσι χρόνια αήττητος απέναντι στον Απόλλων είναι ο Παναθηναϊκός.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στη Ριζούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης (18:30), σε εξ αναβολής αγώνα για την 14η αγωνιστική της Super League. Σύμμαχος του Παναθηναϊκού στην αποστολή αυτή η παράδοση, αφού απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο μετράει 12 διαδοχικά ματς δίχως ήττα (10-2-0, 7/12 μηδέν παθητικό σε όλες τις διοργανώσεις).

Πέραν τούτου, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφήνει πίσω του σιγά σιγά τη μίνι κρίση των προηγούμενων εβδομάδων προερχόμενο από δύο κολλητές νίκες. Στο πιο πρόσφατο ματς, καθάρισε τη Λαμία στη Λεωφόρο με δύο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και  προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πλέον στη διάθεσή του και τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη. Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Αϊτόρ που ξεπέρασε την κάκωση στην γάμπα, ενώ εκτός έμειναν οι Μαουρίσιο, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Μακέντα, Λούντκβιστ (τραυματίες) και ο τιμωρημένος Σάρλια. 

Διαβάστε τα όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την εξαιρετική εμφάνισή του κόντρα στη Λαμία.

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι κάτι μοναδικό μέσα στο γήπεδο, όταν το αντιλαμβάνεσαι. Εγώ είμαι πρώτα απ’ όλα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους 3 βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω. Πάντα μπαίνω με αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που έχω μέσα μου από μικρός. Ποτέ δεν φοβάμαι, μπορώ να πάρω οποιαδήποτε πρωτοβουλία, οτιδήποτε χρειαστεί για την ομάδα. Είναι κάτι που το βγάζω όλο και περισσότερο στο παιχνίδι μου. Είναι υποχρέωσή μας να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, είτε ο αντίπαλος λέγεται Λαμία, είτε Ολυμπιακός. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να βρεθούμε στον τελικό».

πηγή: newspao.gr

Original article: Συνεχίζει στον δρόμο των νικών – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Must win» το παιχνίδι της Ριζούπολης για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Ριζούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης (18:30), σε εξ αναβολής αγώνα για την 14η αγωνιστική της Super League. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του επικράτησε καθαρά της Λαμίας (2-0), επέστρεψε στις νίκες και στο κυνήγι της 3ης θέσης (-6). Παράλληλα, έβαλε τέλος στο αρνητικό σέρι και έδειξε ότι βρίσκει έναν νέο πυλώνα στην γραμμή κρούσης.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ο λόγος για τον Φώτη Ιωαννίδη, που σκόραρε δις την Κυριακή και απέδειξε ότι δικαίως τον εμπιστεύεται ο προπονητής. Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς σε 21 παιχνίδια (1-7-13). Και προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με τον Παναιτωλικό, όπου ήταν ανώτερο και σπατάλησε πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 18:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport1HD.

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μετά από άσχημα αποτελέσματα. Σκοράραμε νωρίς και μας βοήθησε, είχαμε ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0 δε το κάναμε. Στο δεύτερο μέρος είχαμε νεύρα αφού ήταν ακόμα το παιχνίδι στο 1-0, δεν παρασυρθήκαμε από την ανασφάλεια μας. Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να καθαρίσουμε με το 2-0. Ο Ιωαννίδης έχει προοπτικές, πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για να πετύχει, έχει εμπειρία αλλά αυτή η έλλειψη παιχνιδιών έχει κόστος, αλλά θα μας δώσει βοήθειες όπως και ο Κουρμπέλης που γύρισε κανονικά στην ομάδα», το σχόλιο του Ιβάνοβιτς μετά το τελευταίο ματς.

πηγή: newspao.gr

Original article: Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Γκολάρα ο Ρονάλντο, τους άφησε όλους να κοιτούν την μπάλα! (vid)

Γκολάρα ο Ρονάλντο, τους άφησε όλους να κοιτούν την μπάλα! (vid)
<!– Γκολάρα ο Ρονάλντο, τους άφησε όλους να κοιτούν την μπάλα! (vid) • NewsPAO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπράιτον.

Δείτε το γκολ:

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Γκολάρα ο Ρονάλντο, τους άφησε όλους να κοιτούν την μπάλα! (vid).

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Πάει για βραβείο ο Ίνγκασον

Πάει για βραβείο ο Ίνγκασον

Τρομερή η ενέργεια του Ισλανδού

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον κόσμο του να ψηφίσει την καλύτερη ενέργεια παίκτη του Δικεφάλου για τον μήνα Ιανουάριο.

Πασχαλάκης, Μιτρίτσα και Ίνγκασον μπήκαν στην ψηφοφορία και ήδη ένας από τους τρεις έχει πάρει ισχυρό προβάδισμα.

Ο λόγος γίνεται για τον Ισλανδό κεντρικό που προηγείται με 54.44%!

Ο Ισλανδός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε κάτι που θύμισε τάπα στο μπάσκετ. Ο Ανδρούτσος βγήκε απέναντι από τον Πασχαλάκη αλλά ο The Iceman μετά από ένα σπριντ με εντυπωσιακό τάκλιν σταμάτησε τον αντίπαλο και παραχώρησε κόρνερ.

πηγή: inpaok.com

Original article: Πάει για βραβείο ο Ίνγκασον.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Επίσημο: Τέλος ο Σφαιρόπουλος από τη Μακάμπι – «Άκυρο» του Κάτας! (pic)

Επίσημο: Τέλος ο Σφαιρόπουλος από τη Μακάμπι – «Άκυρο» του Κάτας! (pic)
<!– Επίσημο: Τέλος ο Σφαιρόπουλος από τη Μακάμπι – «Άκυρο» του Κάτας! (pic) • NewsPAO

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα πλέον από την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο 55χρονος Έλληνας προπονητής.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε άλλη μια ενδιαφέρουσα πληροφορία, που δημοσίευσε το «Sports5» και η «Walla». Αυτή, λοιπόν, ανέφερε πως η ομάδα από το Τελ Αβίβ συναντήθηκε με τον άλλοτε «θρύλο» της, Όντεντ Κάτας, για να του προτείνει τη θέση του head coach.

Ωστόσο, στο Ισραήλ σημειώνουν πως ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού αρνήθηκε το συμβόλαιο τεσσάρων μηνών, που του προτάθηκε.

Δείτε παρακάτω:

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Επίσημο: Τέλος ο Σφαιρόπουλος από τη Μακάμπι – «Άκυρο» του Κάτας! (pic).

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!