free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

16/02/2022

Συνεχίζει στον δρόμο των νικών – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει στον δρόμο των νικών – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Είκοσι χρόνια αήττητος απέναντι στον Απόλλων είναι ο Παναθηναϊκός.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στη Ριζούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης (18:30), σε εξ αναβολής αγώνα για την 14η αγωνιστική της Super League. Σύμμαχος του Παναθηναϊκού στην αποστολή αυτή η παράδοση, αφού απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο μετράει 12 διαδοχικά ματς δίχως ήττα (10-2-0, 7/12 μηδέν παθητικό σε όλες τις διοργανώσεις).

Πέραν τούτου, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφήνει πίσω του σιγά σιγά τη μίνι κρίση των προηγούμενων εβδομάδων προερχόμενο από δύο κολλητές νίκες. Στο πιο πρόσφατο ματς, καθάρισε τη Λαμία στη Λεωφόρο με δύο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και  προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πλέον στη διάθεσή του και τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη. Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Αϊτόρ που ξεπέρασε την κάκωση στην γάμπα, ενώ εκτός έμειναν οι Μαουρίσιο, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Μακέντα, Λούντκβιστ (τραυματίες) και ο τιμωρημένος Σάρλια. 

Διαβάστε τα όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την εξαιρετική εμφάνισή του κόντρα στη Λαμία.

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι κάτι μοναδικό μέσα στο γήπεδο, όταν το αντιλαμβάνεσαι. Εγώ είμαι πρώτα απ’ όλα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους 3 βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω. Πάντα μπαίνω με αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που έχω μέσα μου από μικρός. Ποτέ δεν φοβάμαι, μπορώ να πάρω οποιαδήποτε πρωτοβουλία, οτιδήποτε χρειαστεί για την ομάδα. Είναι κάτι που το βγάζω όλο και περισσότερο στο παιχνίδι μου. Είναι υποχρέωσή μας να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, είτε ο αντίπαλος λέγεται Λαμία, είτε Ολυμπιακός. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να βρεθούμε στον τελικό».

πηγή: newspao.gr

Original article: Συνεχίζει στον δρόμο των νικών – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου