free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

20/02/2022

Έτοιμος να σηκώσει το 26ο – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να σηκώσει το 26ο – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια ντέρμπι «αιωνίων» στον τελικό Κυπέλλου.


Widget not in any sidebars

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ, στο κλειστό του Ηρακλείου (17:00). Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στην διοργάνωση για πρώτη φορά από το 2013 στον τελικό της διοργάνωσης. Τότε ο «εξάστερος» ήταν ο μεγάλος νικητής με 81-78 και τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη κορυφαίο. 

Συνολικά η σχέση των δύο ομάδων είναι… πελατειακή σε τελικούς, αφού ο Παναθηναϊκός μετράει 7 νίκες έναντι 2 του Ολυμπιακού στα ματς που έκριναν το τρόπαιο. Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» συνάντησαν αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο από τον Προμηθέα, κάνοντας περίπατο στο δεύτερο (85-68). Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν την ΑΕΚ στα ημιτελικά, παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα στην απόδοσή τους (76-70).

Αυτή είναι η 3η φετινή μονομαχία των δύο ομάδων. Για το πρωτάθλημα ο «εξάστερος» έφυγε θριαμβευτής από το ΣΕΦ (81-76), χάρη στο κρεσέντο του Νεμάνια Νέντοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο (24π., 4/8 τρ.). Στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός πήρε το «ροζ φύλλο» στο ΟΑΚΑ (84-65).

Διαβάστε τα όσα είπε ο Ντάριλ Μέικον μετά τη νίκη επί του Προμηθέα.

«Είναι ένα τρομερό συναίσθημα να πηγαίνεις στον τελικό. Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας στο παιχνίδι, αλλά συνεχίσαμε να δουλεύουμε και επιστρέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη βοήθεια του προπονητικού επιτελείου και μείναμε συγκεντρωμένοι. Κάθε ματς είναι δύσκολο και πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό Έπαιξε καλά ο Προμηθέας στο πρώτο ημίχρονο και είπαμε στα αποδυτήρια να επιστρέψουμε και να είμαστε σκληροί και δυνατοί. Είμαστε πού χαρούμενοι που φτάσαμε στη νίκη».


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Έτοιμος να σηκώσει το 26ο – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου