free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

26/02/2022

Παναθηναϊκός – Ερυθρός 79-73: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός – Ερυθρός 79-73: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Επιβραβεύτηκε για την αγνή του πρόθεση να ενισχύσει την Εθνική με τον Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός, καθώς βρήκε έναν Καββαδά να κάνει «όργια» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Το ματς δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής για τον λόγο ότι οι «πράσινοι» έπαιξαν με μισή ομάδα (χωρίς Οκάρο, Γιόβιτς, Παπαπέτρου), ωστόσο, εκείνοι που έμειναν ανενεργοί στον τελικό του Κυπέλλου έδειξαν θετικά στοιχεία.


Widget not in any sidebars

Δημήτρης Πρίφτης (7/10): Θα πρέπει να σκεφτεί ο Έλληνας προπονητής γιατί δεν χρησιμοποίησε στον τελικό του Final Four με τον Ολυμπιακό τους Μαντζούκα, Χουγκάζ και Καββαδά. Έστω και για ένα λεπτό. Και οι τρεις έκαναν ικανοποιητική εμφάνιση σε επίπεδο Ευρωλίγκα. Σωστή διαχείριση με τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα ματς με ασφαλώς (πολύ) λιγότερη πίεση…

Ντάριλ Μέικον (7/10): Δεν είναι ο Μέικον που είδαμε στις αρχές της σεζόν στο κομμάτι του σκορ, όμως, αποτέλεσε – απόντος του Γιόβιτς – χρήσιμο εργαλείο στο κομμάτι της δημιουργίας. Πέτυχε 7 πόντους και 5 ασίστ.

Γιώργος Παπαγιάννης (-): Συγκίνησε κι ας μην έπαιξε ο Big Papa. Ήρθε από τα Λιόσια στο ΟΑΚΑ μετά την Εθνική (έβαλε 14 πόντους με 7/10 δίποντα). Τρέλα!

Λευτέρης Μποχωρίδης (3/10): Λίγα πράγματα από τον Έλληνα γκαρντ που για 2ο διαδοχικό παιχνίδι γνώρισε την φθορά από νωρίς στο ματς με δυο φαουλ.

Βασίλης Καββαδάς (9/10): Η έκπληξη της βραδιάς. Ενδεχομένως, στο κορυφαίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι της καριέρας του ο Καββαδάς σημείωσε 17 πόντους και 6 ριμπάουντ κάνοντας άπαντες να ξεχάσουν την απουσία του Παπαγιάννη.

Λεωνίδας Κασελάκης (5/10): Αγωνίστηκε για 30 λεπτά, έδωσε τις μάχες του, ήταν φρέσκος και έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του στη νίκη του Παναθηναϊκού. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Νεοκλής Αβδάλας (-)

Νεμάνια Νέντοβιτς (10/10): Τι να πει κανείς για αυτόν τον υπερ-αθλητή. Μέχρι και από το λογότυπο το έσταξε. Πρώτος σκόρερ με 25 πόντους απέναντι στην πρώην ομάδα του. Είναι μεγάλη χαρά να τον βλέπει κανείς να αγωνίζεται!

Νίκος Χουγκάζ (6/10): Με το… δεξί έκανε ντεμπούτο ο Χουγκάζ. Αν δουλευτεί σωστά, το Τριφύλλι θα αποκομίσει αρκετά οφέλη από εκείνον. Έβαλε 2 πόντους και 3 ριμπάουντ. Σημαντικό πως μπαίνει στο κλίμα της Ευρωλίγκα.

Τζέρεμι Έβανς (7,5/10): Στα όρια του double double έπαιξε ο Έβανς με 8 πόντους και 9 ριμπάουντ. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αμερικανό.

Λευτέρης Μαντζούκας (7/10): Χαμόγελα για την εμφάνιση του μικρού που δείχνει πιο «ψημένος» και αποφασιστικός. Σε 13 λεπτά συμμετοχής σκόραρε 5 πόντους, ενώ μάζεψε και ένα «σκουπίδι».

Χάουαρντ Σαντ Ρος (7/10): Έβαλε το τρίποντο που άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τον Παναθηναϊκό, ενώ συνεισέφερε σημαντικά και στην άμυνα του Τριφυλλιού.


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Παναθηναϊκός – Ερυθρός 79-73: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου