free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

20/03/2022

Το διπλό που ήρθε σε τρία λεπτά! (videos)

Το διπλό που ήρθε σε τρία λεπτά! (videos)

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στα περσινά Play off

Αναμφίβολα, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον… αέρα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, τόσο στο πλαίσιο του Κυπέλλου, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την περσινή σεζόν ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Αθήνα για να αγωνιστεί κόντρα στην Ένωση στις 5 Μαίου 2021 για να αντιμετωπίσει την Ένωση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play off.

Εύκολο ήταν το απόγευμα του ΠΑΟΚ εκείνη την ημέρα, καθώς μέσα σε τρία λεπτά σκόραρε δύο φορές, βάζοντας δύσκολα για μία ακόμη φορά στους γηπεδούχους.

Το 0-1 διαμορφώθηκε από το γκολ του Μίκαελ Κρμέντσικ στο 47ο λεπτό, ενώ λίγο αργότερα οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός χαφ διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου, παίρνοντας προβάδισμα για το διπλό στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ήταν να μειώσει με τον Τάνκοβιτς στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

πηγή: inpaok.com

Original article: Το διπλό που ήρθε σε τρία λεπτά! (videos).



source https://sport.news-24.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ae%cf%81%ce%b8%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%ac-videos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου