free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

20/03/2022

Θρίαμβος και τελικός για την Κ15!

Θρίαμβος και τελικός για την Κ15!

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Στον ημιτελικό για το πρωτάθλημα της Κ15 Super League, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε κόντρα στην τέταρτη ΑΕΚ, που μπήκε στην κορυφαία τετράδα την τελευταία αγωνιστική. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένος για τις δύο ομάδες, ωστόσο ο Δικέφαλος θριάμβευσε στο δεύτερο μέρος και πήρε μια εντυπωσιακή πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15, κερδίζοντας με 3-0 τους «κιτρινόμαυρους».

Με αναγκαστική αλλαγή ξεκίνησε ο ημιτελικός

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά, χωρίς να δημιουργηθεί κάποια τελική. Η πρώτη τελική προσπάθεια ήρθε στο 6ο λεπτό, η οποία οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή την Ένωση. Ο τερματοφύλακας, Παπαβασιλείου, τραυματίστηκε και υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς, μέχρι να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να μπει ο Μανώλης Καπλανίδης στη θέση του.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει ψηλά στην αρχή της αναμέτρησης, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν στο 15ο λεπτό κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Τσίτσιλα από τον Μαρκόπουλο. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, που είχε μπει πριν από μερικά λεπτά, φώναξε παρών και απέκρουσε το πέναλτι του Ελευθεριάδη.

Χωρίς ρυθμό και με πολλά φάουλ

Αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα μέσω στημένων φάσεων, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Είχαν τις ευκαιρίες τους οι δύο ομάδες, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα η μία τα δίχτυα της άλλης.

Η αναμέτρηση δεν είχε ρυθμό, καθώς γινόντουσαν αρκετά φάουλ και υπήρχαν αρκετές μικροδιακοπές. Η Ένωση έψαξε το γκολ μέσω του Ψυχογιού, που είχε δύο τελικές στο πρώτο μέρος, ενώ από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, αρκετά κινητικός ήταν ο Θεόφιλος. Οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με τον ΠΑΟΚ να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρει, καθώς είχε χαμένο πέναλτι, ενώ απείλησε τα καρέ του Καπλανίδη αρκετές φορές.

Η ευκαιρία για την Ένωση, αλλά το γκολ για τον Δικέφαλο

Η ΑΕΚ μπήκε με φορά στο δεύτερο ημίχρονο και έψαξε το γκολ με τον Σαχινίδη να έχει μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Το πλασέ του νεαρού επιθετικού βγήκε άουτ, ενώ στη συνέχεια αντίκρυσε την κίτρινα κάρτα, λόγω διαμαρτυρίας.

Από στημένη φάση ήρθε το γκολ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 53ο λεπτό ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά ο Πάνος έκανε το 1-0 στο Αγρίνιο!

Υψηλός ο ρυθμός στον αγώνα μετά την επίτευξη του τέρματος, με την ΑΕΚ να πιέζει ψηλά, ώστε να φέρει στα ίσα το ματς. Αρκετά τα φάουλ και τα στημένα στο δεύτερο μέρος, με τα οποία η Ένωση προσπάθησε να βρει χώρους ώστε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπελερή.

Ο Κοσίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ στη φάση και ακύρωσε το γκολ λανθασμένα. Ο ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» δεν βρήκε καν τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Καπλανίδη, ωστόσο ο ρέφερι αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ!

Φουλ επίθεση στα τελευταία λεπτά

Η Ένωση αύξησε το pressing στα τελευταία λεπτά, με τον προπονητή της να δίνει οδηγία να ανοιχτεί η ομάδα στα τελευταία λεπτά, ώστε να βρεθεί το γκολ και να ισοφαρίσει τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» έπαιζαν με τέσσερις παίκτες προωθημένους δέκα λεπτά πριν τη λήξη του ημιτελικού.

Αυτό έδωσε τους χώρους στον Δικέφαλο, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Οι «ασπρόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους μετά από αυτογκόλ του Κοσιάβελου, έπειτα από σέντρα του Τσιότα στο 74′.

Η ΑΕΚ ρίσκαρε παίζοντας φουλ επιθετικά στα τελευταία λεπτά και γι’ αυτό ήρθε και το τρίτο τέρμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς ο Τσιότας σκόραρε στο 76ο λεπτό με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή!

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ, που κέρδισε εύκολα στο φινάλε με 3-0 στο Αγρίνιο την ΑΕΚ και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 της Super League. Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τον νικητή από το ζευγάρι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που αγωνίζονται στις 15:00 το μεσημέρι.

Αρχική ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Μπελερή, Τσιότα, Βυρσωκινό, Κοσίδη, Μύθου, Ελευθεριάδη, Τσίτσιλα, Πάνο, Θεοφίλου, Τσιφούτη και Ντούνγκα.

Αρχική ενδεκάδα ΑΕΚ: Παπαβασιλείου, Πασακυριάκος, Ψυρόπουλος, Κοσιαβελος, Μαρκόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ψυχογιός, Ντάνι, Κλάψας, Κολοκοτρώνης, Tσουραμάνης.

πηγή: inpaok.com

Original article: Θρίαμβος και τελικός για την Κ15!.



source https://sport.news-24.gr/%ce%b8%cf%81%ce%af%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba15/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου