free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

20/03/2022

Παραμένει ο Πρίφτης – Έτσι έχει ελπίδες να το …γυρίσει!

Παραμένει ο Πρίφτης – Έτσι έχει ελπίδες να το …γυρίσει!

Οριακά τα πράγματα!

Θέμα Πρίφτη φαίνεται ότι έχουν ανοίξει ορισμένοι κύκλοι στον Παναθηναϊκό, αλλά ψ δεν υπάρχει περίπτωση οι Πράσινοι να αφήσουν τον Έλληνα τεχνικό να φύγει!

Η ΚΑΕ συνεχίζει να τον στηρίζει, ελπίζοντας σε καλύτερα αποτελέσματα από δω και πέρα, οπότε και ελπίζεται επίσης να λείψουν τα προβλήματα, που υπήρχαν μέχρι τώρα. Αλώστε ο Παπαπέτρου επιστρέφει σε μερικές μέρες, ενώ ο Σαντ-Ρος θα είναι καλύτερα, αφού στο ΣΕΦ έπαιξε απροπόνητος λόγω ίωσης.

Η διοίκηση θα στηρίξει τον προπονητή, κάνοντας του και μία μεταγραφή πριν από τα πλέι-οφ της Α1. Το υλικό, που υπάρχει, δεν είναι άσχημο, αλλά χρειάζεται ενίσχυση στη περιφέρεια και όλα δείχνουν ότι Αλβέρτης και Διαμαντίδης θα κάνουν πραγματικότητα την ανάγκη αυτή.

Ένα θέμα που βλέπουμε  το έχει πρωτοσέλιδα η Live Sport:

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Παραμένει ο Πρίφτης – Έτσι έχει ελπίδες να το …γυρίσει!.



source https://sport.news-24.gr/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%af%cf%86%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%af%ce%b4/

Η Κύπρος "κερδίζει" τον Μπακάκη

Η Κύπρος "κερδίζει" τον Μπακάκη

Η ΑΕΚ προσπάθησε τον Γενάρη να αποδεσμευτεί από τον Μπακάκη, ωστόσο ο παίκτης ήταν δύσκολο να αφήσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο (300.000 ευρώ) που λήγει το καλοκαίρι του 2023. Όλα δείχνουν, ωστόσο, ότι το καλοκαίρι θα βρεθεί η φόρμουλα της αποδέσμευσης, αφού και ο παίκτης, στα 31 του, δεν θέλει να μείνει άλλο ανενεργός
και ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του. Αυτό, λοιπόν, αναμένεται να βρει στην Κύπρο, εκεί που οι δυνατές ομάδες του νησιού, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, ερίζουν για την απόκτηση του διεθνούς μπακ. Ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις και με τις δύο ομάδες κι είναι θέμα χρόνου να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. 
πηγή: athlitikotetradio.blog

Original article: Η Κύπρος "κερδίζει" τον Μπακάκη.



source https://sport.news-24.gr/%ce%b7-%ce%ba%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%ac%ce%ba%ce%b7/

Το διπλό που ήρθε σε τρία λεπτά! (videos)

Το διπλό που ήρθε σε τρία λεπτά! (videos)

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στα περσινά Play off

Αναμφίβολα, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον… αέρα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, τόσο στο πλαίσιο του Κυπέλλου, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την περσινή σεζόν ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Αθήνα για να αγωνιστεί κόντρα στην Ένωση στις 5 Μαίου 2021 για να αντιμετωπίσει την Ένωση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play off.

Εύκολο ήταν το απόγευμα του ΠΑΟΚ εκείνη την ημέρα, καθώς μέσα σε τρία λεπτά σκόραρε δύο φορές, βάζοντας δύσκολα για μία ακόμη φορά στους γηπεδούχους.

Το 0-1 διαμορφώθηκε από το γκολ του Μίκαελ Κρμέντσικ στο 47ο λεπτό, ενώ λίγο αργότερα οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός χαφ διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου, παίρνοντας προβάδισμα για το διπλό στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ήταν να μειώσει με τον Τάνκοβιτς στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

πηγή: inpaok.com

Original article: Το διπλό που ήρθε σε τρία λεπτά! (videos).



source https://sport.news-24.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ae%cf%81%ce%b8%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%ac-videos/

Θρίαμβος και τελικός για την Κ15!

Θρίαμβος και τελικός για την Κ15!

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Στον ημιτελικό για το πρωτάθλημα της Κ15 Super League, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε κόντρα στην τέταρτη ΑΕΚ, που μπήκε στην κορυφαία τετράδα την τελευταία αγωνιστική. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένος για τις δύο ομάδες, ωστόσο ο Δικέφαλος θριάμβευσε στο δεύτερο μέρος και πήρε μια εντυπωσιακή πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15, κερδίζοντας με 3-0 τους «κιτρινόμαυρους».

Με αναγκαστική αλλαγή ξεκίνησε ο ημιτελικός

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά, χωρίς να δημιουργηθεί κάποια τελική. Η πρώτη τελική προσπάθεια ήρθε στο 6ο λεπτό, η οποία οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή την Ένωση. Ο τερματοφύλακας, Παπαβασιλείου, τραυματίστηκε και υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς, μέχρι να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να μπει ο Μανώλης Καπλανίδης στη θέση του.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει ψηλά στην αρχή της αναμέτρησης, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν στο 15ο λεπτό κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Τσίτσιλα από τον Μαρκόπουλο. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, που είχε μπει πριν από μερικά λεπτά, φώναξε παρών και απέκρουσε το πέναλτι του Ελευθεριάδη.

Χωρίς ρυθμό και με πολλά φάουλ

Αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα μέσω στημένων φάσεων, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Είχαν τις ευκαιρίες τους οι δύο ομάδες, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα η μία τα δίχτυα της άλλης.

Η αναμέτρηση δεν είχε ρυθμό, καθώς γινόντουσαν αρκετά φάουλ και υπήρχαν αρκετές μικροδιακοπές. Η Ένωση έψαξε το γκολ μέσω του Ψυχογιού, που είχε δύο τελικές στο πρώτο μέρος, ενώ από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, αρκετά κινητικός ήταν ο Θεόφιλος. Οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με τον ΠΑΟΚ να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρει, καθώς είχε χαμένο πέναλτι, ενώ απείλησε τα καρέ του Καπλανίδη αρκετές φορές.

Η ευκαιρία για την Ένωση, αλλά το γκολ για τον Δικέφαλο

Η ΑΕΚ μπήκε με φορά στο δεύτερο ημίχρονο και έψαξε το γκολ με τον Σαχινίδη να έχει μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Το πλασέ του νεαρού επιθετικού βγήκε άουτ, ενώ στη συνέχεια αντίκρυσε την κίτρινα κάρτα, λόγω διαμαρτυρίας.

Από στημένη φάση ήρθε το γκολ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 53ο λεπτό ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά ο Πάνος έκανε το 1-0 στο Αγρίνιο!

Υψηλός ο ρυθμός στον αγώνα μετά την επίτευξη του τέρματος, με την ΑΕΚ να πιέζει ψηλά, ώστε να φέρει στα ίσα το ματς. Αρκετά τα φάουλ και τα στημένα στο δεύτερο μέρος, με τα οποία η Ένωση προσπάθησε να βρει χώρους ώστε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπελερή.

Ο Κοσίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ στη φάση και ακύρωσε το γκολ λανθασμένα. Ο ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» δεν βρήκε καν τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Καπλανίδη, ωστόσο ο ρέφερι αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ!

Φουλ επίθεση στα τελευταία λεπτά

Η Ένωση αύξησε το pressing στα τελευταία λεπτά, με τον προπονητή της να δίνει οδηγία να ανοιχτεί η ομάδα στα τελευταία λεπτά, ώστε να βρεθεί το γκολ και να ισοφαρίσει τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» έπαιζαν με τέσσερις παίκτες προωθημένους δέκα λεπτά πριν τη λήξη του ημιτελικού.

Αυτό έδωσε τους χώρους στον Δικέφαλο, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Οι «ασπρόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους μετά από αυτογκόλ του Κοσιάβελου, έπειτα από σέντρα του Τσιότα στο 74′.

Η ΑΕΚ ρίσκαρε παίζοντας φουλ επιθετικά στα τελευταία λεπτά και γι’ αυτό ήρθε και το τρίτο τέρμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς ο Τσιότας σκόραρε στο 76ο λεπτό με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή!

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ, που κέρδισε εύκολα στο φινάλε με 3-0 στο Αγρίνιο την ΑΕΚ και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 της Super League. Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τον νικητή από το ζευγάρι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που αγωνίζονται στις 15:00 το μεσημέρι.

Αρχική ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Μπελερή, Τσιότα, Βυρσωκινό, Κοσίδη, Μύθου, Ελευθεριάδη, Τσίτσιλα, Πάνο, Θεοφίλου, Τσιφούτη και Ντούνγκα.

Αρχική ενδεκάδα ΑΕΚ: Παπαβασιλείου, Πασακυριάκος, Ψυρόπουλος, Κοσιαβελος, Μαρκόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ψυχογιός, Ντάνι, Κλάψας, Κολοκοτρώνης, Tσουραμάνης.

πηγή: inpaok.com

Original article: Θρίαμβος και τελικός για την Κ15!.



source https://sport.news-24.gr/%ce%b8%cf%81%ce%af%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba15/

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί των δύο ομάδων

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός και Κολοσσός θα κοντραριστούν στην 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με την επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος να αναλύει τους αριθμούς των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Στη Ρόδο θα γίνει το πρώτο από τα δύο  (20/3, 15:00) παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Ο Κολοσσός H Hotels, πριν την αναβολή του παιχνιδιού του με τον Ιωνικό της προηγούμενης αγωνιστικής, μετρούσε τρεις διαδοχικές νίκες επί της Λάρισας εντός, του Απόλλωνα Oscar εκτός και του Άρη εντός έδρας. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση επί του Περιστερίου Vitabiotics, που ήταν η 14η συνεχόμενη στο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη με ρεκόρ 7-1 μοιράζεται με τον Ολυμπιακό τον δεύτερο καλύτερο, εντός έδρας απολογισμό αφού μόνον ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι αήττητος. Η μοναδική ήττα των Ρόιδων στο γήπεδο τους ήταν εκείνη από τον Ολυμπιακό στις 23 Ιανουαρίου (69-87). Οι «πράσινοι» μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από τον Άρη, σημείωσαν έξι διαδοχικές εκτός έδρας νίκες.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μέσα από την άμυνα έκανε ευκολότερο το έργο του στον αγώνα του πρώτου γύρου, αφού επικράτησε με 77-54. Δύο γκαρντ ξεχώρισαν στο παιχνίδι που έγινε 1 Νοεμβρίου, ήταν ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος (13π, 8ρ.) και ο Λευτέρης Μποχωρίδης (13π, 7ρ, 3κλ.). Από την άλλη πλευρά ο Κένι Ουίλιαμς είχε 13 και ο Μανόλης Χατζηδάκης εννιά πόντους.

Με τη νίκη του στο ματς του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 21 σε ισάριθμα παιχνίδια της Αθήνας και διεύρυνε το συνολικό προβάδισμα του σε αυτούς τους αγώνες. Πιο συγκεκριμένα η ιστορία των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων έχει γράψει…

ΣΥΝΟΛΟ
Κολοσσός H Hotels – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 2-39

ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ H HOTELS
Κολοσσός H Hotels – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 2-18

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
2007-08: Κολοσσός H Hotels – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 65-106

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
2014-15 (Προημιτελικά πλέι οφ): Κολοσσός H Hotels – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 75-73 (Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης 23 πόντους για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ)

Από την ήττα του για τα προημιτελικά των πλέι οφ του 2015, ο Παναθηναϊκός μετράει οχτώ συνεχόμενες, εκτός έδρας νίκες από τις οποίες δυσκολότερη ήταν εκείνη της κανονικής περιόδου του 2017-18, όταν επικράτησε με 72-71 (Γκρίφιν 20, Ουέαρ 13 – Γκιστ 14, Σίνγκλετον 13).

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

MILESTONE

* Ένα αμυντικό ριμπάουντ χρειάζεται ο Διαμαντής Σλαφτσάκης προκειμένου να φτάσει τα 400 στην καριέρα του στη Stoiximan Basket League. Έχει 399 σε 223 αγώνες στην κατηγορία (1,78 μέσος όρος).

ΤΑ ΣΕΡΙ

* Επτά συνεχόμενα παιχνίδια με 2+ εύστοχα τρίποντα μετράει ο Κένι Ουίλιαμς.

* 14/14 βολές είχε ο Τζόρνταν Φλόιντ στα τρία τελευταία παιχνίδια του Κολοσσού H Hotels.

* Πέντε συνεχόμενα παιχνίδια με ένα κλέψιμο έχει συμπληρώσει ο Στέφαν Ποτ.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Κολοσσός H Hotels είναι η δεύτερη πιο εύστοχη ομάδα της Stoiximan Basket League στα τρίποντα. Εκτελεί με 37,88% ενώ πέρυσι ήταν 6ος στην κανονική περίοδος με 36,23%.

– Με 1,73 κοψίματα ανά αγώνα, η ομάδα της Ρόδου είναι στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας του φετινού Πρωταθλήματος. Είναι πάντως περισσότερο αποτελεσματική από την περσινή, όταν ήταν και πάλι στην τελευταία θέση αλλά με 1,27 τάπες ανά αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

MILESTONE

* Ο Οκάρο Ουάιτ θα συμπληρώσει 50 εμφανίσεις στη Stoiximan Basket League. Ο Αμερικανός είχε κάνει ντεμπούτο με τον Άρη στις 11 Οκτωβρίου 2015 (Άρης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 70-76).

ΤΑ ΣΕΡΙ

* Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος είχε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα 3+ ριμπάουντ, 3+ ασίστ και 2+ κερδισμένα φάουλ.

* Πέντε συνεχόμενους αγώνες με 1 εύστοχο τρίποντα και 3+ ασίστ μετράει ο Ντάριλ Μέικον.

* Ο Τζέρεμι Έβανς είχε τουλάχιστον ένα επιθετικό ριμπάουντ σε καθένα από τα 10 παιχνίδια του στη Stoiximan Basket League.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Εκτελώντας με 77,44%, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι η πιο εύστοχη ομάδα της φετινής Stoiximan Basket League από τη γραμμή του φάουλ. Στην κανονική περίοδο της περσινής σεζόν ήταν 5ος με 75,67%.

– Το 32,92% με το οποίο σουτάρει από τη γραμμή του τριπόντου, κατατάσσει τους «πράσινους» στην 7η θέση της σχετικής λίστας ενώ στην κανονική περίοδο της περσινής Stoiximan Basket League ήταν στην 1η θέση με 41,94%.

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί των δύο ομάδων.



source https://sport.news-24.gr/%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%82-%cf%81%cf%8c%ce%b4%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%81%ce%b9/

01/03/2022

Μπορεί και «μισός» – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μπορεί και «μισός» – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Θα παλέψει για την τρίτη σερί νίκη ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός.


Widget not in any sidebars

Παρά τις απουσίες που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» (τραυματίες, Εθνική), θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις σε εξ αναβολής αγώνα για την 18η αγωνιστική της Euroleague (21:00). Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη έπαιξε με ψυχή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και έφτασε σε μία… παλικαρίσια νίκη με 79-73. Το ευχάριστο νέο για τον Έλληνα κόουτς ήταν το γεγονός ότι βγήκαν μπροστά παίκτες που έως τώρα δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Οι Λιθουανοί την φετινή σεζόν με 5-19 έχουν απογοητευτική εικόνα και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς διέλυσαν την περασμένη εβδομάδα την Ρεάλ Μαδρίτης (68-47), στην μακράν πληρέστερη φετινή εμφάνισή τους.

Airbnb αθηνα
beaches in Greece

Εκτός μάχης παραμένουν οι σημαντικοί Στέφαν Γιόβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Γιώργος Παπαγιάννης απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα στην Τουρκία. O νεαρός Αβδάλας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, αλλά είναι με την U18 του Παναθηναϊκού για το τουρνουά Rising Stars στην Πάτρα. Νοκ άουτ τέθηκαν επίσης οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Οκάρο Γουάιτ.

Διαβάστε τα όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Πρίφτης.

«Ήταν ένα ειδικό ματς γιατί οι συνθήκες του παιχνιδιού για εμάς ήταν περίεργες. Είχαμε προβλήματα τραυματισμού. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί έδειξαν χαρακτήρα. Δεν ήταν εύκολη αυτή η βδομάδα και μετά το Κύπελλο και αξίζουν όλα τα μπράβο. Πραγματικά στηρίζουμε την Εθνική παρά τα όσα προβλήματα είχαμε αυτή την βδομάδα. Και παρόλα αυτά δεν πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μας να μην πάει ο Παπαγιάννης στην Εθνική. Ήταν μία πλήρως συνειδητή απόφαση».


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Μπορεί και «μισός» – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Χωρίς Γουέμπστερ η Ζαλγκίρις απέναντι στον Παναθηναϊκό

Χωρίς Γουέμπστερ η Ζαλγκίρις απέναντι στον Παναθηναϊκό
<!– Χωρίς Γουέμπστερ η Ζαλγκίρις απέναντι στον Παναθηναϊκό • NewsPAO

Χωρίς τον Τάι Γουέμπστερ θα αντιμετωπίσει η Ζαλγκίρις τον Παναθηναϊκό, στο εξ αναβολής ματς της Ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλητές Λιθουανίας δεν υπολογίζουν στον Τάι Γουέμπστερ.


Widget not in any sidebars

Ο γκαρντ από τη Νέα Ζηλανδία ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Γιούρε Ζντοβτς.


Widget not in any sidebars

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Χωρίς Γουέμπστερ η Ζαλγκίρις απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Με πολλές απουσίες και πάλι ο «εξάστερος».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ (21:00), σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» θα εμφανιστούν στο παρκέ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για ακόμα μία φορά με πολλές απουσίες και χωρίς πλήρη αποστολή. Πάντως, την Παρασκευή αυτό δεν φάνηκε να τους επηρεάζει, καθώς επικράτησαν του Ερυθρού Αστέρα (79-73).


Widget not in any sidebars

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, που ξεκόλλησε την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη από την προτελευταία θέση έπειτα από καιρό. Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται και η ουραγός Ζαλγκίρις, αφού μετράει δύο απανωτές νίκες. Στην τελευταία διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης (68-47), στην πληρέστερη φετινή εμφάνισή της.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Εκτός μάχης παραμένουν οι σημαντικοί Στέφαν Γιόβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Γιώργος Παπαγιάννης απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα στην Τουρκία. O νεαρός Αβδάλας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, αλλά είναι με την U18 του Παναθηναϊκού για το τουρνουά Rising Stars στην Πάτρα. Νοκ άουτ τέθηκαν επίσης οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Οκάρο Γουάιτ.


Widget not in any sidebars

πηγή: newspao.gr

Original article: Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Βάζει πλώρη για τα… 100 ο Ίνγκασον

Βάζει πλώρη για τα… 100 ο Ίνγκασον

Το ιδιαίτερο ρεκόρ που κυνηγάει ο Ισλανδός στόπερ

Ο Σβέριρ Ίνγκασον μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του εξελίχθηκε άμεσα σε μια από τις σταθερές της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ με τον Ισλανδό στόπερ να κυνηγάει πλέον μια ιδιαίτερη επίδοση για τον ίδιο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, που ανανέωσε την συνεργασία του με τον Δικέφαλο, έχει καταγράψει μέχρι τώρα 95 συμμετοχές με την φανέλα του Δικεφάλου και βάζει πλέον πλώρη για τις 100 εμφανίσεις.

Μια ιδιαίτερη επίδοση για τον Ισλανδό στόπερ, που αποτελεί μια από τις σταθερές της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ, με τον Ίνγκασον σε 95 εμφανίσεις με την φανέλα του Δικεφάλου να μετράει 12 γκολ και τρεις ασίστ.

πηγή: inpaok.com

Original article: Βάζει πλώρη για τα… 100 ο Ίνγκασον.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Οι επιστροφές ενόψει ΑΕΚ

Οι επιστροφές ενόψει ΑΕΚ

Λύνονται τα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε με ικανοποίηση στην προπόνηση της Δευτέρας, να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό ο Τσούμπα Άκπομ και ο Τόμας Μουργκ, που λύνουν τα χέρια του Ρουμάνου τεχνικού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, στο εξ αναβολής ματς για την 17η αγωνιστική, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει ξανά στην διάθεσή του τον Τσούμπα Άκπομ και τον Τόμας Μουργκ.

Το μοναδικό πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους», είναι αυτό του Αλεξάντρου Μιτρίτσα, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό από την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

πηγή: inpaok.com

Original article: Οι επιστροφές ενόψει ΑΕΚ.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Πρώτη φορά sex; Τα tips για να το απολαύσεις και να μη φοβηθείς τίποτα

Πρώτη φορά sex; Τα tips για να το απολαύσεις και να μη φοβηθείς τίποτα

Tips που θα βοηθήσουν στην μείωση του άγχους και των περίπλοκων σκέψεων!

Το σεξ είναι απολύτως φυσιολογικό και κάτι για το οποίο δε χρειάζεται να ντρεπόμαστε.

Διαβάστε περισσότερα στο Teen.Queen.gr

πηγή: gossip-tv.gr

Original article: Πρώτη φορά sex; Τα tips για να το απολαύσεις και να μη φοβηθείς τίποτα.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Εμφύλιος στην ΑΕΚ πριν τον ΠΑΟΚ

Εμφύλιος στην ΑΕΚ πριν τον ΠΑΟΚ

Σκληρή κριτική της Original στον Μελισσανίδη

Η Θύρα 21 ξέσπασε με ανακοίνωσή της για τη στάση που κρατάει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ ξέσπασε για τις αποφάσεις του διοικητικού ηγέτη των «κιτρινόμαυρων», κάνοντας λόγο για «τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από την χθεσινή εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον αθηναϊκό σωματείο με την οποία για ακόμα μία φορά νιώσαμε περήφανοι δεν μπορούμε να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό άλλο. ΑΡΚΕΤΑ!!!!

Δεν θα σου πούμε για αυτά που σου χαϊδεύουν τα αυτιά (γήπεδο, Σπάτα, πρωτάθλημα, κύπελλο). Θα σου πούμε αυτά που δεν σου έχει πει κανένας μήπως επιτέλους ξυπνήσει ο ΑΕΚτζήδικος εγωισμός σου και ξεφύγεις από την νοοτροπία της δεκαετίας του ’90.

Από το 2018 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνιστικά βιώνουμε τις πιο μαύρες σελίδες της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας, παρότι θα γραφτείς με χρυσά γράμματα ως ο άνθρωπος που εξαιτίας του βλέπουμε να χτίζεται ο ΝΑΟΣ μας στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ήδη το έχουμε πληρώσει ακριβά. Ως ΠΟΤΕ;;;

Τα πράγματα είναι απλά. Με π@#@#@ς δεν βάφονται αυγά και το ξέρεις. Ο χρόνος έχει χαθεί και έπρεπε ήδη η Α.Ε.Κ. να είναι έτοιμη κατά μεγάλο ποσοστό για να ξεκινήσει την νέα σεζόν που θα μπούμε στον ΝΑΟ μας να είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα. Αλλά αντ’ αυτού η κατηφόρα δεν έχει τελειωμό δεχόμενοι καρπαζιές από ομαδίτσες της πλάκας ψάχνοντας τζάμπα παίχτες λαχεία και όπου μας βγάλει.

Στην τελική αποφάσισε. Είσαι ΗΓΕΤΗΣ ή ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ;;

Τι περιμένεις να κάνουν παίχτες και προπονητής όταν ξέρουν ότι ο διοικητικός ηγέτης δεν τους δίνει σημασία αφοσιωμένος στην κατασκευή του γηπέδου.

Άραγε θα έβαζες τέτοιους ανθρώπους στις άλλες σου επιχειρήσεις για να τις πάνε μπροστά; Σίγουρα όχι. Πόσο τελικά σε ενδιαφέρει η Α.Ε.Κ;

Αν σε ενδιαφέρει ΟΦΕΙΛΕΙΣ να το δείξεις με ουσιαστικές πράξεις.

Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στην ΙΔΕΑ της Α.Ε.Κ. και θα είμαστε ΜΑΖΙ σου στα θετικά και ΑΠΕΝΑΝΤΙ σου στα αρνητικά.

Υ.Γ. Αύριο οι μάγκες αγωνίζονται στην Χαλκίδα απέναντι στην Σπόρτινγκ. Οφείλουμε να είμαστε εκεί. Κερδίζουμε και είμαστε κοντά στο να περάσουμε στην επόμενη φάση για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ.

πηγή: inpaok.com

Original article: Εμφύλιος στην ΑΕΚ πριν τον ΠΑΟΚ.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!