free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

09/01/2022

Οικονόμου: «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω στην απόδοσή μας»

Οικονόμου: «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω στην απόδοσή μας»

Στα σκαμπανεβάσματα που είχε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Θέτιδα στάθηκε ο Απόστολος Οικονόμου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με 3-0 σετ σημείωσε στην κάμερα του SDNA και τον δημοσιογράφο Γιάννη Καλλιτσάρη: «Είναι το δεύτερο ματς μετά τη διακοπή με αποτέλεσμα να έχουμε ups και downs στην απόδοσή μας. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο σετ, παίξαμε στον ρυθμό μας. Στο δεύτερο σετ δεν ήμασταν αυτό που έπρεπε να είμαστε. Αφήσαμε τη Θέτιδα να είναι κοντά στο σκορ με αποτέλεσμα να το κερδίσουμε στις λεπτομέρειες γιατί ήμασταν ψύχραιμοι, ίσως και τυχεροί. Αυτό που είπα και στις κοπέλες, είναι ότι εμείς πρέπει να μάθουμε να παίζουμε στο ρυθμό μας ανεξάρτητα από τον ρυθμό του αντιπάλου.

Παρόλα αυτά ωφείλουμε να πούμε ότι η Θέτιδα είναι μία καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι με όλες τις μεγάλες ομάδες ή αυτές που έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό έχει πάρει σετ ήταν τις έχει κερδίσει. Κρατάμε αυτό, ότι πρέπει να μειώσουμε τα ups και downs».

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Οικονόμου: «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω στην απόδοσή μας».



source https://sport.news-24.gr/%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%89-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%89-%cf%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου