free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

09/01/2022

Οικονόμου: «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω στην απόδοσή μας»

Οικονόμου: «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω στην απόδοσή μας»

Στα σκαμπανεβάσματα που είχε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Θέτιδα στάθηκε ο Απόστολος Οικονόμου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με 3-0 σετ σημείωσε στην κάμερα του SDNA και τον δημοσιογράφο Γιάννη Καλλιτσάρη: «Είναι το δεύτερο ματς μετά τη διακοπή με αποτέλεσμα να έχουμε ups και downs στην απόδοσή μας. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο σετ, παίξαμε στον ρυθμό μας. Στο δεύτερο σετ δεν ήμασταν αυτό που έπρεπε να είμαστε. Αφήσαμε τη Θέτιδα να είναι κοντά στο σκορ με αποτέλεσμα να το κερδίσουμε στις λεπτομέρειες γιατί ήμασταν ψύχραιμοι, ίσως και τυχεροί. Αυτό που είπα και στις κοπέλες, είναι ότι εμείς πρέπει να μάθουμε να παίζουμε στο ρυθμό μας ανεξάρτητα από τον ρυθμό του αντιπάλου.

Παρόλα αυτά ωφείλουμε να πούμε ότι η Θέτιδα είναι μία καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι με όλες τις μεγάλες ομάδες ή αυτές που έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό έχει πάρει σετ ήταν τις έχει κερδίσει. Κρατάμε αυτό, ότι πρέπει να μειώσουμε τα ups και downs».

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Οικονόμου: «Είχαμε τα πάνω και τα κάτω στην απόδοσή μας».



source https://sport.news-24.gr/%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%89-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%89-%cf%83/

«Έσπασαν» ρεκόρ στο Στρασβούργο (videos)

«Έσπασαν» ρεκόρ στο Στρασβούργο (videos)

Ο απόηχος της ήττας

Η χρονιά δεν μπήκε καλά για τον ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος γνώρισε τη βαριά ήττα με 105-78 από τη Στρασμπούρ στη Γαλλία και πλέον καλείται να βρει αντίδραση στο επικείμενο ματς με τους Γάλλους στο Παλατάκι την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Ο κορωνοϊός παίζει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική εικόνα των ομάδων, καθώς η ομάδες που έχουν «χτυπηθεί» χρειάζονται κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα για να βρουν ρυθμό και οι παίκτες να φτάσουν στην κατάλληλα φυσική κατάσταση, που είχαν πριν νοσήσουν.

Μπορεί η Στρασμπούρ να ήταν αυτή που αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα, καθώς δεν είχε στη διάθεσή της δύο βασικούς καλαθοσφαιριστές, ωστόσο η έκβαση του αγώνα ήταν ιδανική για τους Γάλλους. Η απουσία του κορυφαίου παίκτη της, Τζον Ρόμπερτσον, του Γιάνις Μόριν, αλλά και του προπονητή, Λάσι Τουόβι, δεν φαίνεται να πτόησε τη Στρασμπούρ, η οποία υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε μια βαριά ήττα.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (5/1) έσπασαν αρκετά ρεκόρ -θετικά και αρνητικά- για τον ΠΑΟΚ. Αρχικά, οι 105 πόντοι που δέχθηκε η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη είναι οι περισσότεροι φέτος σε αγώνα του Basketball Champions League, ο οποίος δεν κρίθηκε στην παράταση. Η γαλλική ομάδα πέτυχε τη δεύτερη πιο ευρεία νίκη της κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς το ρεκόρ κρατάει από το 2016 έχοντας +31 πόντους κόντρα στη Μόρναρ Μπαρ.

Ο ΠΑΟΚ mateco γνώρισε τη δεύτερη πιο βαριά ήττα του στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς το αρνητικό ρεκόρ κρατάει από το 2017, όταν ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ με 103-70. Έτσι, μετά το -33 από τους Γερμανούς, η επίδοση των «ασπρόμαυρων» στη Γαλλία ήταν η δεύτερη χειρότερη, έχοντας ηττηθεί με 27 πόντους.

Πολλά στατιστικά στοιχεία, όπως τα λάθη που έκανε ο Δικέφαλος, επιβεβαιώνουν την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ωστόσο τα μόλις 22 ριμπάουντ που πήρε η ομάδα του Λυκογιάννη είναι ιστορικός χαμηλός αριθμός. Ειδικότερα, τη φετινή σεζόν είναι η χειρότερη επίδοση στο Basketball Champions League.

Στα θετικά της αναμέτρησης μπορούμε να κρατήσουμε τις επιδόσεις των Μάρβιν Τζόουνς και Βασίλη Τολιόπουλο. Ο Αμερικανός σέντερ ήταν ο κορυφαίος του Δικεφάλου στον αγώνα, έχοντας πετύχει 18 πόντους, ενώ πήρε και 13 ριμπάουντ. Αυτό είναι το τρίτο φετινό του double double. Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ιδιαίτερα εύστοχος στα τρίποντα, έχοντας 6/9 και συνολικά 18 πόντους.

Παρόλα αυτά, η καλή αγωνιστική επίδοση δύο καλαθοσφαιριστών δεν μπορεί να φέρει την ανατροπή σε μια αναμέτρηση που πήγε πολύ στραβά για τον ΠΑΟΚ από την αρχή. Στόχος είναι μια καλύτερη εμφάνιση στο PAOK Sports Arena την ερχόμενη εβδομάδα, η οποία να αποτελέσει την κινητήρια ώθηση για μια νέα αρχή στην ομάδα.

πηγή: inpaok.com

Original article: «Έσπασαν» ρεκόρ στο Στρασβούργο (videos).



source https://sport.news-24.gr/%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%81%ce%b5%ce%ba%cf%8c%cf%81-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b2%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b3%ce%bf-videos/