free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

24/08/2021

«Κατά 80% ο Παλάσιος θα έρθει στον Παναθηναϊκό»!

«Κατά 80% ο Παλάσιος θα έρθει στον Παναθηναϊκό»!

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Κάρλος Σιφρέντι, σκιαγραφεί το προφίλ του Σεμπάστιαν Παλάσιος ενώ εκφράζει την άποψη ότι ο ποδοσφαιριστής πιθανότατα θα έρθει στον Παναθηναϊκό.

Τι γνωρίζεις για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος;

«Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού άρχισε να ακούγεται έντονα τις τελευταίες 24 ώρες. Η αλήθεια είναι πως η Ιντεπετιέντε θέλει να πουλήσει παίκτες αυτή τη χρονική περίοδο, αλλά η πληροφόρηση μου αναφέρει ότι η ομάδα από την Αργεντινή απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση των 800.000 ευρώ και περιμένει νέα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

 Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαπραγμάτευση;

«Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έχει γίνει γνωστή τώρα, αλλά πρέπει να κρατάει αρκετές μέρες. Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές, αλλά επίσημη πρόταση κατέθεσε τις τελευταίες μέρες».

 Πόσο πιθανό είναι να επιτευχθεί συμφωνία;

«Το θεωρώ πολύ πιθανό να πάει τελικά ο παίκτης στον Παναθηναϊκό. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, αλλά θεωρώ ότι κατά 80% οι δύο ομάδες θα τα βρουν»

 Τι συμβόλαιο έχει ο παίκτης;

«Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Η ομάδα ωστόσο του χρωστάει χρήματα και για τον λόγο αυτό τον κοστολογεί στο 1.5 εκατ. ευρώ. To συμβόλαιο του είναι υψηλό»

 Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

«Είναι ένας παίκτης πολύ γρήγορος. Μπαίνει μέσα στην αντίπαλη περιοχή και δημιουργεί κινδύνους. Ζητάει συνεχώς την μπάλα από τους συμπαίκτες του και θέλει να είναι πρωταγωνιστής. Όταν καταφέρει και πετύχει το πρώτο γκολ μετά πραγματικά δεν σταματάει να σκοράρει».

Ποια είναι τα δυνατά του σημεία;

«Είναι ένας παίκτης που είναι πολύ έξυπνος. Χρησιμοποιεί πολύ το μυαλό του και σε συνδυασμό με το ότι είναι γρήγορος τον κάνει ανίκητο στις προσωπικές μονομαχίες. Μπορώ να σου μάλιστα ότι έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα».

 Τι χαρακτήρας είναι;

«Στα αποδυτήρια δεν είναι ο απόλυτος ηγέτης, αλλά όταν πιστεύει ότι έχει δίκιο πάντα θα πει τη γνώμη του. Το σημαντικότερο είναι ότι και οι συμπαίκτες του όταν λέει κάτι τον ακούνε προσεκτικά».

Μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό;

«Θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σηκώσει την ομάδα σε δύσκολες στιγμές και να πετύχει σημαντικά γκολ».

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: «Κατά 80% ο Παλάσιος θα έρθει στον Παναθηναϊκό»!.



Click here for more...
from #Bangladesh #News aka Bangladesh News Now!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου