free hosting

Δωρεάν φιλοξενία

18/12/2021

Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά…

Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά…

«Σκάλωσε» η Κ19 κόντρα στον Αστέρα

Παρότι προηγήθηκε δύο φορές, η Κ19 αρκέστηκε στην ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2021. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, σε ένα δυναμικό παιχνίδι με ρυθμό και εναλλαγές συναισθημάτων.

1Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 27’ με το σουτ του Ρούμιαντσεβ περίπου από τα 30 μέτρα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 60’, μα άμεσα ο Δικέφαλος αντέδρασε, στο 63’, παίρνοντας πάλι κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Κωττά, μετά την ασίστ του Τσίκου. Είχε, ωστόσο και ο Αστέρας απάντηση, ισοφαρίζοντας τελικά, στο 83’.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:Μπαλωμένος , Τασιούρας, Δεληγιάννης, Μελενικιώτης, Κωττάς, Ρούμιαντσεβ (73’ Δαρέλας), Μπάμπουρας (81’ Γκουμας), Τσίκος, Κεδίκογλου (59’ Bαρέλα), Καλόγηρος, Σπυράκος.

πηγή: paokfc.gr

πηγή: inpaok.com

Original article: Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά….



source https://sport.news-24.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b7%ce%b3%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac/

Ολυμπιακός-ΟΦΗ (live streaming)

Ολυμπιακός-ΟΦΗ (live streaming)

Δείτε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών.

πηγή: rednews.gr

Original article: Ολυμπιακός-ΟΦΗ (live streaming).



source https://sport.news-24.gr/%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bf%cf%86%ce%b7-live-streaming/

Αυτό είναι το γκολ του Βασιλόγιαννη – Δεν τον σταμάτησε ο Βαγιαννίδης (vid)

Αυτό είναι το γκολ του Βασιλόγιαννη – Δεν τον σταμάτησε ο Βαγιαννίδης (vid)
<!– Αυτό είναι το γκολ του Βασιλόγιαννη – Δεν τον σταμάτησε ο Βαγιαννίδης (vid) • NewsPAO

Τα Χανιά σκόραραν στο 68ο λεπτό και άνοιξαν τον δρόμο της νίκης στον Ασπρόπυργο απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’.

Η ατομική ενέργεια του Βασιλόγιαννη από τα αριστερά έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι του ΠΑΟ Β’ απέναντι στην ομάδα των Χανίων.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Το επτάρι των φιλοξενούμενων έκανε μια κούρσα από το αριστερό άκρο, συνέκλινε προς τον άξονα και δεν τον παρεμπόδισε κανένας, ενώ στο τέλος της φάσης ο Βαγιαννίδης δεν μπόρεσε να τον σταματήσει ούτε με τάκλιν για να σταματήσει το σουτ του αντιπάλου του.

Δείτε το γκολ:

 

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Αυτό είναι το γκολ του Βασιλόγιαννη – Δεν τον σταμάτησε ο Βαγιαννίδης (vid).

source https://sport.news-24.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%ba%ce%bf%ce%bb-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b7/

Σε λίγο δεν θα αρκεί ούτε το ΟΑΚΑ;

Σε λίγο δεν θα αρκεί ούτε το ΟΑΚΑ;

Την 3η ήττα σε 7 παιχνίδια στο ΟΑΚΑ γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Μπαρτσελόνα Το “κάστρο” του τείνει να μετατραπεί σε μια απλή έδρα ανεξαρτήτως προσέλευσης, σε συνάρτηση με την αγωνιστική πτώση της ομάδας.

Και δεν αποτελεί έκπληξη, αυτή η εξέλιξη.

Μέχρι πρωτινός, το ΟΑΚΑ ήταν μια έδρα που λύγιζε κάθε αντίπαλος και το διπλό αποτελούσε την εξαίρεση στον κανόνα. Πλέον, οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, οι αντίπαλοι καταφέρνουν να αποδράσουν.

Όπως οι ήττες ελέω διαιτητικών λαθών και ατυχίας αυξάνονται, έτσι και οι εντός έδρας απώλειες θα γίνονται ολοένα και συχνότερες.

Όσο η αγωνιστική καθίζηση θα συνεχίζεται, τόσο θα αρχίζει να περνάει στην ιστορία το καμίνι του ΟΑΚΑ…

πηγή: panathinaikoskosmos.com

Original article: Σε λίγο δεν θα αρκεί ούτε το ΟΑΚΑ;.



source https://sport.news-24.gr/%cf%83%ce%b5-%ce%bb%ce%af%ce%b3%ce%bf-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b5%ce%af-%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%b1%ce%ba%ce%b1/

Βονόρτας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια – Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει»

Βονόρτας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια – Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει»
<!– Βονόρτας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια – Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει» • NewsPAO

Ο Γιάννης Βονόρτας έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΟ Β’ και επεσήμανε πως το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό.

Αναλυτικά:

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

«Ναι μεν δεχτήκαμε πίεση στην αρχή, την ξεπεράσαμε. Στο β ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά δεχθήκαμε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Τα Χανιά θα πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία και για μας, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε βρει ένα γκολ. Θέλουμε να βελτιώνονται οι ποδοσφαιριστές μας, τους κοιτάξαμε στα μάτια. Καλές γιορτές σε όλους τους φιλάθλους.»

error: Content is protected !!

πηγή: newspao.gr

Original article:

Βονόρτας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια – Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει».

source https://sport.news-24.gr/%ce%b2%ce%bf%ce%bd%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84/